Дългото чакане след трансфер - Тема 71

• 93 179
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
  • София
След доста изследвания, докато съм на прогестерон съм стигнала до заключението, че ако няма естествено производство, то допълнителните не могат да спрат цикъла, най-мноого 1-2 дни да забавят.
Но ако има естествен такъв, ще се забави повече.

Всички сме различни, просто човек трябва да е пробвал всички версии, за да знае при него как е.

Аз всеки месец, ако засека положителен тест за О (въпреки че и при мен има сериозно съмнение за луф) съм на утрогестан, както и го взимам ако не засека О, защото иначе не ми идва цикъла повече от 60-70дни.
Взимам го 10-12 дни и спирам, идва ми на 2-3 ден, но ако имам киста ми идва чак около 6-7-ми ден след спирането и кистата много пъти не се чисти.

# 571
Здравейте, днес ми е четвърти ден след трансфер и от вчера чувствам някакво напражение.. между краката направо във влагалището. Пия ношпа, обадих се на лекаря, казаха да не се притеснявам, четох че можело да бъде от разтягане на матката.. Много ми е странно. Някой имал ли е подобно усещане?

# 572
  • София
какво разтягане 4 дни след трансфер  Shocked

# 573
Здравейте на всички борбени жени ето моя случай на 10 ден от трансфера чхг е 4   уринарен тест с втора бледа черта и обилно кървене 2 дни има ли шанс за бременост

# 574
  • София
какво разтягане 4 дни след трансфер  Shocked

А де....

# 575
Здравейте на всички борбени жени ето моя случай на 10 ден от трансфера чхг е 4   уринарен тест с втора бледа черта и обилно кървене 2 дни има ли шанс за бременост
Не не мисля, по скоро си в цикъл. Дано следващия път успееш.

# 576
Мерси след три дни пак ще правя тестове кръвен и уринарен и дай боже да са положителни макар да нямам големи надежди

# 577
В цикъл си  от 2 дни какви тестове ще правиш?  Моят лекар би ти казал спирай лекарствата.

# 578
По принцип трябваше на 9 да правя теста,но заради кървенето вчера пуснахме чхг и лекаря ми каза на 9 пак да повторя тестовете и да не спирам лекарствата

# 579
  • На остров
Понякога въпреки кръвотечение може да има бременност.

# 580
Понякога въпреки кръвотечение може да има бременност.

Дай боже доста съм притеснена,но ще чакам събирам сили дори теста да е отрицателен

# 581
Момичета 12 ден на 5 дневни 2 бластоцита и 2 морулки крвен 19.77 не е ли малку

# 582
Малко е, но ако расте правилно, е достатъчно.

# 583
Многу се притисних

# 584
Свиквай, оттук нататък все ще се притесняваш Blush

Общи условия

Активация на акаунт