Откраднат живот 54: Анатомия на гнева

• 32 561
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Представете си гнева като цунами, което по всичко личи, че ще отнесе тези тримата. Останалите от болницата ще бъдат по един или друг начин засегнати от ударната вълна, по един или друг начин ще бъдат гневни, но няма да е с такава сила и интензитет. Аз поне така си ги представям нещата. И честно казано, изобщо не бих се сърдила на този вариант Grinning

# 436
Направо си представям как Карагьозов ще се окаже извънбрачно дете на Цонев и брат на Банков, разбира се за да е по-голяма драмата. Семействата на Ева и Банков ще са приятелски и Цонев ще е имал афера от майката на Банков. Разбира се нито Цонев, нито Банков знаят затова, защото майката е прикрила историята(как не е ясно), но виж Карагьозов е разбрал някак... и ще им набива канчетата и на двамата Grinning

# 437
  • Разпиляна във въображението
Нова обявиха новия си есенен сезон и там се споменава влизането в сериала и на Ани Пападополу, но с вече известната снимка. Може да се пазят да не разкриват нещата около нея, или просто да не е много фотогенична Simple Smile  и важна за трите главни истории.

https://nova.bg/accents/view/2018/08/16/224424/%D0%BD%D0%BE%D0%B … 1%86%D0%B8%D0%B8/

Последна редакция: чт, 16 авг 2018, 14:14 от Miriel

# 438
Така, както се развиха нещата в последната серия на 5-ти сезон смятам няма да има промяна в собствеността на болницата. И защо да има? Фотев е собственик с участие на общината. Загуби 1 млн., но това е лична загуба.  Стаменова преведе пари на болницата на фирмата фантом, но тези пари са  на Фотев. От къде общината ще има кеш и нали през нея трябва да мине, за да одобри превеждането. Фотев знаем, че нарочно направи тази врътка, за да натрие физиономията на Стаменова. Искам виновна Стаменова  и Фотев да продължи да е собственик.

Вера, отдавна приказвах, че искам двойка да бяха Ирина – Карамазов! Страхотни са и са си лика прилика.
Да бяха запазили Ирина сега за този сезон, а на Шопов да му бяха намерили друга.

Последна редакция: чт, 16 авг 2018, 14:25 от *Melanie*

# 439
  • Разпиляна във въображението
Не общината, а болницата се задължи с 1 млн. лв. Стаменова не плачеше ли пред Евгения за заплатите и консумативите? Фотев не овладя "Св.Кирил", дебеланкото се врътна страхливо. Единствено стана ясно, че болницата е подписала и дала пари, които са влезли в джоба на Фотев.

# 440
Аз останах с впечатление, че на Фотев не му пука особено много за болницата. По-скоро я купи, за да има актив в джоба си и я използва като оръжие срещу някой от персонажите - най-вече Стаменова. Фактът, че позволи на Ина да работи там, а той не и разрешава на друго място, на мен лично ми говори, че не взима насериозно цялото нещо с болницата. Ще видим в новия сезон. И на мен ми е любопитна развръзката.

# 441
Направо си представям как Карагьозов ще се окаже извънбрачно дете на Цонев и брат на Банков, разбира се за да е по-голяма драмата. Семействата на Ева и Банков ще са приятелски и Цонев ще е имал афера от майката на Банков. Разбира се нито Цонев, нито Банков знаят затова, защото майката е прикрила историята(как не е ясно), но виж Карагьозов е разбрал някак... и ще им набива канчетата и на двамата Grinning
И Банков е женен за сестра си или не можах да проследя правилно мисълта ти, Фифф  hahaha

Cамата снимка е толкова кофти, някой аматьор си е играл със светкавиците и фотошопа  Mr. Green Челата им лъщят като огледала, а на Kарамазов и Пенев толкова са им толкава ретуширани лицата, че не е останала и една естествена линия по тях.
Иначе, можем да спрем вече с тая тема. Hяма нищо чудно, че тримата нови са на шапката на сериала и явно основната интрига ще се върти около тях. Kоето не означава, че ще гледаме само тримата.

# 442
Не общината, а болницата се задължи с 1 млн. лв. Стаменова не плачеше ли пред Евгения за заплатите и консумативите? Фотев не овладя "Св.Кирил", дебеланкото се врътна страхливо. Единствено стана ясно, че болницата е подписала и дала пари, които са влезли в джоба на Фотев.

Е, да де болницата се задлъжни с 1млн., но тези пари са на Фотев. Нали той със Стаменова коментираха и определяха на коя фирма да приемят офертата.Парите са на Фотев

# 443
Злати, това беше шега Grinning Но ако Цонев и майката на Банков са имали афера, резултатът ще бъде Христо - извънбрачното дете. Те двамата си имат отделни семейства, от които произлизат Ева и Банков, които няма да имат кръвна връзка.
Поправете ме ако съм се омотала някъде с кръвните сметките Grinning

# 444
Банков изглежда така все едно ще трепе някого, а не че него ще "трепят". Цонев със супер лежерна физиономия, а си го представях строгия шеф, а ми прилича на Педя човек-лакът брада. Христо пък гледа все едно е сърдито дете, на което не получил желаното нещо. А за Ани се колебая дали искам да я видя или не сложена до тях, като се има предвид как я бяха нагласили като ходещ труп при снимката за началото с Вергов, кой знае как щеше да изглежда тук.

# 445
На мен Карагьозов ми е най-адекватен (написах най-адекватен и телефонът го поправи на най-секси Thinking) на тази снимка. Банков не мога да разбера ядосан ли е, луд ли е, а Цонев ми е безразличен.

# 446
Димитрова аз и за промото казах Банков ми прилича на луд, не на гневен. Joy

# 447
  • тук, на мястото си
Банков изглежда така все едно ще трепе някого, а не че него ще "трепят". Цонев със супер лежерна физиономия, а си го представях строгия шеф, а ми прилича на Педя човек-лакът брада. Христо пък гледа все едно е сърдито дете, на което не получил желаното нещо. А за Ани се колебая дали искам да я видя или не сложена до тях, като се има предвид как я бяха нагласили като ходещ труп при снимката за началото с Вергов, кой знае как щеше да изглежда тук.

Понеже титлата "лошото момче" е заета от Блатечки, дават  "гневното момче" на Вергов, "сърдитото момче" на Карамазов, Пенев все пак е бивш министър на културата и трябва да е на "първа" линия.
За жените класацията  -  седми сезон.

# 448
Имаме вече и дата за старт на сезона - 11 септември, от вторник до петък, 4 епизода седмично  Grinning

# 449
Явно този път със седмица по-рано ще приключат.

Алфея, е много момчета станаха Grinning

Общи условия

Активация на акаунт