Беше в много тесен кръг и тия хора нищо не ядоха и не пиха. Сега ще има да ям къпкейкове, сладки и бонбони една седмица. Да не говорим как ме блязнят бутилките малиново вино
Бебо го направих официален с едно костюмче от HM и се държа супер. Дори котките бяха послушни. Получих дрешки и добре че са влезли по-големи, та със сигурност ще си ги носи. Играчки, активна гимнастика, вече всичко е налично. Въпреки че беше сравнително кратко и бяхме 6 жени, аз се чувствам като парцал. Дано бебо спи добре тази нощ
за коликите незнам намаляват ли обаче определено е по спокойна будува след всяко хранене по малко, а от 9 до 12 на обяд не спи. Брат и до третия месец му забравях цвета на очите, яде спи изключително кротко новородено. Ама тази... ще ни разкаже играта, нали и аз съм второ дете майка ми казва че съм била неспасяема. От два дни като че ли се опитва да гука издава странни гърлещи звуци незнам въобразявам ли си, но ме гледа право в очите и сякаш иска да каже нещо.
.
и на мен не ми допада, а си представям какво им е на родителите с по-големи деца, които като видят подобни атракциони и искат от всичко. Аз живея до южния и наистина си има и по-тихи кътчета. Любим ми е кучешкият парк зад парк център. Там няма нищо
минавам през мола транзит за да си взема капучино и нещо за хапване и директно в парка Препоръчани теми