Звездни компромати - 377

• 76 992
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Марая върви доста дребничка.
Мария във ВБ си пролича що за стока е.
При дребни родители как очаквате да е по-висока?

# 361
Не ги вълнува,а марките на дрехите им с големи букви и на видно място(какво съвпадение),случайно да не пропуснем факта,че обличат децата си в скъпчийски дрехи.
Абсолютна парвенющина и селящина от страна на родителите и смятам,че по този начин учат децата от малки на снобарство и да се изтъкват помежду си кое има по-луксозни дрехи и чие дете карат в по-луксозна кола.

Ами кажи му на Луи Вютон да си премахне надписите. Хората какво са виновни, че навсякъде е нашарил LV LV LV?

# 362
  • Sofia
Само да вметна, че таксите за училище на децата от посолствата и чужди компании ги плащат не родителите, а съответните държави/фирми.

# 363
Ето я Марая, наистина е дребничка до съученичките си:
https://www.instagram.com/p/BmxPtjZgRkp/?utm_source=ig_share_she … shid=qnpyetuzevka

Много нежна Пенелопе:
https://www.instagram.com/p/BmtsV16HPE3/?utm_source=ig_share_she … shid=t3pkcegn8emu

Кардашиян и задника и на плажа, нямам предвид мъжа и:) То и той е там, затова уточнявам😂
https://www.instagram.com/p/BmyY9dsFX9r/?utm_source=ig_share_she … shid=rnkg4752iy5j

# 364
Аз пък имам тениска LV,ама отдолу пише Lord Voldemort Grinning
Малко да разведря темата...

# 365
  • До сърцето...
Не знам за униформи и такси, но най-страното при Мария ми е, че поздравява детето с първият му учебен ден в инстаграм. Нямат ли личен контакт, па дори и телефонен, или просто държи ние да знаем, че тя си комуникира с детето през соц.мрежи?
Скрит текст:
Винаги ми е било странно поздравления за РД, ИД, годишнини и др. към хора от семейството (съпруг/а, дете, родител) да се изнасят в туитър, фейсбук, инстаграм. Вече не се ли зачита личното, домашно честитене на празник?

И за да не е спам:

Нашето момче, Джерард Бътлър, не спря да се урежда с готини мацки, тоя път с Лима
Скрит текст:

в реклама на Dudalina
Скрит текст:

# 366
  • Sofia
Шведската прицеса Естел също тръгна на училище
 https://www.harpersbazaar.com/celebrity/latest/a22789321/sweden- … first-day-school/
Не мога да видя дали има букви по блузата, но те аристократите май все си нямат, може да не им стигат парите за качествени дрешки 😊

# 367
  • София

Винаги ми е било странно поздравления за РД, ИД, годишнини и др. към хора от семейството (съпруг/а, дете, родител) да се изнасят в туитър, фейсбук, инстаграм. Вече не се ли зачита личното, домашно честитене на празник?

И на мен винаги ми е било странно това и то не само за разни звезди, звездички и "звезди", но пък аз съм си "старозаветна", та не ги разбирам нещата

# 368
  • София-Младост
Нямат ли униформи в това училище... Виждала съм стари снимки на това дете, с униформа. Потресаващи такси и... облекло...
На Мария детето учи не в Англо-американското училище в Панчарево, а в Англо-американската академия в Лозен. Таксата е малко по-ниска от ААУ и да, има униформи.

Само дето майката е тагнала Англо-американското училище AAS в Панчарево под/над снимката. А не а АЕA в Лозен. И от снимката ми се струва, че не е сбъркала. 
Иначе хич не ме касае как и плаща таксата.

# 369
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Далеч съм от мисълта,че всички рокли на Фенди и Дона Карън са с големи надписи на марката,точно отпред на видно място.Хайде моля ви се...за всички е ясно защо майките са избрали ама точно тези дрехи на децата си за първи учебен ден.
И какво,Марая само с чанта на Вуитон ли може да ходи на училище?Другите не стават,сигурно. Mr. Green

Всичко е една парвенющина и са смешни отстрани.

# 370
  • София
Любопитни ми станаха тези частни училища, но пак не ми е ясно в Лозен ли учат децата на Бербатов, Мария (и Азис) или в Панчарево. Четох, че и на Цветанов детето било в Панчерево, а там с предимство били деца на дипломати и чуждестранен бизнес и как го уредил един вид. Само дето аз и да ги имам тези пари едва ли бих желала училище за детето ми по американската програма, защото както знаем, основното и средно американско образование не е много добро и доста по-късно във времето усвояват основни неща.
Редактирам - в Лозен имало възможност да се учи и по българската система.

# 371
  • Rock & Roll feeling ...
Щото българската система ни учи на толкова полезни,значими и неща,които ще влезнат в употреба в живота.
Финландската система е готина.

На Бербаотов децата на са ли в ЮК ?
Мария малко да си отмести фокуса на мислоенто от  собствения й задник и да запише овреме Марая на баскетбол или волейбол. И двамата с бащата са кинта и 20, ще му бъде полезно на детецето.

# 372
Англо-американска академия в Лозен...
Много го мразя този израз, но спонтанно ми изникна в главата: ЖДБ!!!

# 373
22К евра е таксата в AAS, на Панчерево, до колкото знам.

# 374
  • Варна
Аз се чудя тези първенюта не осъзнават ли в каква малка, мизерна, неуредена и абсурдна държава живеем, че се опитват да впечатлят с етикети? България не е само София, Пловдив и Слънчев бряг. На абсолютно нищо не подхождат подобни нелепи тоалетчета. В крайна сметка извън лъскавите им коли и скъпи училища, всички сме в една обща реалност. И тя не отговаря на реномето на демонстрираните марки, а е доста западнала. Изобщо не дават вид децата, че не ги интересуват марките на дрехи и аксесоари. Наследниците на висшите дипломати и те ли така като за парти са облечени на първия учебен ден? Или цялостното им поведение кореспондира с елитарността на класата, от която произхождат?

Общи условия

Активация на акаунт