Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 23

• 51 947
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • Най-красивата страна
Не успях да прочета всички странички, но от тези, които видях има много интересни имена. Някои от тях ги чувам за първи път.

В този ред на мисли, нашата дъщеря ще се казва Ралиа. Което е .. ако мога да го нарека “производно” на Ралица. Чувала съм го от гърци, на които им е трудно да произнесът ц-то и направо го спестяват😁

Ралиа е гръцко име.
Свързвам го с певицата Ралиа Христиду
https://www.vbox7.com/play:be30ca5aaf

# 572
  • Телиш/Плевен
Ивен Енислав (мъжко име със съвсем нормални презиме и фамилия)
Пойчо

# 573
Фахрадин Фахрадинов - актъор-млад, на около 30 години, в Народен театър играе

# 574
Фахрадин актьорът е етнически турчин.Казах и за Алейна, и за Невин, и за Корай , че са турски или турско-арабски.
Ивен Енислав е просто .... нЕмам думи, не знам как да обясня чувството, което ме обзе. Мисля, че детето няма да е радостно и доволно от тези две измишльотини, че и комбинирани в двойно име.

Последна редакция: нд, 20 яну 2019, 18:22 от *Камея

# 575
Идвам с Аргир и Темелко - мъже в рода ми, кръстени на дядовците им и предполагам ще останат последните с тези имена в семейството

# 576
  • Най-красивата страна
Аргир е гръцко име и означава сребро.
Една от гръцките ми братовчедки се казва Аргира, за там си е нормално име.

# 577
  • Телиш/Плевен
Ивен Енислав е просто .... нЕмам думи, не знам как да обясня чувството, което ме обзе. Мисля, че детето няма да е радостно и доволно от тези две измишльотини, че и комбинирани в двойно име.
На същото мнение съм. Не знам дори как са им хрумнали на родителите и двете имена, че и в комбинация да ги сложат...
Иначе, ако съдя по мястото, на което прочетох името, вероятно става дума за тийнейджър. Беше коментар за книга с автограф в сайта на едно издателство.

# 578
На същото мнение съм. Не знам дори как са им хрумнали на родителите и двете имена, че и в комбинация да ги сложат...
Иначе, ако съдя по мястото, на което прочетох името, вероятно става дума за тийнейджър. Беше коментар за книга с автограф в сайта на едно издателство.

Видях го във Фейсбук, момче на около 10 години е. Hands Plus1

Пак видяно във фейса - Лолита, жена на около 50-60г.

# 579
Николия

# 580
Николая

# 581
Резида Палхутева

# 582
  • Най-красивата страна
Енислав -вероятно са ощастливили някой дядо Енчо.
Точно така се раждат тия измишльотини-в стремежа да се угоди на всичките роднини.

# 583
  • София
Елмира

# 584
  • София
Емона имам колежка и името много ми харесва.
Аз наскоро срещнах името Тодорин, в духа на странно звучащите мъжко/женски имена.

Общи условия

Активация на акаунт