Всичко за всички марки гел лакове-21

• 43 657
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Момичета, кои цветове на GDCOCO хвалехте? Бих пробвала 1-2. Приемам само такива, които покриват с един, максимум два слоя Simple Smile

Май не са чак токова евтини по принцип.... на тази цена са само днес.
https://www.aliexpress.com/item/70312-GDCOCO-Nail-Gel-Polish-Can … 59.408b3c00jwmQRj
Наде, имам няколко много любими на GDCOCO:
N 838 (Брокатения е на Азур N 4005)

N920:

Ако те интересува друга цветова гама, имам, мога да ти снимам довечера.
До сега, от всички пробвани техни гел- лакове, само 810 и 811 не покриват на 2 слоя. ... и на 3 също...

Това все на GDCOCO ли са? Не намирам розовия... Worried

На мен на лилав ми прилича 838, не на розов  newsm78
Скрит текст:

Аз мился, че пита за втория лак, който съм постнала.

Да, първият мисля, че го намерих, но втория лак... не съвпада номера с никой. Grinning

Вторият е 818.

Няма начин  Joy Joy Joy

Имам 818 и изобщо не е розов. Жълто е. Grinning

# 406
  • София

А покривен ли е? Търся хубаво жълто, но не намирам... все са полупрозрачни....

# 407

Не съм го пробвала, а събира прах от няколко месеца.. Трябваше да си взема почивка от гел лака. Сега си търся лилави и розови цветове. Имам 821 и е ужасен. Не покрива изобщо.

# 408
Момичета, някоя има ли аерограф?

# 409
  • Paris, France
Момичета, някоя има ли аерограф?

Само той ми е кусура и ме изхвърлят от къщи, хаха. Имах такъв едно време. Дъщеря ми го счупи като малка, но преди това изрисува стените и чаршафите с него. Няма да повярваш, но се изми с вода. Сега иска нов, за да рисува с него. Ходи на курсове по рисуване. Ще следя и аз. Ако научиш нещо свиркай. Моят беше допотопен, американски някакъв. Боите се купуваха тогава в Sally в Лондон и не бяха скъпи. Много лесно се прави линия за френски с него и няма нужда да се слагат 2 различни гела. Някои слагат финиш гел, а други направо изграждащ отгоре. С шаблон става за нула време. Плюс, че и друго може да се рисува с нея. Гледах, че има и в Али. Може да са калпави, но са безумно евтини и според мене за салон си струва.

Единственото друго за нокти, което ме блазни, е принтер - като Ксерокс и отпечатва снимки. Някои работят направо от интернет. Ама са скъпи и доста големи.

# 410
  • София
Хубаво жълто, и покривно - Веналиса 1048 цък

# 411
Гледах ги принтерите, но са скъпи.
Гледах едни в Али, 0,4мм, отзивите бяха много хубави. Гел лака се разрежда със спирт. Ама дали няма да се хаби много лак?

# 412
Здравейте отново!
Не съм сигурна тук ли мярнах 1-2 поста или из фб, но ме интересува как стоят нещата с терапевтичните процедури за гъбички, ако разбира се някой е наясно. Специално мисля, че съм чела за терапевтичен педикюр, та има ли и такъв маникюр, защото гъбичката е на пръст на ръката? Помагат ли и кой къде прави?

# 413
  • София
Четох за принтерите мнения от Арената,не са доволни.Аерографите в алито са на добра цена,аз преди години съм си правила,мацаница пълна по кожите,четох за спец техники за задържане на покритието.
Кам кажи моляте кой беше гела на макс който ползваше няколко има и не се ориентирам?

# 414
Влизам пак с отзиви за белещата база на Cuccio. Не мърда, но мръсникът е лепкав и като изсъхне. Около кутикулите, където леко ми е порастнал нокътя явно не съм го покрила изцяло с база (камуфлажна на Блускай, подсети ме защо мразя марката), ми събира мъхчета и всякаква гадост. С кеф ще го обеля в Неделя и следващия път няма да го нанасям до краищата. И другите ли правят така?

# 415
  • Варна
 Алесандро със сигурност не прави такива дивотии както и Борн прити  Laughing. Нищо никога не ми е лепнело  newsm78,а и двете са с лепкав слой.

Nad Моите любими жълти са 937 и 938 на Веналиса. Адски плътни са и двата. Някой се оплакваше,че му ставали на черти аз такива проблеми нямам. 937 на сайта изглежда като мръсно,а е нежно млечно жълто абе макаронен цвят ето го на моите нокти

Скрит текст:

938 е по-ярък

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 00:05 от prinzesata

# 416
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Момичета, кои цветове на GDCOCO хвалехте? Бих пробвала 1-2. Приемам само такива, които покриват с един, максимум два слоя Simple Smile

Май не са чак токова евтини по принцип.... на тази цена са само днес.
https://www.aliexpress.com/item/70312-GDCOCO-Nail-Gel-Polish-Can … 59.408b3c00jwmQRj
Наде, имам няколко много любими на GDCOCO:
N 838 (Брокатения е на Азур N 4005)

N920:

Ако те интересува друга цветова гама, имам, мога да ти снимам довечера.
До сега, от всички пробвани техни гел- лакове, само 810 и 811 не покриват на 2 слоя. ... и на 3 също...

Това все на GDCOCO ли са? Не намирам розовия... Worried

На мен на лилав ми прилича 838, не на розов  newsm78
Скрит текст:

Аз мился, че пита за втория лак, който съм постнала.

Да, първият мисля, че го намерих, но втория лак... не съвпада номера с никой. Grinning

Вторият е 818.

Няма начин  Joy Joy Joy

Да, поправих се след това. 817 имах предвид.

# 417
  • София
От къде да взема форте да сваляне на гел лак?

# 418
  • София
От къде да взема форте да сваляне на гел лак?
Ремедиум.

# 419

На моята приятелка пръстите покрай кожите са много груби и разранени, тя си ги гризе и са станали рани до кръв. Аз изрязах стърчащото, но е много зле положението. Предложете някаква терапия, нещо за белене на кожата и много дълбока хидратация може би...
 И моя последен маникюр. Отново пробвах белещата база на Борн Прити. Дано се махне лесно, защото последния път имах откъртени парченца нокът.

Общи условия

Активация на акаунт