VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 401
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 2 970
Направи ми впечатление, че Стефчо все за външния си вид говори. Даже сутринта се притесни дали изглеждал добре. А с историите за мацките и окото, на което можело да налети, ме убеди, че е комплексиран въздухар. Галка к'во се плаши не знам, няма да ѝ го вземе никоя.

# 2 971
Тази история със запознанството на Гала и Стефан ми звучи доста мистериозно. Имам си теория какво може да се е случило. Начи Гала е видяла някъде Стефан и го е харесала. И е потърсила уж случаен начин да се запознае с него - измислила е с приятелка да му пробута нейния тел номер, защото е известна личност и не върви сама да му се набута в ръцете. Иначе не виждам от къв зор ще му отговаря на смс-ите при положение че не го познава. Дори аз не бих отговаряла на смс-и отнепознат. Или двамата са измислили тази история за запознанството си и са се разбрали да я разпространяват. Но по-скоро е първата версия или нещо от сорта. Гала е луда по него явно и е готова дори от дете да се лиши само и само да му угоди.

# 2 972
Стефан да боядиса тая коса.

# 2 973
И да обръсне тая брада.

# 2 974
И да изчисти тоА мазен поглед

# 2 975
И да не си отваря устата

# 2 976
Прочетох ви набързо сутринта, около 20 страници, разбрах, че съм изтървала Ричи, един път да има повече екранно време и мен да ме няма.Rage
За Стефко-Галка съм без коментар, не ми се ще да гледам сватба, стига вече, във всеки брадър има по една.

Ох, умирам с вас.Joy

# 2 977
Днес гледах Гала..тя се разтапяше направо, като говори Стефан. На мен не ми харесва  определено визуално (брадата му е отвратителна), по характер не мога да определя по- скоро дали ме дразни или не.

# 2 978
  • София
И да не си отваря устата
И да напусне ББ и На кафе, че никак не е приятен за гледане.  Laughing

# 2 979
Стефчо (да се чете и ВБ) ми падна още по- ниско в очите, когато тази сутрин го видях в изповедалнята по риза и сако рано, рано сутринта. Значи е бил предупреден, че ще е в ефир. Иначе имаше вариант да е по късите гащи. Защо преиграват?

# 2 980
Връщат лудите тази вечер!

# 2 981
  • sofia
И да не си отваря устата
И да напусне ББ и На кафе, че никак не е приятен за гледане.  Laughing
И да се скрие някъде!

# 2 982
Старата песен на нов глас....
Голяма съм муня, не знаех, че Плачков е аут.Joy

# 2 983
Това костюмче на Божана пижама ли е?