Мъж Телец -16

• 54 957
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
И ти не си губиш времето - раци, риби, близнаци... Близнак с Луна лъв - лигльо на степен 2. Пък с Марс и Венера в телец - 3 години колко съм велик докато се реши да ти скочи в кревата. Ужас!

Ти ме разби! Но позна, без да си го виждал. Самовлюбен е, с което ме подразни. И без да искам му посмачках егото, но не съм виновна. Crossing Arms
ВИждаме се често заради работата, но взехме да ставаме фитнес другарчета. Ще видим.
Мисля, че конкуренцията не му действа добре. Той взе да ми се споменава приятелки свои, аз споменах моите приятели...и той се посмачка, вместо да се амбицира. Т.е. подчерта, че вървежен, което е ОК, но когато му намекнах, че има конкуренция се намуси.

Часовият диапазон е година, с мен нищо не се случва, за съжаление. Върти се много флиртуващ народ, но нищо подходящо. Женени до един. Рибата ми е приятел, но си направи труда да дойде от Германия, за да ме утеши. И за да ми се развика, че никога не е бил влюбен в мен, и че никога, ама никога не съм го привличала сексуално.  Laughing И вечерта излезе без мен, с което се погреба безвъзвратно.

Може и да му излезе късмета на хибрида. Ще видим. Умен е, забавен, смея с глас, разрева ме от смях в понеделник. Плюс е.

Джулая, ОК, местя се при Близнаците. Peace

# 331
Здравейте и аз да се включа пак. Имам нужда от тълкуване. Изчезването и липсата, на проява на интерес, обяснени с: нещо не съм във форма напоследък, нямам настроение

# 332
Здравейте и аз да се включа пак. Имам нужда от тълкуване. Изчезването и липсата, на проява на интерес, обяснени с: нещо не съм във форма напоследък, нямам настроение

Моят бивш приятел редно се "извиняваше" с подобни неща. И още нещо, което бях забелязала, че той никога не беше в настроение и се държеше с другите като говеда, защото миличкият той нямаше настроение и трябваше да огорчава живота на останалите!

# 333
Момичета , какво мислите за жена скорпион / асц. лъв / и мъж Телец .
Не му знам неговия ....

Разведен е , предишната му жена му е поискала развод след 6 м от сватбата , защото си е намерила друг ?!??
Работим заедно , разбираме се , много е добър и ми помага с всичко , но не знам дали да рискувам ....

# 334

Разведен е , предишната му жена му е поискала развод след 6 м от сватбата , защото си е намерила друг ?!??

Напълно в реда на нещата е бившата да е виновна, няма друг вариант за телето. Тя винаги е лоша, лека, изневеряваща, нестабилна или луда, или всичко заедно, но той не открива никога вина у себе си.
С един телец говорих преди време, първо каза, че нищо лошо нямал да каже за бившата, викам си - не може да бъде -  ... но се оказа, по неговите думи -  че тя изоставила него (имат син) заради друг мъж и се започна една тирада, която казах, че не съм в настроение да слушам. Както се предполага - той е идеален и не е разбрал какво точно е станало и най-вече - защо.

# 335
Телец и скорпион са противоположни знаци, има силно привличане и би трябвало при добро желание от двете страни да може да се постигне хармония. Това на теория. На практика не съм видяла телец да постига хармония с която и да било зодия, освен може би с риби, но там е мазохистично от страна на рибата Mr. Green

# 336
  • София
С козирог постигат хармония. Със скорпион често се взимат, но има трудности много и от двете страни. Аз лично много бих чакал и наблюдавал в конкретния случай. Телецът избира бавно и сигурно, само 6 месеца след сватбата да има изневери - нещо тука не ми се връзва.

# 337
Имам наблюдения над две връзки (и при двете са мъж телец и жена скорпион) и са много хармонични и дългосрочни. Забелязвам голяма емоционална близост и разбирателство. Едни от най-хубавите двойки, които съм виждала. Simple Smile

# 338
По мои наблюдения скорпиона най се привлича ако е мъж от жена Лъв, макар и да имат разминавания и леки конфликти, жената ако го обича и като по-покорна може да направи компромис. Обратната комбинация мъж Лъв и жена скорпион е по-трудна, на мъжа няма да му допадне потайното и доминиране и контрол на всяка цена.

# 339
...
На практика не съм видяла телец да постига хармония с която и да било зодия, освен може би с риби, но там е мазохистично от страна на рибата Mr. Green
Пиши и мен, още една мазохистка, която търпи Телците:)
Да оставим шегата настрана, вероятно наблюдението ти е над познати.

В астрологията има няколко зодиакални двойки, между които има силно необяснимо привличане и попаднал веднъж в такива отношения, трудно би останал безпристрастен. Телец и Дева е точно такава. И, естествено, не става въпрос единствено за физическо привличане. Някои неща в темата за мъжа Телец ми звучат прекалено категорично и не съм съгласна с тях, но това, разбира се, си е изцяло мое мнение и вие не трябва да се съобразявяте с това. По стечение на обстоятелствата животът ми се е стекъл така, че съм заобиколена от Телци - от близки роднински връзки до партньорски отношения, приятелства и обикновени познанства. Наскоро дори се замислих защо е така. За тези хора, Телците, не мога да кажа нищо лошо.. дали защото съм "лъжовен" знак, както Асен обича да повтаря Smiley , и не мога да бъда "обективна".. или причината е, че съм родена в събота (според астрологията събота е "сатурнов" ден) и обичам да ми е трудно и да се мъча Smiley, но някак си не мога да ги видя, Телците, с очите, с които ги виждат някои от дамите в темата. Simple Smile

# 340
Та не каза, постигала ли си хармония с телец?

Само от личен опит и наблюдения говоря. И изобщо не претендирам за категорична достоверност на твърденията, но се опитвам да съм от полза с опит на този, който пита. Иначе то е ясно, че и едно и също нещо да гледаме, пак по различен начин ще го виждаме, че от везни до дева разлика колкото от небето до земята Mr. Green
И хубави работи мога да кажа за телците, но темата не е за да ги хвалим, а за да мъдрим начини да им позагладим кусурите Smiley

# 341
  • варна
Дева и Телец е перфектна комбинация. Аз съм дева,чувствам се чудесно с телци (приятели,гаджета,роднини). Разбираме се чудесно. Демонстрираме си нежност и грижа по наш си начин. Практични сме.

# 342
Интересно как телецът понася критичността на девата или двамата взаимно се критикуват? 😀

# 343
Ами, да кажем, че с Телците се разбираме "без думи", дет' се вика - на един акъл сме. Smiley Та, отговорът на въпроса ти, Ah, Wilderness!, е "да".

Интересно как телецът понася критичността на девата или двамата взаимно се критикуват? &#128512
О, не, Телецът не мрънка и не критикува, той е тежка категория - вменява ти вина и те мъчи психически.😀

Веднъж бях попитала моя Телец как може толкова да ме обича, та аз съм толкова ужасна. Усмихна ми се нежно и ми каза: "Щеше ми се да можеш да се видиш, както аз те виждам". - не знам, едни от най-хубавите думи, които ми е казвал мъж..Simple Smile А в онзи период конкретно хич не се харесвах.

# 344
  • варна
Интересно как телецът понася критичността на девата или двамата взаимно се критикуват? 😀
Ахахаххаха :д  Телецът търпи доста на критика. И връща подобаващо количество такава 😂

Общи условия

Активация на акаунт