Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 50

• 77 683
  • 764
  •   1
Отговори
# 270
Ахромин съм виждала и в Лили, и в Дм. Пак на някаква такава подобна цена.

# 271
И аз съм в търсене на бюджетен без сулфати. 😊
И на ББ крем за склонна към акне кожа.Давайте предражения моля.

# 272
Преди година или две бях ползвала Ахромин горе долу месец и половина два, но не видях ефект при моите лунички. Приемам предложения за други избелващи

# 273
  • Стара Загора
Шампоан, който ми похвалиха на Конопка, също се оказва със сълфат. По принцип използвам всякакви шампоани, но се реших да пробвам curly girl method, при който трябва да се използват безсулфатни шампоани и затова търся такива бюджетни, защото не ми се дават много пари за шампоан.

# 274
Мнения за серията revuele vitanorm?

# 275
Шампоан, който ми похвалиха на Конопка, също се оказва със сълфат. По принцип използвам всякакви шампоани, но се реших да пробвам curly girl method, при който трябва да се използват безсулфатни шампоани и затова търся такива бюджетни, защото не ми се дават много пари за шампоан.
Брат ми ползва на италианската марка Kosmetik Gentlemen,който е безсулфатен на водна основа,с розмарин,салвия и още нещо.Но е 20+ лева.

# 276
Сиси,погледни канала на Зори от Agleu mama. Има видео за тях. Тя говори за един на Алверде,и още няколко. Аз търся и такива които да не се продават само в ДМ и Лили, че нямаме в нашия тъп град такива екстри.

# 277
По принцип без сулфат се разбира без слс, без никакви сулфати е по трудно и никак не е бюджетно

# 278
  • Стара Загора
Сиси,погледни канала на Зори от Agleu mama. Има видео за тях. Тя говори за един на Алверде,и още няколко.

Тези, които съм ползвала на Alverde и които имам в момента имат Sodium Coco-Sulfate в състава си.

# 279
Този е с борови връхчета или лавандула на Алверде,вече не си спомням. Наистина повечето нямат sodium laureth sulfat. Съвсем без е по-трудно да си намерят.

# 280
  • Стара Загора
Проверих всички шампоани на Alverde в сайта на DM и намерих само два без сулфати, но пък и при двата втората съставка е Алкохол - този и този.

# 281
Някой беше похвалил шампоана на Фармона. Взех си и аз, макар и друг вид, този с ленено семе, и е доста добре като първи впечатления - един такъв като гъсто желе, измива добре косата, но без да премива. Без парабени, оцветители и не знам си какво, обаче има СЛС.

# 282
И аз съм в търсене на бюджетен без сулфати. 😊
И на ББ крем за склонна към акне кожа.Давайте предражения моля.
За ББ май не съм намирала читав бюджетен, този матиращия на Гарние бях пробвала, но не ми допадна. Обаче приятно ме изненада СС кремът на Биотен. Кожата ми е хем омазняваща се, хем капризна, не забелязвам да ми я дразни или да ми запушва порите. Матирана няма как да бъде, естествено, не и в жегата, но аз и не знам кой крем би го направил това. Слагам малко безцветна пудра ако ми се занимава и не го мисля толкова.
Взех го на майтап от някакво намаление, но си го ползвам редовно и сигурно ще повторя покупката. Че и имат 3 цвята, а не само един светъл и един тъмен. На всеки кожата реагира различно де, с пробване най-добре. Биотен поне имат тестери на повечето места и ако на човек му е наблизо, може да иде с чисто лице и да пробва.

# 283
Дами, SLS e Sodium Sauryl Sulfate. Soldium Laureth Sulfate e SLES. Първият наистина е голям дразнител, вторият се води една идея по-щадящ, но пак си е дразнител. SLES го има масово и по лечебните шампоани за пърхут и себореен дерматит. Без никакъв сулфат мисля, че беше Нахткерцен, който го дават за бебета и който в момента е намален в ДМ на 6,75, а иначе е 8-9 лв.

# 284
  • София
Да похваля този двуфазен спрей на Елсев ,
взех го след като се оказа, че съм много доволна от шампоана за суха коса от серията, който купих миналия месец, беше на прмоция в ДМ. От две години и повече ползвам цялата серия L’Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair, шампоан, маска, финиш, този шампоан много ми хареса в комбинация с маската от профи серията.
Спрея го пробвах първо на суха коса - нищо, освен че ми накъдри косата - ужас, но днес го пробвах на влажна коса, преди сешоар. После изсуших косата и изправих с преса/не мога да се изправям със сешоар и четка, така че използвам преса/, ами оказа се, че спрея помага за по-лесно и бързо изправяне, иначе за финиш използвам това и малко от това олио .

Общи условия

Активация на акаунт