Звездни компромати - 382

• 74 534
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • софия
https://www.btv.bg/video/shows/paparaci/videos/marija-ot-njakolk … h-do-sebe-si.html
Отивам и аз да попълня пропуска. Може от гледане да се става Дама. Дано!

# 451
Изгледах го. 😜
Ама не ми беше интересно. 😏😁😂😂😂
Май предпочитам да не съм дама. 😜

# 452
  • София
Криско от кога е с тази нашарена мома? Безлична ми идва и с тази муцуна ... Confounded бляк.  Стана ми интересно дали тя е в онова негово клипче с "червейчето" му дето го гледахме по рано Thinking
Аз нямам много добро мнение за тези красавици и "престижната" им професия.

# 453
Не е престижно колкото пилот, но не може да се сравни със сервитьорка.
Оставаше и да е престижно като пилот.  Mr. Green Заради местоживеенето ми имаме не един или двама пилоти в приятелската компания, та от тях съм останала с впечатлението, че стюардесите са само за тяхно забавление и трудно някой би погледнал по-сериозно на стюардеса. Пилотите са претенциозни откъм жени и си взимат такива с добро образование, които да са им що-годе на нивото.
Все едно прочетох цитат от "Летище" на Артър Хейли. Явно има защо. И книгата не е художествена измислица. Всъщност никога не съм смятала, че е класическа художествена измислица. И аз така си ги представям стюардесите.

# 454
Криско от кога е с тази нашарена мома? Безлична ми идва и с тази муцуна ... Confounded бляк.  Стана ми интересно дали тя е в онова негово клипче с "червейчето" му дето го гледахме по рано Thinking
Аз нямам много добро мнение за тези красавици и "престижната" им професия.
Клипчето е доста старо, а с "нашарената" мома е от година - две (!?)

# 455
Гигова съм в запомнила само как шумно преглъща, не знам защо това ми се е набило, като спомен. Не ставаше за водеща.
Тази с шумното преглъщане беше Бетина Жотева-Чампоева

# 456
  • при моите любими
Ама как ги сложихте под един знаменател всичките стюардеси. Аз пък имам приятелка, красива, умна и страхотен човек. Много и харесваше тази работа, която определено не е за всеки, нито само за кухи хубавици. За 13 години, обиколи света. В последствие се омъжи за пилот и се обичат хората.

# 457
дайте да я видим таз нашарена мома?

# 458
5 минути си причиних да съм дама. Достатъчни са ми.

# 459
Ето я:
https://instagram.com/cvetelinapetrova1?utm_source=ig_profile_sh … hid=1etig6tv3xq9p

Тя освен стюардеса и нещо друго работила, ама забравих какво беше.

# 460
Много ме е яд ,че Мария се е обезобразила с тази уста. Tired Иначе добре изглежда, май няма пластики и кой знае какви интервенции по лицето.Това ,че като чуе някоя дума и си я слага ,където и е удобно е друга тема, но като цяло и симпатизирам.

# 461
  • софия
Дамата се е отпуснала и говори като каруцарка, нивото на интелект е все така на "висота", имаше и фриволно държание. И "прическата" беше една... Единственото, за което мога да я поздравя е мисленето ѝ относно обучението на детето.

# 462
Обсъдите ли вчерашното нападение срещу Цеца Величкович?

# 463
Само на мен ли новата на Криско ми мяза в муцуната много на бившата му Ася Капчикова?

# 464
Обсъдите ли вчерашното нападение срещу Цеца Величкович?

Не съм чула, какво се е случило?

Общи условия

Активация на акаунт