Ти ме разби! Но позна, без да си го виждал. Самовлюбен е, с което ме подразни. И без да искам му посмачках егото, но не съм виновна.

ВИждаме се често заради работата, но взехме да ставаме фитнес другарчета. Ще видим.
Мисля, че конкуренцията не му действа добре. Той взе да ми се споменава приятелки свои, аз споменах моите приятели...и той се посмачка, вместо да се амбицира. Т.е. подчерта, че вървежен, което е ОК, но когато му намекнах, че има конкуренция се намуси.
Часовият диапазон е година, с мен нищо не се случва, за съжаление. Върти се много флиртуващ народ, но нищо подходящо. Женени до един. Рибата ми е приятел, но си направи труда да дойде от Германия, за да ме утеши. И за да ми се развика, че никога не е бил влюбен в мен, и че никога, ама никога не съм го привличала сексуално.
Може и да му излезе късмета на хибрида. Ще видим. Умен е, забавен, смея с глас, разрева ме от смях в понеделник. Плюс е.
Джулая, ОК, местя се при Близнаците.

, и не мога да бъда "обективна".. или причината е, че съм родена в събота (според астрологията събота е "сатурнов" ден) и обичам да ми е трудно и да се мъча