VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 568
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 2 580
  • София
Сценаристите прочетоха, че на всички им писна да гледат скандалите на Кулагин и тази вечер не са показвали нито един Grinning
Време беше.

# 2 581
  • Испания
Абсолютна скука тази вечер.

# 2 582
Стефан предложи ли на Гала всъщност или някаква мисия беше?
Предложи, но да сключат брачен договор, не брак hahaha Така ми се причу накрая , че смотолеви.

# 2 583
Как пък за толкова предавания не се научиха, че дори и да има съмнение за тайна мисия, трябва да си мълчат, за да бъде успешна. А те хем хванаха, че има мисия, хем се чудят за какво се играе, хем искат да я саботират.

# 2 584
предремах  Embarassed баш, обяснението наскуу

# 2 585
Ако знаех, че през половината предаване ще е такава скука, щях да си пусна сериал. Единственото забавно от епизода беше Ричард.
Оправданията и тъпотиите на продуцентите са явни.

# 2 586
Предложи и не беше мисия.

Е, как ще ѝ е предложил? Каза, че той е имал един брак и не вярва в тази институция. Даже заяви, че не е работа на поставилата мисията, дали ще подписват или не (тук е прав, де). А насаме каза на Галка, че ако трябва ще подпишат, но не ѝ е предложил. Да ви кажа, с глас се засмях, като го чух как се обърна към нея. 50-годишни се наричат "коте". Joy

# 2 587
Без Кулагин и на мен ми е скучно Crossing Arms

# 2 588
Кулагин навместо да се замисли, че дори приятелката му, с която се знаят от години, не го подкрепя,всъщност, хем иска да му помогне, хем да помогне на другите, че и всички я намразиха заради него, той я плюе. Голям нещастник.

# 2 589
  • София
Предстявям си Кулагин да беше тръгнал да проверява под техните легла, щеше да настане трета световна... ooooh! А той го понесе най-спокойно!

Че и два пъти го провериха... А Пепа Ханс как просташки го направи и като селска клюкарка разрови и разгледа всичко, все едно не търси хляб, а игла...  ooooh!

# 2 590
  • София
Би трябвало за всички да има общо ядене. Който си има индивидуални доставки, си ги има. Ако иска, яде от яденето на всички, защото участва в мисии. Като не иска, не яде.

Ама Петко е по-равен от другите.
Имах предвид, че се случва Божана да му готви ексклузивно.

# 2 591
Беше мисия от Окото. Не предложи - каза, че е против брака като институция.

# 2 592
  • Бургас
Едно и също е в ББ.Сватби и подстрижки до кожа,един голям дразнител задължително,мисия скрити прибори или храна,и...отегчение до смърт.

# 2 593
предремах  Embarassed баш, обяснението наскуу

То не беше нещо особено. Нагона му се обади.
На Мира мисля и хареса

# 2 594
Но винаги са изненадани Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт