Звездни компромати - 382

• 74 429
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Разгледах Инстаграма на Симона. Има една снимка с баща й... Тоз човек ме уби просто. На ресторант, с деколте до пъпа и ланец с кръст. Хахахах Joy
Наследила е "прекрасните" крака на майка си.

# 631
# 632
  • София

Този къде се покри? Къде се подвизава сега, с коя е?

# 633
  • Sofia
Тези дни го даваха.Тук си е,предстоели  му още операции,има нова любов-лекарка с която се запознал докато бил по болниците...Thinking ...

# 634
# 635

Мелания ми се струва някак подпухнала в лице...Бебока е много сладък Simple Smile

# 636
# 637
  • Далечният изток
Цитирам Мара Дамата за всички бъдещи дами, учете се /из интервюто в "Папараци", видях, че сте го коментирали, но днес го гледах/:
* Аз ориентирам абсолютно всичко онова, което имам и което съм имала, в образованието на Марая /това повторено дословно два пъти/;
* Самият ти трябва да израснеш и да започнеш да се отваряш, да влизаш и да излизаш, да намираш все повече себе си и да бъдеш твърдо убеден в това какво искаш занапред;
* Има един път, който ни се дава на човешкия фактор, разбира се  най-важното нещо, и той е определящ за това какво ще се случи и какво - не;
* Какво лошо има хората да се ситуират поотделно;
* Ах, ти каква си долнотия...

# 638
Що речИ ?

# 639
Симонка е пищна мадама, браво. Не разбрах какви са краката на Глория, че и да ги е наследила? Дълги, може би.

# 640
Вадя тефтера и записвам! 😝

# 641
Мара няколко пъти използва думата ситуирам. Забелязала съм, че периодично си харесва по някоя дума, която й звучи по-така и често я повтаря.

# 642
  • в 1001-та нощ
Цитирам Мара Дамата за всички бъдещи дами, учете се /из интервюто в "Папараци", видях, че сте го коментирали, но днес го гледах/:
* Аз ориентирам абсолютно всичко онова, което имам и което съм имала, в образованието на Марая /това повторено дословно два пъти/;
* Самият ти трябва да израснеш и да започнеш да се отваряш, да влизаш и да излизаш, да намираш все повече себе си и да бъдеш твърдо убеден в това какво искаш занапред;
* Има един път, който ни се дава на човешкия фактор, разбира се  най-важното нещо, и той е определящ за това какво ще се случи и какво - не;
* Какво лошо има хората да се ситуират поотделно;
* Ах, ти каква си долнотия...

Ще надмине Божинов, ей ...

# 643
Ах, какви сте долнотиии...... Mr. Green

# 644
Тия двамата ако се срещнат, как ще си комуникират не знам 🤣

Общи условия

Активация на акаунт