На море в Турция - тема 53

• 83 125
  • 764
  •   1
Отговори
# 435
Малко на майтап резервирах в този Mholiday Belek,  защото имаше последни 4 места в самолета от Варна, за 7.09. Сега ми е малко свито сърцето дали ще ни хареса, ама вече каквото, такова, платили сме 100%. Без проучване, малко като посочване с пръст "тоя ще е" беше. Ще напиша като се върна, но ако имате информация за там, споделете, не намерих в старите теми.

# 436
Леле, Марги, колко предложения... чак ми става неудобно колко си се ровила Sad Благодаря ти от сърце!
Прегледах офертите и сякаш най-много ми допаднаха Diamond Premium Hotel, Sea World Resort и Mholiday.

Иначе преди да прочета мненията се бях спряла категорично на Kefaluka Hotel в Бодрум. Четох и стари мнения, положителни са. Само трябва да се свържа утре с агенцията да потвърдят, че офертата е налична.

Засега ще си дам час-два пауза, че цял ден се ровя и ми гръмна главата Flushed и после ще прегледам финално, каквото бях набелязала за окончателно решение

# 437
Някой знае ли,къде в София има турски  лири,че на няколко места нямаше,има само онлайн.

# 438
Maxx-Royal е страхотен хотел, някой ден може би ще го посетя, но за момента не е по джоба ми. Именно в Кемер съм се спрял и по-точно LIMAK LIMRA HOTEL. За жалост водите не са същите, а и пясъкът не е добър доколкото разбирам... Другият вариант е Atlantique Holiday Club в Кушадасъ, от който съм чувал доста добри мнения (плажът е хубав), но водата не е такава като на снимките, качени от Вас, разбира се Simple Smile

вижте и тези места..
но доколто знам хотели от рода алл инкл. едва ли ще се намерят на тези места..
нямам идея просто..

https://www.google.com.tr/search?q=datca&source=lnms&tbm … =1366&bih=631

http://rekreatifhaber.com/turizm/marmaris-koy-cenneti/

# 439
Някой знае ли,къде в София има турски  лири,че на няколко места нямаше,има само онлайн.

лирата в момента е мн ценна
никой не иска да я продава Simple Smile

Aко търсите за път към ТР
пpобваите Хасково-Свиленград там се намира 7/24
Хасково - в центара на града ги има мн.  
Свиленград - в входа на града, 1-2 КМ От магистралата на главната там до ЕФБЕТ - ИМПЕРИАЛ
 продаваше се за 0,30/31 ст. преди 2 дена

# 440
  • София
Някой знае ли,къде в София има турски  лири,че на няколко места нямаше,има само онлайн.
В четвъртък взех от Тавекс по 29 ст, ама преди това звънях 2 пъти. Щели да имат около обед аз обаче към 10.30 звъннах и казаха че имат. Повече от 1000 на човек не дават.

# 441
  • Където морето целува небето...
За лири проверете в бюра Тавекс. Имат налични, но само до 1000 лири на човек. Ако нямат във физическите бюра, то доставят до  работни дни.

# 442
  • София
Вижте в Никар срещу Ориент 99 на Гладстоун.

# 443
Днес в тавекс в the mall ми казаха само онлайн

# 444
Леле, Марги, колко предложения... чак ми става неудобно колко си се ровила Sad Благодаря ти от сърце!
Прегледах офертите и сякаш най-много ми допаднаха Diamond Premium Hotel, Sea World Resort и Mholiday.

Иначе преди да прочета мненията се бях спряла категорично на Kefaluka Hotel в Бодрум. Четох и стари мнения, положителни са. Само трябва да се свържа утре с агенцията да потвърдят, че офертата е налична.

Засега ще си дам час-два пауза, че цял ден се ровя и ми гръмна главата Flushed и после ще прегледам финално, каквото бях набелязала за окончателно решение

Здравейте, юни месец бяхме в Сиде хотел Sea World resort and spa, ако нещо Ви интересува съм на среща!

# 445
Здравейте!
Един малко страничен въпрос.
Има ли някой който е пушил в Турция цигара Iqos?
Казаха ми, че от влажността там, устройството не работи.
Ще съм благодарна, ако някой има мнение!

# 446
  • Варна
ТОП ОФЕРТА ЗА ХИТА НА КУШАДАСЪ-BATIHAN BEACH RESORT ТРЪГВАНЕ ОТ БУРГАС НА 28.09 7 НОЩУВКИ/8ДНИ 24 ЧАСА ОЛ ИНКЛУЗИВ. ЦЕНА 540ЛВ НА ВЪЗРАСТЕН.

# 447
  • София
Някой знае ли,къде в София има турски  лири,че на няколко места нямаше,има само онлайн.
В Ринг Мол. Обявили са на таблото, че не продават, но като питаш и ти продават.

# 448
аиде малко реклама.. Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=D45Fp_g_7YA
https://www.youtube.com/watch?v=_kar1hzcRs8

2019г.  живот и здраве съм тука..
 които желае да ме следи.. Simple Smile

# 449
  • София
Ау много ми хареса това място!

Общи условия

Активация на акаунт