, тия са като Фитипалди, това времето за нищо го нямат. То е ясно, че е заигравка със зрителя, ама да не ни подценяват толкова 'се пак.
дотук с нищо не ми е направил впечатление. Имунизираната Александра също - и името ѝ едва снощи научих, дотук малко като Ивона го раздава. Георги не го харесвам, не знам защо все още, но ми е много...абе струва ми се, че се възгордя малко от тази победа и си повярва ту мач. Може и да съм в грешка, но засега това мисля. Близначките ги харесвам - земни са, пухкавелки, във всичко се включват, не се надуват, интересни са ми за гледане. Христина се очертава като пиянде - то не би чашка с ракия, айде после с винце....
, на яденето се нахвърли като невиждала....ясно е, че е по живота девойката, ще я видим колко е по работата. Ромът от Филиповци се стреми всячески да направи добро впечатление, забелязва се, но не мога да го харесам и това е. Гергана си личи, че е "гледана" жена - най-големият ѝ дерт е как ще си измие косата, то си е и проблем това. Нормално беше да защитава семейството си, но не избра правилния събеседник. Нури изобщо не го отразявам засега, все ми е тая дали и кога се моли, само да не натрапва религията си на останалите. Калоян и Нина продължават да са ми симпатични от емигрантите, от нашите засега нямам ясно изразен фаворит, а смятах, че ще е Милена - до тук с нищо не е изпъкнала. Но имам нов дразнител - Радилена
, това момиче все намусено, навъсено, сърдито, всичко му пречи, на скандал го избива...от рано тръгва напред с рогата. И докато Христина се поусети, че прекали с лакардията, таз девойка гледа да не остане незабелязана....

Аз на него никога не съм гледала като на военен, а просто като на баща.Въобще не съм се интересувала какъв е бил в работата си. Хубаво е родителите ти да са уважавани и достойни хора Препоръчани теми