VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 430
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 2 550
  • София
Не съм очаквала, че Стефан е такъв пут*о

# 2 551
До колкото видях при Божана пишеше, че е правила групов секс, а при Нора, че е била обект на домашно насилие. Стана ми интересно какви кутии има при Наско и Ричард.

# 2 552
На Гала мъжът ли е този, че не разбрах?
Стефан на Гала, да.

На мен ми е жал за Ваня...не мисля, че рови кокали, просто таи обида...толкова години.

# 2 553
  • Пловдив
Ваня ми идва многострадална и потънала в спомени, явно пречупени през нейните очи. Иска всички да я обичат. Е нЕма такова нещо

# 2 554
  • Испания
Ваня, не стига че не може да говори като хората, ами не спира. Само глупости ръси.

# 2 555
Виждаш,че някой е с ограничен умствен багаж и ако си с претенцията,че си повече от тях,не бях трябвало да си позволяваш подобно отношение.
Нора,че си го проси е така. Ама и да скачаш отгоре и още и още...долна и просташка работа.
Има нещо добро в нея. Добра е просто. Трудно видимо за околните,имайки предвид визия,глас..Но ми се струва,че не е толкова лоша,колкото я изкарват,а и колкото и на нея и се иска.

# 2 556
Аз не разбрах, но защо не дадоха кутиите на всички, а някои дори ги повториха. Можеше да научим още нови думи.

# 2 557
  • Някъде в Матрицата
А номинации кога?

# 2 558
Стефан на Гала, да.

На мен ми е жал за Ваня...не мисля, че рови кокали, просто таи обида...толкова години.

И аз мисля така. В случая бе принудена да каже две дума относно кутията.
Не че много е искала...брадъра ги прекара. Както и Лорчето..

# 2 559
Ние хубаво си коментираме тука, обаче има доста по компетентен  човек, който коментира Grinning https://www.youtube.com/watch?v=1Jbip3i6Xoc

# 2 560
П. Ханс беше си взел кутии "Много съм умен" и "Обичам /харесвам кифли"
А немското девойче "Аз съм най-красива" "Богиня съм"

# 2 561
Виждаш,че някой е с ограничен умствен багаж и ако си с претенцията,че си повече от тях,не бях трябвало да си позволяваш подобно отношение.
Нора,че си го проси е така. Ама и да скачаш отгоре и още и още...долна и просташка работа.
Има нещо добро в нея. Добра е просто. Трудно видимо за околните,имайки предвид визия,глас..Но ми се струва,че не е толкова лоша,колкото я изкарват,а и колкото и на нея и се иска.

Аз не мисля, че някой е казал, че е лоша, просто е неземно куха, но за сметка на това с безбожни претенции и самочувствие, което по принцип е дразнещо при нея и в другите като нея, поне за мен.

# 2 562
Да, на Гала Simple Smile

# 2 563
Добре де, каква е тази тенденция млади жени с претенции да не могат да вържат смислено изречение?! Имам усещането, че Нора е малоумна, тя не разбира какво й говорят, не може да чете гладко... Имам усещането, че развитието й е спряло между 6 и 7 години, ама да не обиждам децата.
Тъкмо това мислех. Шестия клас и е мъгла. Четенето эс разбиране е имагинерна единица, жалко. Но все пак не е представителна извадка. Шматка заблудена неква си там. hahaha

# 2 564
Имам чувството,че на Нора мисълта ѝ тече по-бързо отколкото може да говори и става страшно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт