На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 19

• 114 490
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
И аз да споделя за обувките. От Ераста магазин Yesil Kundura, мъжът ми си купи обувки на Hush Puppies, които излязоха около 70 лв, на сравнително по-висок курс на лирата преди няколко месеца/около 38 ст/. За обувка на тази марка, цената е просто смешна, В България подобни обувки са над 200лв. А качеството не отсъпва това на подобни обувки, закупени от Испания например.

# 436
И аз от Ераста от магазин Yesil Kundura съм купувала сандали. Възможно е DELTA да говори за него магазин.
.. поправям се, магазинът Yesil Kundura е на ниво -1.

Последна редакция: ср, 03 окт 2018, 19:13 от sevgito

# 437
  • Пловдив
Може ли да ми кажете откъде да купя маслини в неделя?
Не искам от супермаркетите.Досега съм взимала от синия пазар,ама в неделя... не работи.Някъде магазин само за маслини или нещо подобно?

# 438
Рени, опитай от БИМ един буркан с маслини, например този с лилавата капачка.

# 439
  • Варна и...духом на Босфора
Да питам и аз.Blush
Сега,коя е най-евтинджос баклавата,ама да има така търговски вид,трябва ми за едни люде,да кажем недолюбвани от мен.
Има ли ериште на пазара?
Тютюнджу знам само един,под старата джамия,малко дюкянче,другаде къде има и колко ли е тютюна сега за кило?

# 440
  • Пловдив
Севги ,ще пробвам.Мъжът ми обаче яде само стафиди.
А и да си призная ,че при всичкото ми ходене още не съм опитала и купила баклава.С турските сладкиши съм като алкохолиците.Без едно мога ,ама с едно не.Та затова не смея да купя.

# 441
  • Варна

Имам гореща молба към варненските мами. Купих този балсам за коса + шампоан от същата марка и вид, но 1 брой ми се губи, предполагам съм го затрила/забравила в дюкяна на Борсата. Има го поне на 2 места, 400мл., цената е 12 ТЛ. Ако някоя от вас има път към Борсите в Одрин до края на месеца, ще съм благодарна да ми купи един. За плащането - мога да го платя предварително, или след доставката в каквато валута си изберете, вкл. и виетнамски донги Simple Smile и при курс определен от вас. Ако има отзивчива мама да откликне на молбата ми, ще се радвам да ми пише.
В турските маркети из Варна провери ли ?

# 442
Може ли да ми кажете откъде да купя маслини в неделя?
Не искам от супермаркетите.Досега съм взимала от синия пазар,ама в неделя... не работи.Някъде магазин само за маслини или нещо подобно?

От борсата.

# 443
  • Някъде в Европа...
За HM - в Бг наистина дават отстъпка 15 процента на една дреха, но при сметка над 40 лв. Я да видим правилно ли съм разбрала - в турския веднага за 1 торба ти дават 10 лири отстъпка, и можеш само 1 отстъпка за 1 дреха?
за Деримод- без майтап, смятам да тръгна с едно старо кожено сако облечена и ако харесам нещо, направо го събличам и си тръгвам с новото 😄

# 444
Здравейте, ако някой е купувал куфари от Одрин може ли да споделите цени? Благодаря Ви!

# 445
  • Бургас
Здравейте,
може ли да споделите места в Одрин и Лозенград от където може да се закупи килим на добра цена.

# 446
  • Пловдив
Някой беше питал как се пренася фаянс през границата.

Без никакъв проблем.

Миналата събота закупихме около 13 квадрата гранитогрес. Цена 55 ТЛ/кв.м. качествена, дебела и права плочка, имитираща дърво. Магазинът, от който пазарувахме се намира най-вляво от магазин Текзен.
Плащахме с карта на Уникредит при курс 0.283.

На границата и от турска и от българска страна отваряхме багажника и казвахме, че носим фаянс.

# 447
Здравейте, ако някой е купувал куфари от Одрин може ли да споделите цени? Благодаря Ви!
Аз миналата седмица.От закрития пазар на главната.От плат .Размера е среден /55/40някъде/100л

# 448
Някой беше питал как се пренася фаянс през границата.

Без никакъв проблем.

Миналата събота закупихме около 13 квадрата гранитогрес. Цена 55 ТЛ/кв.м. качествена, дебела и права плочка, имитираща дърво. Магазинът, от който пазарувахме се намира най-вляво от магазин Текзен.
Плащахме с карта на Уникредит при курс 0.283.

На границата и от турска и от българска страна отваряхме багажника и казвахме, че носим фаянс.
А искаха ли да се плаща някакво ДДС и имаше ли в магазина големи плочи от тези по 60/120, ако случайно ви е направило впечатление ?

# 449
  • София
Здравейте, може ли да споделите кога приключва зеленчуковия пазар в събота ( този зад Марги аутлет). Мислим някъде към 14.00 да сме там, дали ще има още пазар????

Общи условия

Активация на акаунт