АПРИЛКИ вече чуха сърчице, някои даже и по две! ТЕМА 2

• 54 193
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
И пренатест и БХС може с близнаци. В св Петка имат софтуера за близнаци за БХС, а пренатеста Е приложим за близнаци

# 556
И пренатест и БХС може с близнаци. В св Петка имат софтуера за близнаци за БХС, а пренатеста Е приложим за близнаци
На мен където и да питам не правели на близнаци,че не било вярно.

# 557
  • Бургас
До краят на седмицата ще излезе и ще ти го пусна на лично. Иначе и д-р Мануелян прави в Бургас, ако си тук и решиш- може да идеш при нея.

Щерев също имат софтуера и правят......това се сещам на първо време.

# 558
На мен където и да питам не правели на близнаци,че не било вярно.
Може да се прави , аз го направих предната седмица в св. Петка София , бхс на близнаци . И мен ми обяснява как не можело, ама ето че може.

# 559
Margafuci и аз като :Macinka: направих пренатест, защото БХС не е много точно изследване. Ако имаш тази финасова възможност на твое място щях да направя пренатест за успокоение. До колкото знам май амниоцентезата се прави около 5 месец. Това чакане мен лично доста би ме изнервило.

# 560
Здравейте на всички бъдещи априлски мами Simple Smile
Досега четох за да наваксам и сега реших да се включа, може да ме добавите в началната страница с термин 25,04,2019.
Това ми е втора бременност, имам момченце на 4 годинки и да ви кажа този път май съм още по притеснена и изплашена Blush

Пожелавам ни всичко да ни е наред и изследвания и всичко и да си гушкаме април здрави и сладки бебчета Heart Eyes

# 561
miglena, добре дошла в темата!

AllegraA, аз все още не съм започнала женска консултация по здравна каса и не мисля да го правя. Не мога да помогна с препоръки за лекар, но ако пуснеш търсачка в сайта, със сигурност ще намериш отзиви за лекари по райони.

Нямам търпение вече за резултатите от пренатест и за унаследен и възрастов риск от генетични заболявания!
И часът ми за ФМ е чак следващата седмица...

Не сте много активни в темата, надявам се всички сте добре и се радвате на хубавото време Hug

Хубав ден на всички Nature High Brightness

# 562
  • София, България
Добре дошла, miglena!  Добавих те. Ако искаш, сподели и от кой град си, само информативно Simple Smile

Да, не сме много активни. Във фейсбук са по-активни, нормално Simple Smile
Една голяма част спряха да пишат тук още отсега.

Аз си чакам прегледа на 9-ти. То сега никаква промяна не ми се случва. Само прегледите чакам.
Часът ми за БХС и преглед са чааак на 17-ти и в момента изобщо не мога да се включа. Като цяло всичко ми върви по-назад и предимно чета и попивам информация от вас Smiley

Днес казах на свекървата. Много се зарадва жената! Чак за малко да се разплаче. Аз не бях толкова щастлива като разбрах Sweat Smile

А какво става ако една жена примерно има прекъснати здравни осигуровки... не ѝ се полага по здравна каса ЖК, нали? Питам само информативно, моите са си платени Grinning

# 563
Аз въобще бях забравила за фб групата Astonished хихи

Иначе за казването на околните, мм е много предпазлив и на никой нищо не дава да казваме. Вика ми вчера мисля че в офиса трябва да кажеш най-рано декември LaughingLaughingLaughingLaughing Викам ти добре ли си, дотогава от самолет ще ми личи, а той вика....ммм мислиш ли, че до декември ще ти е проличало Grinning

# 564
diamond а моя предложи да изчакам Януари Grinning

# 565
Аз нямам фейсбук закрих го още преди 1 година,а иначе днес бях по спешност при моята АГ ...мии май ще се наложи да си полежавам в болницата заради контракции от сега още,но това да е всичко друго да е наред.Добре дошли на новодошлите мами💋😊💋

# 566
Аз казах в края на вторият месец в работата понеже излезнах още тагова в болничен и след
това вече казахме на всички. Беше безмислено в цялата фирмя да се знае, а да пазя тайна от най-близките си.  Бабите казват, че ако се казвало за бебето и не се пазело в тайна, детето проговаряло по-лесно и говорело много.

# 567
И аз няма фейсбук , и пиша само тук. Ние сме казали само на най близките и то не на всички, само който е питал Grinning Освен ако малкия не е уведомил някой, както уведоми нашите..казал на баба си и дядо си че ще имаме бебе Grinning Иска ми се да се похваля, ама и се притеснявам рано е още.

# 568
  • София
Хайде да се отчета и аз - бях на преглед днес, другата седмица в сряда влизам в болница за серклаж. Това, с което ме изненадаха е, че нямало да мога да ходя да си водя и вземам детето от градина - 20 мин. ходене в посока било много. И понеже не шофирам, ще стане мътна и кървава...но ще го мисля, де. Явно ще съм 6 месеца затворник у дома...аз както обичам да стоя на едно място, направо не знам как ще се държа в психическа стабилност Simple Smile

# 569
Здравейте мами, имам малко притеснение. Понеже вкъщи имаме 2 кучета ротвайлери на 9 месеца са обаче са големи на ръст и тегло и стана така, че трябваше да откопча едното от едно котенце и се наложи да използвам сила в продължение на 10 мин. В край на сметка успях обаче се стреснах много, задъхах и ме заболя корема ниско доло. И сега много се притеснявам да не съм направила нещо на бебчо. В 13 г.с. съм.

Общи условия

Активация на акаунт