Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 51

• 76 372
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Аз съм много доволна от “чинията” на Флормар.

# 346
  • Бургас
Момичета в клипче на влогърка видях една мноого готина фламинго палитра на Севънтийн с ружове , хаилайтри и бронзанти, някой да я е срещал някъде, влюбена съм?

Последна редакция: сб, 08 сеп 2018, 00:08 от elichka4

# 347
Аз също имам бронзиращата пудра на Есенс (във вариантът за светла кожа). Мирише превъзходно, но е страшно оранжевееща. Стои крайно неестествено на мен. Знам, че бронзиращите пудри са с топъл подтон, но това нещо не е окей.
Палитрата на Севънтийн я има в магазините на Радиант.
Аз пък съм в търсене на мек черен молив, който да използвам като основа под някои сенки. Предложения? Simple Smile

# 348
Имам тази на Есенс за тъмна кожа. Наистина е много оранжева.
За контуриране препоръчвам тази на Аура в цвят 314 chocolate. Страхотно студено кафяво, и се получават много естествени сенки. Преливам я доста лесно и бързо, не е прекалено пигментирана и търпи наслояване до желания резултат. Освен това отдолу има огледалце и място за гъбка/пухче.

Друго хубаво е дуото хайлайт-контур на Лумс. Моето е в цвят Desert dunes, кафявото също е студено. Има и друг цвят, който мисля че е с топло кафяво. "Хайлайтъра" обаче си е матова пудра и я ползвам за под очите, вместо за озаряване.

# 349
  • гр.Добрич
Момичета, видях преди дни, че краката на една дама блестяха. Много ми хареса как стои. С какво ли се е мазала?

# 350
Момичета в клипче на влогърка видях една мноого готина фламинго палитра на Севънтийн с ружове , хаилайтри и бронзанти, някой да я е срещал някъде, влюбена съм?
Да, има я в магазините на Радиант в моловете. Доста е скъпа обаче.

Момичета, видях преди дни, че краката на една дама блестяха. Много ми хареса как стои. С какво ли се е мазала?
С много неща може да се е мазала, от Том Форд, пилинги разни блестящи, до Севънтийн и новият крем на Есенс от някаква лимитирана колекция. Кремът за тяло с блестящи частици на Севънтийн е великолепен и блести силно. Този на Есенс за нищо не става.

# 351
През месец се споменават лосионите на Seventeen и няма да се изморя да пиша, че са стра-хот-ни! Онзи ден си взех нов, нямаше от моя вид (Sence), затова взех друг (Magic), но пак е невероятен Heart

Показаната пудра на Аура от дамата по-горе е чудесна също. Имам я в друг цвят (не нацелих правилния тогава), но наистина се работи лесно с нея. От скоро използвам и стика им за контуриране и определено съм доволна.

# 352

Може с подобен крем, с ефект копринени чорапки.

# 353
Момичета, коя спирала на есенс препоръчвахте, че те много и все различни цветове опаковки.

# 354
  • София
Червената Big lashes:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 08 сеп 2018, 19:36 от Mumy

# 355
Момичета, коя спирала на есенс препоръчвахте, че те много и все различни цветове опаковки.

# 356
За блясък има спрей-олио на Ейвън със златисти частици много фини, лосион на Ейвън, лосиони на Velnea (сребристи и златисти), Balea (златисти), LineaBio(сребристи, но по-едри).

Seventeen мисля също имаха с частици.
Както и Victoria's secret лосиони и спрейчета.

# 357
Освен всички споменати спрейове и лосиони, в момента са много актуални тези олиа с частици.
Във фейсбук и инстаграм е пълно с реклами на такива, разни плеймейтки и те уж имат производство на такива продукти (Моника Валериева ако не се бъркам, на другата не и помня името).
Аз лично имам Mythic oil на Loreal, който е такъв продукт. За жалост това лято не се сдобих с тен и не го използвах. Лично за мен тези продукти не стоят добре на бяла кожа, а само на такава със загар.

# 358
На Seventeen са със сребристи, но са много фини, не са едри брокати. На Балеа имам един със златисти, обаче ми лепне ужасно и ароматът не ми допада. Всъщност аз съм малко капризна по отношение на лосиони, така че може да не ми е обективно мнението за Балейския. Помня, че тук момичетата го харесваха, ако не бъркам.

# 359
  • Варна
На Victoria's secret хубави ли са лосионите за тяло? Техен не съм ползвала никога.

Общи условия

Активация на акаунт