iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 103

• 45 019
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Магнолия, едно че таксите са в повече, второ размотаването и висенето по гишетата на митницата. На мен с пътя ми отива половин ден, аз лично нямам тази възможност да ходя всяка седмица. Не че пощата ми е супер близо, но определено ми е доста по-бърза и удобна.
Ако поръчваш рядко, сигурно е удачно да изгубиш ден на митница, но при чести пратки не е.

# 691
Да, именно. На мен пощата ми е в съседния блок, много ми е удобно така Wink
Иначе аз ще пробвам с разпечатка, то е ясно.

# 692
От пощата получавате  ли съобщение за получена пратка? Мойте са дошли в България още на 26 септември, но дали са дошли до моя град не знам?

# 693
Здравейте,моята пратка пише ,че на 19.09 е пристигнала в бг а още не е при мен.Номерът на dhl е:GM275322484031457934.
Някой може ли да каже къде е?Благодаря предварително.

# 694
Пита ли в пощата?

# 695
Здравейте отново! Първо, Денис, много благодаря за предложенията. Баща ми забравил да попита очната кои от витамините ще са добре за него и тях ще ги пърчвам по-късно и ще  следя за намаления.

Поръчах си този бял трън и искам да попитам как е най-добре да се приема - преди/след хранене?

Поръчах и на братовчедка ми, която е с дълги гъсти коси, Maxi Hair понеже го похвалихте доста. Наскоро почна нова доста стресова работа и с наближаващия есенен косопад се е притеснила да не остане без коса. Sweat Smile Та и за него да питам как се приема 4-те капсули наведнъж или две по две?

# 696
Здравейте дами, бихте ли ми препоръчали хубав витамин С за деца на 3г и 7г.Иска ми се да е на растителна основа.Има витамин С който е като желиран бонбон, но ми се струва ,че по този начин може да не се абсорбира добре самият витамин,но може и да греша.Ще очаквам изпитани предложения.Прекрасен ден Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 11:46 от Не се сърди, човече

# 697
Здравейте,моята пратка пише ,че на 19.09 е пристигнала в бг а още не е при мен.Номерът на dhl е:GM275322484031457934.
Някой може ли да каже къде е?Благодаря предварително.

Моите бяха пристигнали на 25.09 в БГ, на 27.09 си ги взех от пощата. Не е нормално повече от 10 дни да е в страната и да не си получила известие, провери пак.

# 698
Пратките не могат да се проследят сDHL номера в тракинга, за съжаление
Чакаме известие или питаме в пощата дали има нещо на наше име.

Код за 5 % отстъпка от iHerb - SDB331

# 699
  • Тра-ла-ла
Повече от 1 г. пощите (поне софийските) имат проблем с кадрите. Постоянно се сменят служители. На мен директно ми звънят по телефона да отида до пощенския клон за пратка (ибейска). Никакви известия не пускат в пощенската ми кутия. Но не знам дали е така по всички клонове или е решение само на кварталния.

Iherb код: ACQ8058 - 5% отстъпка

# 700
Предстоящи седмични намаления 3 - 10 октомври.

Защита от простуда, кашлица и грип - 10%:
https://www.iherb.com/c/cold-cough-flu

Витамини на California Gold Nutrition - 10%:
няма линк все още

# 701
  • Там Някъде
Здравейте, пратка от 11.09, която е пристигнала в София на 25.09, все още не ми е доставена. Получих четири пратки поръчани след нея. Ходих и питах три пъти в пощата, попитах и дали не е на митница, понеже сумата е 29.25лв., казаха ми че не е.
На въпроса какво правим, от пощата ми отговарят, че не може да не я получа и да чакам, нищо не можели да направят нито да проследят. Разпределят каквото са получили.
Пратките получавам до служебна пощенска кутия на съпруга ми.
Чудя се какво да правя, жалба ли да пиша и ако го направя какъв ефект ще има, изобщо ще си получа ли пратката или да забравя.

# 702
Вместо да питате къде ми е пратка апелирам всички като видят, че влязла в страната до 5 работни дни най-много да се посетите първо пощенският клон като питате за пратката и за митническо известие задължително.
В случай, че нямате и митническо известие препоръчително е да отидете и до митницата в Столична на 22 гише се прави справка по име, до сега не са ми взимали пари никога(преди да се разходите до митницата си подгответе фактурата от сайта и платежното и ги носете с вас) . В момента с тези промоции масово нещата са задържани на митница ходих 2 пъти да си освобождавам няколко пратки на Столична митница и всички са луднили, но пък за сметка на това всичко се проверява до последната стотинка. Пощите от 1 година и повече имат стимул да пращат всичко на митница тъй като от това си изкарват заплатите и бонусите тъй като служителите на пощата извършват разпределянето на пратките дали са за  митница или в ПК . от както махнаха DHL нямам пратка която да не спряна на митница, а аз  поръчвам доста.
Иначе освобождаването не е твърде трудно може да стане и в рамките  на 2 часа , но пък виждам, че и на митничарите също не им се занимава тъй като пощите не подават никакви  митнически декларации просто смятат сумата за ДДС и таксите и митницата подпечатват документите.
Другото което виждам, че пратки с обикновената доставка с ограничението проследяване, но суми над 20 $ идват много по бързо от тези на по-малка стойност.

# 703
  • София
Здравейте отново!
Скрит текст:
Първо, Денис, много благодаря за предложенията. Баща ми забравил да попита очната кои от витамините ще са добре за него и тях ще ги пърчвам по-късно и ще  следя за намаления.
Поръчах си този бял трън и искам да попитам как е най-добре да се приема - преди/след хранене?
Поръчах и на братовчедка ми, която е с дълги гъсти коси, Maxi Hair понеже го похвалихте доста. Наскоро почна нова доста стресова работа и с наближаващия есенен косопад се е притеснила да не остане без коса. Sweat Smile Та и за него да питам как се приема 4-те капсули наведнъж или две по две?
За Белия трън -  на гладно, с вода.
Ако е за детоксикация - може да го приема с по-малко вода и след 2-3 часа да пие повече вода / за да се излъчат по-добре и по-бързо токсините от тялото/.
За Maxi Hair - дневната доза /4 капс./, ако се приема на няколко приема, ще се усвои по-добре /2х2, 1-2-1/, след хранене.

Здравейте дами, бихте ли ми препоръчали хубав витамин С за деца на 3г и 7г.Иска ми се да е на растителна основа.Има витамин С който е като желиран бонбон, но ми се струва ,че по този начин може да не се абсорбира добре самият витамин,но може и да греша.Ще очаквам изпитани предложения.Прекрасен ден Simple Smile
Ето избери си:
- органичен:
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Way-Alive-Fruit-Source-Vitamin … 23-oz-120-g/15056
- синтетичен:
https://www.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-Children-s-Li … l-oz-118-ml/71370
https://www.iherb.com/pr/Dynamic-Health-Laboratories-Liquid-Vita … l-oz-473-ml/75727
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Plus-Source-of-Life-Animal-Par … r-90-Animals/7502

iHerb® код:   YUL919
 дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 12:09 от denis.

# 704
Много благодаря, Денис! Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт