VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 594
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 2 670
Готино с песента
От Ева мога само да се уча. Излиза суха от водата, има поведение.  Абе добре играе. За разлика от Ваня.
Фаворитите ми май да Ева, Ричи и Рози. В началото не бих предположила изобщо.

# 2 671
Обзалагам се, че ББ е "посъветвал" Весито също кат бати му Ванко - да излезе по желание. Но съм сигурна, че съм им изплатили хонорарите.

# 2 672
  • Стара Загора
И на мен много ми хареса песничката и бяха задружни. Явно глада ги сближава Joy

# 2 673
  • Испания
Песента - зле като самите тях.

# 2 674
  • София
Насето хич не е така наивен, мисли си, че Мира като тв човек, може да отвори някое прозорче за него...
След Мара и отвратително просташките интервюта, които той даде след раздялата, никой не е чул за него!  Whistling

# 2 675
Днес Алекс изглежда добре.

# 2 676
  • София
По- често трябва да им дават такива мисии, много добре им се получава.

# 2 677
Мира много се разстрои!Може ,пък Наско с две яйца да я застрои?!

Joy Joy Joy
Ева щеше да ми хареса, ако не беше отишла да се обяснява. Първо ѝ каза, че е знаела, че я снимат и затова го казала. После - не може всички да те харесват. Аз кат' Ричето се чувствам, нищо не разбрах.

# 2 678
Ех, колко готино си попяха! Като се насочи енергията на хората към креативност и смях - ето така е. Аман от скандали, лошотии и простотии.

# 2 679
  • София
Е, кво толкова каза Ева, че са така скандализирани?
А де?! Да не говорим, че беше абсолютно права, Мира едва ли се хвали сама несъзнателно.

# 2 680
Ева трябваше да ѝ каже само да се стегне и до там, като започнат да се обясняват с такива глупави доводи, са много смешни. Ваня пък още по-зле. И всичко това на горкичката разплакана Мира и кахърна музика.

Помните ли мисията с кутиите и как се обясняваше каква майка е?

Песента, като за един час време, добре им се получи.

# 2 681
  • София
Аз може и да съм хейтър, но песента изобщо не ми хареса.

# 2 682
Мира като е толкова чувствителна,как се е набутала на работа в телевизия?Там гъмжи от сплетни и интриги.Правят си мръсотии.Какво се лигави тук на драгият зрител?!

# 2 683
Надявам се да не съберат необходимия брой харесвания.

Ще ги съберат - имат купени скапани лайкове..... Чиста измама си е това фейсбучище, дето имат.

# 2 684
  • Бургас
И на мен,мега тъпата песен.

Общи условия

Активация на акаунт