В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 43

• 61 863
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
  • някъде там
Във връзка с  АГ някои да има под ръка телефона на доц. Стойков, времето за записване на час беше 19-20 нали така ? Благодаря

# 196
  • Велико Търново
Във връзка с  АГ някои да има под ръка телефона на доц. Стойков, времето за записване на час беше 19-20 нали така ? Благодаря
0888715066 това е номера му. Можете да звъннете за записване на час между 19 и 20 часа.

# 197

0888715066, заповядай

# 198
  • някъде там
Благодаря Ви!

# 199
  • В.Търново
От къде мога да закупя Мишка панда?Не във всички зоо магазини в Търново я продават.Ако някой е виждал да пише.

# 200
  • Велико Търново
Здравейте, мишки панда има в зоо магазина от дясната страна на търговски център Искра посока ОУ" Св. Патриарх Евтимий". Сигурна съм, защото имам хамстери и си пазарувам редовно от там.

# 201
  • В.Търново
Много благодаря! Ще проверя там. Simple Smile

# 202
  • Велико Търново
Някой може ли да ми даде координати на д-р Богданов ( кожни болести) или евентуално да ми кажете кога и къде преглежда?

# 203
Някой може ли да ми даде координати на д-р Богданов ( кожни болести) или евентуално да ми кажете кога и къде преглежда?
Заповядай линк, най-отдолу на страницата са координатите.

http://lekaribg.net/listing/д-р-даниел-богданов/

# 204
  • някъде там
Имате ли впечатления от д-р Балтаджиева, която идва на прегледи в ДКЦ-1? Някой да я е посещавал?

# 205
Ще питам и тук, понеже в групата за ОАГ не ми отговарят.
Според вас има ли смисъл от избор на екип за раждане? Освен ако не е планово секцио или не държите на конкретен лекар. И всъщност каква е разликата при раждане със и без избор на екип?

# 206
  • Велико Търново
Със избор на екип ти обръщат повече внимание, това е основната разлика. С други думи, плащаш си и получаваш. Никой няма да те остави да се мъчиш, разбира се, но повреме и след раждане жената определено има нужда от грижа!

# 207
Аз съм от Свищов 😊

# 208
  • В.Търново
Тук много хвалят Стойков, но за него знам, че е много меркантилен.Други да кажат за него.Иначе в Плевен са по-добрите гинеколози.Изброух ти някои.За консултация може и в твоя град.

# 209
  • Велико Търново
Аз съм от хвалещите Стойков. Да, може да е меркантилен, но това е само погледнато от гледището за В.търновските лвкари. В един по-голям град, всеки лекар за преглед взема пари, за консултация се плаща и всяка услуга си има цена. За съжаление, здравеопазването също е услуга, която ние избираме дали да плащаме или частично доплщаме.
Когато мога винаги ползвам направления от ЛЛ, но имам ли конкретно предпочитание за определен лекар, отивам при него независимо дали работи с или без направление.
П.с. напоследък много добри отзиви има за д-р максудов и д-р Михайлова. За тях не се говори да са меркантилни, така че има избор Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт