PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 10

• 35 839
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Аз не разбрах за какви права на жените се бори на корта, след като съперницата й също е жена.  Crazy

# 601
уж че, ако била била мъж, нямало да я накажат за подобни изцепки, защото мъжете в тениса си позволявали, още по-големи...Жалка работа отвсякъде.

# 602
  • София
Ааа, сега вече разбрах. Тенк ю, Мерки!

# 603
  • София
А някой може ли да разкаже за негледалите какво точно е направила Серина?

# 604
Джой за теб един Адам,знам,че го харесваш
Скрит текст:

Серина никога не се е славила със спортсменство.
Глобена е 17 000 долара, но цялата  женската тенис асоциация подкрепяла Серена в твърдението, че е жертва на сексизъм.
Scream
От догодина само жени съдийки за жените и мъже за мъжете.
Аз ще се жертвам дори да ме обявят за сексист и ще съде и при мъжете.

# 605
Гнусен и недостоен начин е използването на жалкото си представяне, за да се изкачи сега на провала си, досущ като една боркиня за правата на жените в тениса...Когато побеждава, всичко е наред, когато губи, губят всички жени в тениса...
Случи се така, koikoii, че Серина загуби и го направи на световен проблем. 😀😀

Последна редакция: пн, 10 сеп 2018, 16:05 от меркантилница

# 606
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой за теб един Адам,знам,че го харесваш
Скрит текст:
Мерсиииии, ето това е мъж! Някак е единственият, който си представям да излезе на двубой с боркинята за права на жените Серина и да не си тръгне сгънат на две Grin Нея ако я преместят при мъжете Джоко ще започне да взима не две, а двайсет медицински паузи на двубой.

# 607
  • Berlin
Какво точно си позволяват мъжете? Надал се пипа по една минута на сервиз, някои викат (тя и Шарапова пъхти на всеки удар), паузи... ама някой така директно обръщал ли се е към съдия и да е нямало последствия? Честно казано, не виждам нещо такова при мъжете да се случи. 🧐
Тя Серина не загуби ли още един финал преди това, май й се е насъбрало.
Пп: финал Уимбълдън...

# 608
  • София
това ме подсети за случая с Мартина Навратилова, срещу която скочиха много тенисистки, когато си каза, че е гей.
искаха да я местят при мъжете, защото била мощна и играела като мъж.

Сериня е мощна и мъжествена повече от Навратилова и от повечето мъже в тениса.

# 609
  • Countryside
Голям панаир със Сериня. Осака щеше да я опатка и без това, сега едва ли не Серинята ще се оправдава че загубила, щото съдията... п....раст. Смешна работа.
Никога не съм я харесвала, нищо женско няма в нея, като баба Меца ми е, а и един злобничък поглед вади. Мен ако питате точно Серинята зоби здраво химия, обаче що не я хващат, а Машата я подхванаха за един магнезий. Пък нека си е супер спортист с велики резултати, но поне спортменски да се държи, какво се е развикала като в махалата. Малка й е глобата. Едно време Иванишевич ракети чупеше на корта с дълги балкански и си плащаше глобите без да мрънка, че и по-големи май бяха.

# 610
Обичах Марат Сафин да чупи ракети и не само Heart
Дали още е в руската политика или се занимава с друго?

# 611

Ааа, дойдохме ли си на думата. Heart Eyes

Джейк
Скрит текст:
Джулия Робъртс
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 10 сеп 2018, 23:23 от Анонимен

# 612
  • София

Ааа, дойдох ме ли си на думата. Heart Eyes
дойдох ме си, чак речта ни се накъса  Heart Eyes

# 613
Аз гледах Адам онзи ден в "BlackK..."  и ме впечатли много Open Mouth
Обаянието му изцяло се губи на снимки, той е ходещ магнит, да не говорим за актьорските му качества, които са още по- впечатляващи и от излъчването му. Все се чудих кое му харесват, а то...
Филмът също ме впечатли, хем и подразни доста, но режисурата е много добра. Дори влязох тук в темата "Гледах, хареса ми...." да видя дали има мнения за него, и какво да видя, Джой е направила разкошно и изчерпателно ревю, изразяващо 96% и моето впечатление от филма. Само с едно-две неща не съм 100% единодушна, зарова 96% 😂😂😂

# 614
Адам в движение е страхотен.Незнам как да го обасня,но сякаш съм способна да гледам само него.Невероятна харизма.
В началото на снимки не обичах да го гледам,защото ефекта "уау" се губи.Сега не ми пречи,но фотото му краде от чара.

Общи условия

Активация на акаунт