Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 51

• 76 345
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
+1 за лосиона в предния пост. Дълго време го ползвах. После купих още един. Обичам обаче да разнообразявам и търся и други добри попадения, така че вече нямам точно този.

В момента имам 1 на Avon(парфюмен, като консистенция ми е ок, като аромат също, трайност средна), имам и хвалените на Victoria-харесва ми като аромат, като трайност, но не и като гъстота.

Обичам по леки, бързо попиващи лосиони и такива, които нямат много силна миризма, тъй като съм фен на парфюмите и не обичам миризмата на лосиона да се смесва с тази на парфюма, става каша :=) Сега, ако са комплект си е друго.Скоро ще се сдобия с такъв на любимия ми Lancome. Мисля да пробвам този, който препоръчахте на Seventeen.

# 376
  • Някъде там
Търся отзиви за околоочния на алверде,ето този
.
Ще се радвам да споделите впечатленията си от него Simple Smile

# 377
За мен са много блестящи крака най-доброто е олио, пробвала съм  и лосиона на seventeen ,хубав е ,но  съм пристрастена към ефекта ,който се постига с олио със златни частици.Blush

# 378
  • Варна
За мен не е добра тази серия на Алверде - със смесена, през лятото към мазна кожа съм. Околоочният мазнее и дълго не попива, а друго не забелязах да прави.
Дневният е един от най-лошите кремове, на които съм попадала - някак успява хем да ми омазни кожата, хем оставя усещане за придърпване, липса на хидратация и сухота. Не ми се беше случвало такова нещо.

# 379
Simona Encheva , къде ги има лосионите на ЛВ? Преди ми бяха любими, но вече не ги откривам никъде.
Здравейте това е продукт,който бих похвалила и предложила на всеки.Моят летен лосион номер 1,всяко лято си го купувам.Мирише страхотно,не ти трябва изобщо парфюм,блестящите частици са сребристи мн финни и най-хубавото е че попива мн бързо-цената е около 10лв.Има го във вариант и бутер,който е с по-гъста конститенция и още по-добър но там вече отиваме към 20лв,което за лосион си ми е малко множко.

# 380
Дами,къде купувате козметика Seventeen?Има ли я в ДМ иЛили? В моя град само тези има.Или...в интернет?

# 381
  • Сливен
Ивис

# 382
  • варна
Момичета,моля за помощ!Издирвам основа за мигли Есенс.Бяла опаковка.Тооооолковя ми хареса,а сега не я намирам във Варна.Може и онлайн,стига да доставят до дома.

# 383
  • sofiq
Търся си черен молив за водната линия на окото. Praynig
Какво ще кажете за този https://remedium.bg/make-up/catrice-kohl-kajal-eye-pencil-010.html ?
Преди ползвах един дълготраен на Есенс ,но май го спряха,защото никъде не го откривам.

Не е хубав този молив,твърд и недостатъчно пигментиран и след 2-3 часа буквално изчезва от водната линия.

Аз от години ползвам този на Есенс и е бетон,не мърда докато не го махна вечер.
Скрит текст:

# 384
  • Сливен
Основата на Есенс май я спряха.

# 385
Много препоръчвам този молив на Аура! Много е мек, с минимален натиск се получава много плътен цвят! Струваше близо 7 лв. Толкова ми хареса, че мисля да си взема още цветове. 😄

А ето и суоч. Последното черно е този на Аура. Зеленият е от същата серия. 😍

marielyn, базата на Катрис goodbye pores, както и единичните сенки на Есенс, ги има със сигурност. 

Последна редакция: нд, 09 сеп 2018, 18:49 от juj96

# 386
Знаете ли дали сега е намален бебешкия душ гел на бейби лов?

# 387
  • гр.Добрич
Благодаря на всички, които ме насочиха към блестящи лосиони! Явно трябва да пробвам и да намеря моя. bouquet

# 388
  • вкъщи
Момичета, днес за първи път ми отказаха отстъпка рожденик, защото дъщеря ми не била с мен. А преди това десетки пъти съм пазарувала така, показвайки лични карти или дори акт за раждане на сина ми. Аз специално ходих, защото ми е последен ден на отстъпка, взех неща за 40 лв и накрая-греда. Случвало ли ви се е на вас, права ли беше продавачката и ако не-какво да Предприема? Няма да си затрая в никакъв случай.

# 389
Пълнолетна ли е дъщеря ви? Има ли лична карта? Според мен не може без нея, освен ако не е непълнолетна и с акт за раждане като вие удостоверите, че сте родител със акта и собдтвената си лична карта. С чужда лична карта не може. Заяла се е продавачката по принцип, преди са си затваряли очите.

Общи условия

Активация на акаунт