Звездни компромати - 382

• 74 368
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
# 721
И аз не разбирам ботокса, но такива дълбокомислени писания не ѝ отиват на положението.
Нямам спомен до сега толова да се е шумяло около бившата президентша или предшественичките й.
Защото имаха възпитанието, което при нея липсва.
Не може да си жена на президента и да се държиш като кифла с блог, като им гледам клишетата, не мога да различа коя точно ги е писала.
А това, че друг е направил гаф, не значи, че трябва да омаловажаваме техните.
Излагацията е пълна, всеки път си мисля, че няма с какво да ме изненадат...

# 722
Ох,сега изгледах клипа на скеча за Маги и Джуджи от Шоуто на Слави
Така съм се забавлявала😂😂😂😂
Много добре им се получават някои скечове, Сиромахов ми харесва като актьор

# 723

Нямам спомен до сега толова да се е шумяло около бившата президентша или предшественичките й.
Просто не ставаха публични личности, а стояха в сянка и нямаше как да стават гафове.

# 724
И аз не разбирам ботокса, но такива дълбокомислени писания не ѝ отиват на положението.

да, особено на плевнелиев страшно възпитание показа....Laughing

# 725
Че какво й е на жената?

# 726
Просто не ставаха публични личности, а стояха в сянка и нямаше как да стават гафове.
Разлика м/у тях и нея не виждам. Всички са нормални жени. Гледайки снимките на другите съпруги на президенти, също са най-обикновени, не е нужно да си бивша бръмчалка с перфектна външност.

Той нямаше жена. Бяха разделени.

# 727
Разлика м/у тях и нея не виждам. Всички са нормални жени. Гледайки снимките на другите съпруги на президенти, също са най-обикновени, не е нужно да си бивша бръмчалка с перфектна външност.
Не съм казала, че е различна или че очаквам да е бивша бръмчалка?! Просто все я одумват жената, все едно дефилира с перо в задника Expressionless

# 728
Няма как да не я одумват, защото ръси мъдрост след мъдрост. Ако си мълчеше всичко щеше да е наред.

# 729

Той нямаше жена. Бяха разделени.

не помня да е имало официално изявление, когато беше президент. поведението ѝ беше изцяло неприемливо и в разрез с всякакви протоколи. и змията и П. Стоянов не бяха в цветущи отношения, но тя поне се правеше.
аз пъкне виждам никаква драма с поведението на радева, защо пък да трябва да мълчи?

# 730
Мисля, че по-глупава президентша не сме имали.
И лошото е, че съвсем съзнателно ни натрапва глупостите си - знае обществените реакции, вижда, че хората ѝ се подиграват - и продължава на инат; един вид "Вие ли пък ще ми кажете на мен!". Такава реакция имат хората, които просто не са подготвени за социалната роля, която им се е паднала, които някак по погрешка са се озовали в по-висок от техния контекст.

# 731
  • София
При избирането на Плевнелиев не бяха разделени. Забравили сте темата за жена му, когато встъпи в длъжност. Епична беше.😆

# 732
  • Бургас
От мълчане са по,не наред нещата,а не обратното.По принцип имам предвид

# 733
За мен не е нормално жената на президента да използва социалните мрежи за изразяване на каквито и да са мисли и трепети, ясно е, че е публична личност и трябва да се съобразява. Затова не я харесвам, няма усет никакъв за мястото си.

# 734
Мисля, че по-глупава президентша не сме имали.
И лошото е, че съвсем съзнателно ни натрапва глупостите си - знае обществените реакции, вижда, че хората ѝ се подиграват - и продължава на инат; един вид "Вие ли пък ще ми кажете на мен!". Такава реакция имат хората, които просто не са подготвени за социалната роля, която им се е паднала, които някак по погрешка са се озовали в по-висок от техния контекст.

Точно!

Общи условия

Активация на акаунт