Лидл 120 - Октомври

• 140 662
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 390
Съфоромки моля помагайте спешно е.Търся клончета размер 152см. В нашият Лидл има много бройки останали ,но са малки размери.Може би в друг град има моят размер.
Развесели ме тази думичка Laughing bouquet Не си спомням как изглеждат визуално тези клинове, от кой град си? newsm78 Бих могла да погледна при нас.
Бобът "Родна стряха" увира ли бързо? newsm78 Мнение за спрей подправката с бели трюфели?
zenata, мерси за мнението за вината от 2,49лв. bouquet Ще ходя за вино, форма за печене и са ми поръчали и още някакви неща. Crazy

# 391
  • до най-прекрасния мъж
Сдобихме се с пневматичния гайковерт и още някаква джаджа, които са от днес. ММ доволен Simple Smile
Обаче, не взел точките, защото миналия ден подарих точка на едно детенце и той мислел, че не събирам. А аз имах 2 и с днешните щяха да станат за една книга.
Карай, здраве да има Simple Smile.

# 392
blue.angel, подсети ме, че днес в Лидъл ще има много мъже Mr. Green Mr. Green  hahaha

# 393
  • София
Сдобихме се с пневматичния гайковерт и още някаква джаджа, които са от днес. ММ доволен Simple Smile
Обаче, не взел точките, защото миналия ден подарих точка на едно детенце и той мислел, че не събирам. А аз имах 2 и с днешните щяха да станат за една книга.
Карай, здраве да има Simple Smile.
Ако ти е наблизо, иди си ги поискай. Като купувах якетата не ми дадоха, сетих се след два часа и си ги взех.

# 394
128 коментара за два дена, еми неможах да ги прочета всичките Grinning. Благодаря за отзивите за ютията, купих си я и не съжалявам в сравние със старата, която е на SAPIR /2000 W/, тази е на светлинни години, страхотна е!

За инхалатора някой питаше, аз го имам и при нужда го използвам за дъщеря ми. Нямам база за сравнение, но няколко пъти ни е спасявал от по- сериозни заболявания. Също няколко пъти съм го ползвала, когато са ни били назначавани инхалации при пневмония, всесто да ходя всеки ден в поликлиниката ми дадоха точните пропорции и си ги правех сама вкъщи.

# 395
  • до най-прекрасния мъж
Не ми е на близо, аз съм извън града, а ММ купил нещата от Лидл-Филипово, че му бил по път, пък ние сме в Тракия. Няма нищо, така или иначе първоначално не я исках, затова и подарих точката. Но миналия ден за седмичния пазар дадоха 2 и нямаше на кого в магазина да ги подаря. И си направих тънка сметка, че с днешните неща все пак ще мога да я взема, пък после може да я дам на някое дете.

# 396
  • София
128 коментара за два дена, еми неможах да ги прочета всичките Grinning. Благодаря за отзивите за ютията, купих си я и не съжалявам в сравние със старата, която е на SAPIR /2000 W/, тази е на светлинни години, страхотна е!

За инхалатора някой питаше, аз го имам и при нужда го използвам за дъщеря ми. Нямам база за сравнение, но няколко пъти ни е спасявал от по- сериозни заболявания. Също няколко пъти съм го ползвала, когато са ни били назначавани инхалации при пневмония, всесто да ходя всеки ден в поликлиниката ми дадоха точните пропорции и си ги правех сама вкъщи.
Аз искам да попитам ,някъде в упътването на Инхалатора пише ми до какви микрони е разпрашаването,това е единия от важните показатели за тези уреди?

# 397

Аз искам да попитам ,някъде в упътването на Инхалатора пише ми до какви микрони е разпрашаването,това е единия от важните показатели за тези уреди?

Довечера, като се прибера ще погледна.

# 398
Вижте в упътването на инхалатора...трябва да е качено на сайта им...

# 399
  • до най-прекрасния мъж
Няма го и аз щях да давам линк, но нищо не излиза - нито по марка, нито по име.

# 400
На Санитас май не излизаха ...я му дайте номер на този инхалатор, че не го виждам...

иначе тук се проверява...Упътвания и софтуер
https://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-1F373199-073FD932/lsp/h … ?rdeLocaleAttr=bg

# 401
  • Варна
Искам да благодаря на тези, които ми препоръчаха българските бебешки мокри кърпички в бяла опаковка с костенурка и слонче. Уникални! Много съм доволна!

# 402
  • Перник
И ние се сдобихме с книга в събота. Има вероятност да се сдобием и с още една. В нашия филиал персоналът винаги е любезен, каквото трябва да дават, дават го без подсещане.
Този загряващ флуид го изхвърлих миналата седмица с изтекъл срок на годност и почти неизползван. Пробвала съм го няколко пъти - ами почти не загрява. Трябва да наклепеш много, за да се усети ефект. Поне при мен. Подобни мазила от аптеката вършат значително по-добра работа.

За сладкото с люти чушки вече писах - съчетава се чудесно с месце и сиренце (домашно козе например). Онзи ден и синът ми почти го хареса - бях му сложила като сосче за пилешките хапки, той отхапа, каза "ммм,много е хубаво, от какво е?" и докато успея да кажа "от чушки", вече крещеше, че е люто. Сега не смее и сладко от череши да хапне милото Joy

Бобът Родна стряха увира бързо. Последно снощи готвих.

# 403
  • София
Начи този инхалатор в Лидл НЕ става за лекарства. Или поне при моето дете не върши работа. Правим ние инхалации с Вентолин и се чудим защо се влошава и не му действа. Откакто купихме Омрон се родихме. Иначе аз си го ползвам Лидлския за мен, за настинка и хрема.

# 404
В четвъртък съм за боти...

На мен и влажната тоал.х.ми хареса...вземам за детето. Не се е оплаквало като вас Stuck Out Tongue Winking Eye
А той си е бая претенция...

Общи условия

Активация на акаунт