Звездни компромати- 378

• 101 295
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Рязко сменям темата, обаче гледам "Тази събота и неделя" и да ви кажа Джери Бътлър е много, много готин! Баси... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 646
  • Пловдив
Джерито Бътлър май Тонка си го беше заплюла. Мхм. Тук има опашка и ред на опашката. Simple Smile

# 647
Аз днес гледах Мариус Куркински по Нова, да си призная, хареса ми. Много интересна личност е.

# 648
О, аз даже не се бутам на опашката... Джерито има куче, което се казва Шушка! Умрях от смях с неговото интервю, в добрия смисъл.

# 649
  • Пловдив
О, аз даже не се бутам на опашката... Джерито има куче, което се казва Шушка! Умрях от смях с неговото интервю, в добрия смисъл.
Бошке, никаква клюкарка не си. Туй куче Джерито си го осинови от Бг.

# 650
Тонка е с Киану!

# 651
Всичко щеше да е прекрасно и ОК,ако бяхме една Швейцария,Дания,Холандия,Италия...намерили пари,много важно,там също се краде,но има за всички и хората не мизерстват,всичко е "измислено". Ние тук от години сме на принципа " Който оцелее"

# 652
  • Пловдив
Душата, не си в "Спомени от социализма", а в "Звездните компромати".

# 653
Бошке, никаква клюкарка не си. Туй куче Джерито си го осинови от Бг.

Въх, посипвам си русата глава моментално с пепел! Янтра, да си жива и здрава, оценявам, че така деликатно ми каза, че не съм в час. HugStuck Out Tongue Winking Eye

# 654
  • Пловдив
О, аз съм образец на деликатност, такт и по целия форум с това съм най-известна. Тъй ами.

# 655
Душата, не си в "Спомени от социализма", а в "Звездните компромати".

Въх, на криво съм стъпила Simple Smile

# 656
  • Пловдив
Вижте, уикенд е. Идвам тук, а няма голи, хубави мъже. ЗАСРАМЕТЕ СЕ!

Айде от мен да мине, може и полуголи.

# 657
  • София
Бербатов с подробности от кариерата.

Малко ми е странна тая работа как е живял през комунизма, та той е бил на 8 г. когато комунизмът все пак си тръгна от БГ. И това за беднотията........ ?! Аз съм родена малко преди него, но такава пък чак беднотия и недоимък не съм видяла, а не съм от семейство на партийни функционери. И се е поувлякъл в представлението колко тежко детство е имал. Ще кажеш, че е живял през 50-те години на миналия век. Хайде сега, и други сме живяли през 80-те и 90-те, пък чак такава мизерия не сме изпитали! Не че сме процъфтявали и сме било много добре, но......Бербатов, струва ми се,  много се е вживял в историята за успялото бедно момче, ще речеш,че от някое гето на Рио де Жанейро произхожда.

Последна редакция: нд, 02 сеп 2018, 12:16 от DonaFlor

# 658
  • Пловдив
Е, то си е класика като си постигнал нещо да говориш колко тежко детство си има. Да не би случайно в противен случай да ти олекнат постиженията. Grinning
Аз съм родена в началото на 90-те, съответно нямам спомени от описаното време, просто ми е направило впечатление като обща тенденция в разни интервюта.

# 659
Бербатов с подробности от кариерата.

Малко ми е странна тая работа с комунизма и беднотията. Аз съм родена малко преди него, но такава пък чак беднотия и недоимък не съм видяла, а не съм от семейство на партийни функционери. И се е поувлякъл в представлението колко тежко детство е имал. Ще кажеш, че е живял през 50-те години на миналия век. Хайде сега, и други сме живяли през 80-те и 90-те, пък чак такава мизерия не сме видели!

Сега видях, че с Бербатов сме родени в една и съща година - за глад и аз не си спомням, също нямам партийни функционери в семейството. Е, нямаше сто вида сирене, кашкавал, вафли и шоколади, ама чак да сме яли трохи и умирали от глад...

Общи условия

Активация на акаунт