Спам тема (за мусаката, планетите и още нещо) от 18.08. до когато.

• 24 512
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Къща с морава, спасява положението.

# 616
Специално за яхтаджиите и кандидат-яхтаджийките

https://www.webcafe.bg/lifecafe/vryava/id_1511330835_Izpovedta_n … e_ot_superyahtite

# 617
Добро утро.
Четох ви и не разбрах какво лошо има в това, човек да си има малка плантацийка ?
Джу, ти искаш на яхта да се печеш, да ти поднасят студена бира/вино и мирски дарове и да правиш секс ли ?
Кикимората и Гугълчето де изчезнаха ?

# 618
  • Тра-ла-ла
Джу, ти искаш на яхта да се печеш, да ти поднасят студена бира/вино и мирски дарове и да правиш секс ли ?
Да, бе...аз искам да си почивам, не да се моря. Е, може да се измисли и вариант за това Stuck Out Tongue Winking Eye

# 619
  • Euskal Herria
Добро утро!

Лане, какво вирее в плантацията ти?
Кика и Гугъл почиват.

# 620
  • Варна
Янче, много рано днес бе, душа Simple Smile

Аз вися да мина тоя преглед и ми е ужасно криво, защото така дълго чаканото ходене до Турция другата седмица може да пропадне.

# 621
Янче, на плантацията има хубави неща Wink
Джу, казваш, че ако екземпляра си заслужава може да направиш изключение и да павиш секс, а ? Stuck Out Tongue

# 622
  • Euskal Herria
Е, 2 часа сън е достатъчно Wink.
Хайче, защо да пропадне?
Лане, много си потаен. Досега само за сини сливи и царевица си споменавал. Simple Smile

# 623
  • Варна
Защото по границата опашките били чудовищни. Чакало се часове. А ние отиваме за пазаруване, демек трябва сутринта да чакаме няколко часа на отиване, после на връщане пак.

# 624
  • Euskal Herria
Е, нищо не се знае. Може пък да имате късмет. Мисля, че сега са опашките, нали се прибират гастарбайтерите. Вече е краят на август.

# 625
  • София
Хай, нормално. Не знаеш или не си се усетила?
Гастербайтерите се връщат в началото на лятото и от средата на август почва прибирането.

# 626
  • Тра-ла-ла
Джу, казваш, че ако екземпляра си заслужава може да направиш изключение и да павиш секс, а ? Stuck Out Tongue
Не точно. Само той ще ми прави някакви неща. Аз ще си лежа блаженно. Хахаха Joy

# 627
  • Euskal Herria
Август е кошмар пътуването. Затова винаги гледаме юли да взимаме отпуск. Пак има движение, но масово почиват през август. И като се съберат потоците от Белгия, Холандия, Германия... чудо е по границите, там, където ги има. И ако служителите решат да си "почиват", откарвали сме с часове. Досега рекордът ни е бил 9 часа на сръбско-унгарската граница.
Най-бързо преминаване  - на българо-гръцката граница при Маказа Simple Smile.  Служителите са в един павилион, седят един до друг. Подаваш документите през едното прозорче, а от другото си ги взимаш.

# 628
Не точно. Само той ще ми прави някакви неща. Аз ще си лежа блаженно. Хахаха Joy
Значи ще лежиш блаженно, от време на време хвърляйки по някой поглед да покажеш дали не се е отклонил много от целта и притваряща бавно клепки разпервайки пръстчетата на крачетата като ветрило ? Ах ти палавнице такава ! Stuck Out Tongue

Янче, потаен съм, инак като ме напитят булкте няма отърване Simple Smile

# 629
  • Варна
Дааа, знам, новите германци се прибират. Надявам се да утихне положението началото на септември.

Общи условия

Активация на акаунт