Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 8

• 54 979
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
здравейте ,имам следния проблем:
След едногодишни опити за забременяване уж забременях но уж.....последен цикъл на 6. Август в началото на септември пих витамин С да отложа цикъла че ходихме на море....до 17.септември не ми дойде и си направих тест на шуърчек оказа се бледа втора черта реших да ида на лекар на 20. Септември чертата беше вече и втората червена. Гледаха ме на ехограф и лекарката беше категорична че няма бременност.На 21. Септември след разочарование направих кръвен ЧХГ беше 1100.на 25. Септември направих нов кръвен ЧХГ 2890. Това е през 3 дена беше супер. Отидох при специалист с по добра апаратура откри малко като точица сакче, но нещо се смръщи и каза да пия дуфастон и папаверин до 9 октомври. Пих и пак отидох сакчето е пораснало и май се вижда жълтъче ама няма пулс  това е кухо яйце ела други седмица За аборт   Помислих попрочетох върнах се при предната лекарка на 15 октомври тя пита какво стана казах че не ми е дошло не и казах За онзи лекар. Гледа смета и каза че съм  с късна овулация и съм в 6г.с. и 1 ден 13мм. Сак предния беше 8мм. Но каза че друго няма в него. Каза че може да е рано и да ида на 29 октомври но това ме побърква не знам какво се случва с предната бременност такова чудо не съм имала. Стойностите на ЧХГ бяха високи за 2-3 седмица  кажете някой да е чувал за такова чудо? Искам си жълтъка пулса и бебето рано ли е какво се случва?

# 556
Няма ли някой да ръсне малко прашец?
Току-що се връщам от поредния преглед,  така че спокойно ще ви наръся        
Другата сряда ( първа ФМ) се надявам да знаем и какъв е прашеца
Пухче,силно те прегръщам и от цялото си сърце ти желая късмет!Прашеца ни е нужен 😊

# 557
  • На остров
Krosi според мен нещо не е наред. Ако си имала последна менструация на 6 август трябваше да се види и ембрион и пулс.

# 558
  • София
и чхг-то не расте добре. направила си през 4 дни, трябваше да е поне 3 пъти по-голямо второто.
не че няма успешни бременности с подобен растеж, ама да кажем че в комбинация с невиждането на аквото трябва не са добре нещата.

# 559
Така е но, когато си направих тест/шуър чек/ за бременност едва на 20 септември отчете втора червена черта. На същият ден отидох на вагинален преглед. Лекарката не установи нищо. Нямаше и сакче. Една седмица по късно пак на вагинален се видя сакчето като точица.

# 560
Здравейте:) ще ме приемете ли в тази група

# 561
Момичета, дайте някакви идеи за изследвания, от които може да излезе проблем. Чудя се какво да изследвам...

# 562
  • София
Аз съм до тук за момента: витамини, хемофилия, имунология, хормони, андрогени, калций, фосфор, електролити, желязо, ЖСК, феритин. Инсулиновата резистентност. Май само това... И пид за ембриони... Другите да кажат какво допълнително...

# 563
Здравейте:) ще ме приемете ли в тази група
Добре дошла, Sashi00!!! Animal Beetle

# 564
Благодаря Simple Smile друго си е да поговориш с хора, които могат да разберат през какво преминаваш. Ние се борим 2 години, с МФ , аз съм на 39 с НЯР, сменихме 3 клиники, ама ще го бутаме до положителен финал

# 565
  • На остров
И от мен добре дошла !
Кроси разбирам те напълно, но колкото и късна да е овулацията от 6 август до сега трябваше да аседиш види ембрион.
Отиди пак на лекар и стискам палци, на мен ми прилича на кухо яйце .

Стела аз ти стискам палци, какво стана ?

# 566
Предстои ни поредния опит и в новата клиника ми предложиха да правим 2 поредни месеца стимулации, да събираме яйцеклетки, да ги замразяваме и чак след това да се оплождат. Някой правил ли е така, има ли отзиви?

# 567
  • София
аз така ги събирам, предишни пъти ембриони замразявахме.последния път замразихме яйцеклетки, за да не плащаме всеки път имси и макс.
яйцеклетките си се размразиха, оплодиха и развиха както си трябва, но бременност не настъпи.
но аз съм на 45 вече, та всички това посочват като причина за неуспех.

# 568
  • София
Саши, ние така правим. Вече имаме 5, но док иска още. Този месец пропускам заради грип и прочие. Може би следващия отново стимулация. Успех!

# 569
2в1, отрицателен резултат. Но благодаря за палците! Heart

Общи условия

Активация на акаунт