"Лятото отмина,есента дойде,време е да видим ний чертички две"- Бъдещи мами 35+

• 58 509
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
  • На остров
Преди седмица направих чхг и беше нисък в понеделник отидох на лекар и не се видя нищо само остатъци. Пуснах още два чхг по лекарско предписание единият не беше спаднал а се беше покачил другият не знам ще разбера в понеделник. Дадоха ми хапчетата за медицински аборт и съм в изчакване.
Нечестен е живота но няма какво да се направи.

# 166
  • В градината...
Уанче, много неприятно. Но виж при Ава какво стана, не се знае човек като се откаже и какво го чака.

Ученикът в петък беше за първи ден на градина. Кака му много го тормозила и не му дала да спи, та сега ще ги разделят да спят надалеч. А на него не му се тръгваше, та рева като го вземахме. Даже не са разбрали, че има ново дете. Толкова е кротък. За разлика от диването.

# 167
  • На остров
 Браво на Ясен, че е добро дете и се чувства прекрасно в градината !

Перу аз не съм се отказала, иначе е така,  човек никога не знае какво му е писано.

# 168
  • гр.София
Ееее значиии....
А ти как си? Говориш ли с някого за това, или ти е нужно сама да си го преживееш?

# 169
Браво на момчето, Перу! Много сладък! Ама те в една група ли са? Нали каката е по-голяма, би трябвало тя да е първа група вече?

# 170
Здравейте,
не съм писала в групата, но отскоро ви чета. Искам само накратко да споделя какво се случи при нас:
На 42 г. съм със син на 17 Simple Smile . Бременна съм в 5месец.
Правихме опити за второ дете от както навърших 35г. Е не ставаше по една или друга причина. Откриха ми автоимунно заболяване, проблеми със здравето на детето, оперираха мъжа ми /като го питаха има ли деца, защото вероятността след операцията на уретрата да няма беше много голяма/ и т.н. По някое време направи спермограма и резултата не беше добър. Така или иначе ние се примирихме, че нещата няма да се получат. И тогава миналата година забременях спонтанно. За съжаление беше кухо яйце. Е тази година съвсем неочаквано ситуацията се повтори, но този път да се надяваме, че ще е с добър край. За сега всичко ни е наред и живот и здраве догодина чакаме момченце.
Май стана дълго, но късмет на всички и не спирайте да мечтаете!

mystic woman преди 20дена се върнах от Австрия, областта Щирия, очарователно местенце, което си струва да се посети!

# 171
  • В градината...
Браво на момчето, Перу! Много сладък! Ама те в една група ли са? Нали каката е по-голяма, би трябвало тя да е първа група вече?
На село всички деца са в една група. От 1,5 годишни до най-големите. Много са задружни и е весело.

Добре дошла, Деси. Ето, че се случват и хубави неща. Ама ти - рискова бременност и на дълъг път, много си смела.

Мистик, тъкмо разглеждах B&B за Бергамо. Има много евтини полети /за 2-ма отиване и връщане за около 60 евро/. А е много красиво. В самия Милано не бих, но в Бергамо има доста за обикаляне.

# 172
  • В градината...
Самите години си носят риска, но вие си знаете. Кръвоснабдяването на 40 и на 20 е различно. Все това ми повтаряше моята докторка и не ми даваше да ходя на работа, за да не съм в седанло положение  и да намалявам притока на кръв към бебето.

# 173
Самите години си носят риска, но вие си знаете. Кръвоснабдяването на 40 и на 20 е различно. Все това ми повтаряше моята докторка и не ми даваше да ходя на работа, за да не съм в седанло положение  и да намалявам притока на кръв към бебето.
Ами за късмет моите лекари ми обясняват, че нищо ми няма на възрастта и щом се чувствам добре няма проблем да си ходя на работа.

# 174
  • гр.София
Дойде ми Pensive
Кои хормони да пусна за начало, утре ще отида до Надежда или Щерев.

# 175
  • Пловдив
Дойде ми Pensive
Кои хормони да пусна за начало, утре ще отида до Надежда или Щерев.
Полови хормони на 3 ден от МЦ...
LH   Лутеинизиращ хормон
FSH Фоликулостимулиращ хормон
E2   Естрадиол
Може и Пролактин.
Ето темичката...Денис е много отзивчива- http://old.bg-mamma.com/?topic=1045770  Peace

# 176
  • В градината...
Амини, как се справят твоите диваци в яслата?
Нашата кака вчера пак я "похвалиха", че е изумително изобретателна в белите - от филията с лютеница обрала всичко и с пръст рисувала по масата, много съсредоточено, после искала допълнителна филия, за да обере и от там лютеницата и да рисува; навряла си ръцете в облегалката на столчето по странен начин и едва ги измъкнали, абе творческа натура ....

# 177
Перу, моите в яслата засега са много добри деца, чак госпожата вчера се учуди, че се бутат като ги взехме 😀

# 178
  • В градината...
Значи нищо не знаете вие ...

# 179
  • София/Севлиево
Две в едно, толкова ми е мъчно,като чета какво преживяваш...Моите дертове са нищо в сравнение с това,през което преминаваш.Дано нещата се оправят бързо и развият в желаната от теб посока.
На мен вчера за 3 път ми канселираха подготовката за ЗЕТ, щях да ревна,но се въздържах, заради ММ, а и заради док, въпреки че той ми каза,че е напълно нормално да се чувствам зле,но заедно ще оправим нещата.Сега съм на някаква терапия да ми дойде около 20-ти и ще опитаме пак(този път док реши да ни послуша,ще ми изпише лекарството с виагра и дано помогне,защото иначе и аз не знам вече на какво да се надявам)...

Общи условия

Активация на акаунт