31 СУЧЕМ - гимназиален етап

• 59 995
  • 490
  •   2
Отговори
# 480
Кой е този Карчев и само той ли преподава математика в гимназията. От кой клас? Толкова ли е зле положението с него?

# 481
  • София
Не е само той, в седмичното разписание по класове могат да се видят имената на учителите https://ivanvazov.com/%d1%81%d0%b5%d0%b4%d0%bc%d0%b8%d1%87%d0%bd … 0%bd%d0%b8%d0%b5/

https://suchem31.edupage.org/timetable/

# 482
  • В светлината на слънцето
Той преподава в 11 и 12 клас. Преди това са различни учителите, има и голямо текучество. Но този специално ръководството си го пази и не дава дума да се издума (може пък да е и нечий роднина). Говореше се, че единият от класовете, които сега завършиха, са успели да се преборят да не им преподава в 12 клас, след като в 11-и е имало проблеми с него. Може би писма до всички инстанции биха помогнали. Но не позволявайте да се гаври с децата ви, ако ви се падне той.

# 483
Влязох да разгледам и 12-те класове всички са били при него, ако това е актуалната информация за последната УГ. 11- те класове са при Ранчева, а като само 1 паралелка е при Карчев, 10-тите са при Вичева, 9-те класове при Цветанова. Ако всеки учител преподава на отделен випуск, то е ясно кой ще остане свободен да поеме 9-ти клас и направо не ми се мисли...

# 484
Той май изобщо не преподава на 9 и 10 клас. Само в 11 и 12 го въртят. И май води профил мат в 11 и 12 клас. Ресорната зам. директор на гимназиален етап го пази като писано яйце, така че молби и оплаквания, свързани с него при нея се отхвърлят още във въздуха. Губене на време ще бъде. Само писма до високи инстанции биха имали ефект и пак не е сигурно, защото за ръководството няма никакви проблеми.

# 485
Защото не всеки учител има квалификацията да преподава профил.

# 486
Аааа, аз говоря за редовата математика, че евентуално може да се протестира и да се иска друг учител. За профил идея нямам кои и колко са в това училище. Би трябвало да не е само той.

# 487
Пффф, то при него едва ли някой ще обикне МАТ, ако хване по- малките. После щя бягат далече и от профила, дори да има шанс да са при друг учител. Наборът едва ли ще иска профил МАТ, ама де да знам какво може да му щукне кат дойде времето...

# 488
Моите и двамата избраха профили БЕЛ и История. Доволни много бяха от преподавателите.

# 489
  • София
И ние завършихме 31 СУЧЕМ   -  има проблем с Карчев, но не е толкова страшно- има си начин за успех . В 11кл след 2 двойки си писахме с него чрез Школо и той ни препоръча сборник задачи по МАТ по който се готвехме преди класни и контролни. Посетихме 3-4 пъти след боледуване и отсъствия от училище,  учителката ни по МАТ, която ни готвеше в 7ми клас и двойките постепенно бяха заменени с 5 и 6ци в 11клас. В 12клас се оправяше сама с  решаване на задачи от сборника и завърши с 5ца .
Но определено задачите, които даваше на контролни бяха на по високо ниво от задачите в учебника.  
Така,че има ли желание и системно решаване на задачи ще се справят децата .

А с учителите си е късмет - за едни деца едни учители са добри за други други.
Например за малко да завърши с 4ка по физическо,защото не може да играе волейбол - в това училище друг спорт не се играе доколкото съм чувала , а не всеки е добър с ръцете.

Генерално за мен училището е добро и пожелавам на всички деца успешно да минат през тази школа.

Последна редакция: вт, 21 юли 2026, 07:52 от SANI+

# 490
Здравейте, моля за мнения за новоприето дете 8 клас математически профил? Обстановка, учители, всичко ни интересува. Отделно как стои и въпроса с пътуването.

Общи условия

Активация на акаунт