Отговори
# 150
Вили благодарим за хубавите пожелания - целувки на Ицето
Подаръците бяха доста, люлката и колелото ги има на снимките, кучето също, дрешките не съм снимала, златна гривничка и парички. Сега бягам че е гладна малката.
Температурата май е от зъбите - кътниците два долни излизат сега и е ужас - само с това си го обяснявам, а и повръщането. Сега се събуди преди малко и беснее в кошарата. Добре е - дай Боже да са само зъбите и да не е настинала.

# 151
Честит рожден ден на Зара!
Честит рожден ден на Мартин!
Честит рожден ден на Иван!
Честит рожден ден на Stun!
На всички желая здраве, щастие и красиви мигове   bouquet
Маринка-маслинка е сладуранка-бебанка. Целувки по малкото сладко носле  Heart Eyes и да избиват бързо и безболезнено зъбките  Praynig

# 152
Честит рожден ден на Мартин!
Честит рожден ден на Иван!
Честит рожден ден на Зара!Да са живи и здрави и весело и безгрижно детство да имат!
    bouquet
Честит рожден ден на Stun!Бъди обичана мама и съпруга!     bouquet

# 153
Честит рожден ден, Стън! Бъди все така силна и дано Гинко мноого да те радва! Дано намериш своето щастие, защото го заслужаваш!
Честити рождени дни и на Зара, Иван и Марти! Желая им весело детство! На майките спокойствие, здрави и жизнерадостни дечица:-)
Аз мислех, че нашата температура е от зъбите, а се оказа гаден грип с разтройство и много червено гърло и всички дечица в квартала го карат  Sad Слава Богу премина вече, само Марки е още прегракнал малко.

# 154
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКОТО СЛЪНЧИЦЕ- ЗАРА!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ВАНИ И МАРТИ!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СТЪН!!! [/b]

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 155
Честит Рожден Ден на Марина! Честитя й с малко закъснение и мнооооого любов. Да е все така красива, много щастлива, здраве и късмет, много усмивки и игри!

Честит Рожден Ден на Мартин, да е здрав, много щастлив и обичан!

Честит Рожден Ден на Иван, много здраве, игри и усмивки!

Честит Рожден Ден на прекрасната Велизара!Нека малката сладуранка е здрава, много щастлива и усмихната!

Честит Рожден Ден на Стън! Много здраве, щастие и любов!

# 156
  • София
Честит Рожден Ден на Зара!
Да расте здрава, весела и все така очарователна!

Честит Рожден Ден на Мартин и Иван!
Да са здрави, весели и пакостливи!

Честит Рожден Ден, Стън!
Желая ти да си много здрава, щастлива и обичана!

# 157
 nbirthdayЧестит Рожден Ден на Зара!
Да расте здрава, весела и много да радва мама  и тате!
  ura

newsm59Честит Рожден Ден на Мартин и Иван!
Да са здрави, весели и много игриви и пакостливи!

ura
 newsm67Честит Рожден Ден, Стън!
Желая ти да си  щастлива и обичана, да намериш щастието и Гинко да те направи най-щастливата мама!
newsm67

# 158
  • София
Аз успях чак сега да вляза. Емма беше с температура днес, а знаете, че съм голяма паника  ooooh! За първи път е с температура откакто се е родила и много се изплаших. Успя да я свали до 37.4 преди да я сложа да спи  Confused. Марина и Марк да оздравяват бързо!

Хамелионче, ще го изям това малкото чаровно едногодишно момиченце  Heart Eyes Много е сладка! На снимките тъкмо стигнах до тортата, браво, много е хубава  Peace

Съкровищнице, не виждам снимки. Качила ли си линка някъде?

Силве, от няколко дни не мога да си редактирам заглавният пост, но правели нещо по форума, затова. Като го оправят ще копна списъка за Барбарони и сайта им.

За подаръците нали се бяхме разбрали да е томбола с подаръчета до десет лева като на Коледа. Само че Георги и Стефан са двама  Wink Лилу, казвай какво да правим  Simple Smile

# 159
newsm59Честит Рожден Ден на ЗАРА! Илиянче, много радости покрай малката сладурка.  :party041:

Честито и на другите двама рожденници Марти hbdtu и Иван bdbaloni щастливо детство им желаем.

СТЪН и на теб Честит Рожден Ден baloni, нека всички твои желания, бъдат нашите пожелания!
Извинете че толкова късно ви поздравявам но цял ден правиха една изолация мъжо и свекъра и аз трябваше да оправяме едни багажерии със свеки абе нямаше сядане, после на разходка малко с малката и ей сега заспа и се пльоснах пред компа.
Сега отивам да гледам снимките на Маринка- калинка Heart Eyes

# 160
Честит рожден ден на всички празнуващи! newsm59

Нашето парти приключи  и съм съсипана отприятни емоции, ще пиша поле повече, снимки също после.

Хотче,дано бързо ви мине. За подаръците - аз ще купя 2 броя, няма проблем Wink

Хайде лека, отивам да гледам мача и после  smile3524

# 161
  • гр.Варна, сега Германия
Честит рожден ден Зара!Бъди винаги здрава и много чаровна.Весел празник! nbirthday
Честит рожден ден Иван!Бъди здрав и много щастлив! newsm59
Честит рожден ден Стън!
Момичета благодаря ви за поздравите.Партити беше много хубаво и си изкарахме  добре.Получихме разбира се и много подаръци.
Ето и малко снимки
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos& … p;security=jiHpoh

# 162
Milli  Марти изглежда толкова голям - браво страхотни снимки. И тримата изглеждате прекрасно - каката е много сладка увита в хавлийката до малкия рожденник. Прекрасни дечица са и двамата.

# 163
Момичета, явно доста се бях притеснила за партито на Кали и сега като свърши, т.е. вчера, ме връхлетя умора и ужасно главоболие, та.....отчета беше кратък, а ако Хотчето не беше питала за снимките, щях да продължа да си живея с илюзията, че съм пуснала линк-а Embarassed Embarassed Embarassed
Ето го и него, надявам се да работи:
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos& … 214&ran=31067
Лека нощ сега, дано всички принцове и принцеси спят сладко  и непробудно чак  до сутринта, ще се видим в кафенето, нали Wink bowuu
А ако някой направи и закуската  chef, ще получи това  Heart Eyes  bouquet Laughing
Лека!

# 164
  • No Line On The Horizon
Добро утро!

Много са хубави нашите рожденници! Разгледах снимките на Маринка, Марти и Калина и много ми харесаха.

Съкровищница, какво стана с изпита? Ние вчера също ходихме на Острова, но нещо не съм доволна от обслужването. За разлика от нас на децата много им хареса и се наиграха. Ще пусна снимки след малко.

Общи условия

Активация на акаунт