Лидл 120 - Октомври

• 140 225
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 1 080
Някой ще каже ли размерите на хоби комплектите, купих "къщата", интересуват ме първия и пистата?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=16207

А къщата с какви размери е приблизително? Гаражът също ме интересува, ако някой е взел.

# 1 081
Да попитам, от универсалните кърпички за почистване грабнах един пакет, после видях, че са с аромат ябълка...има ли други(лимон примерно) да се ядосвам, че не съм гледала?
С ябълка биват, има и морски бриз (в момента съм с такива). От XXL седмица съм взимала момина сълза. Лимон не съм сигурна дали има в постоянния асортимент.

# 1 082
Има лимон , да. Ама аз ябълката най- търпя като аромат, ако няма с Момина сълза

# 1 083
Взех ръкавици на дребния, от по- малкия размер все пак той няма и 130см. Е нямат слагане, толкова са тесни. За какви ръце по д...те са ушити, ще са тамън на Гринч.

# 1 084
Тесни са. Но се преценя на око.
На моя син взех 122/140...станаха му. Не е пискал да са му тести. Тамън са му.

Не знам ти кой размер си взела. Аз се ориентирах на място...но 146/164 вече на мен станаха...така че взех долния номер.

# 1 085
  • София
Цитрус преса пускаха ли в Лидл?

# 1 086
  • София
Ние имаме същия конвектор,вече 4 година,доволни сме,топли много добре,безшумен е.И друг път съм писала за него-трябва да има 2 градуса разлика за да се вллючи.Светлините и мен леко ме дразнят,затова го слагам с гръб към спалнята.Използвам го само вечер преди лягане в спалнята,задавам 22 гр.и той се изключва,когато достигне тази темп.,включва се на 20 гр.
Ами да, тествах го сега и се включва при разлика 2 градуса... което е голяма амплитуда за мен и разхищение. Плюса е че е много тихо изключва. Май ще си взема стенен (имат и стойки) Adax, Applimo и Campa (или Airelec, но цъкали механичните им термостати звучно), за около 200лв. Там и нагревателите са друг тип и идвала икономията... а и са през 0.5 (при електронните термостати 0,1).

Някой ще се засилва ли за пекарна - чудя се дали до понеделник ще останат.

# 1 087
Тесни са. Но се преценя на око.
На моя син взех 122/140...станаха му. Не е пискал да са му тести. Тамън са му.

Не знам ти кой размер си взела. Аз се ориентирах на място...но 146/164 вече на мен станаха...така че взех долния номер.
Значи след като те прочетох, реших да направим нов опит. Май се оказва , че проблемът е при нас. На дребния много се потят ръцете, съответно залепват за полара отвътре и не влизат. Ще ги задържа, надявам се през зимата това неудобство с потенето да отпадне.

# 1 088
20 квадрата е един хол (горе-долу). Без проблем ще се загрее от радиатора, но сигурно токът ще е скъп...

# 1 089
Някой ще каже ли размерите на хоби комплектите, купих "къщата", интересуват ме първия и пистата?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=16207

А къщата с какви размери е приблизително? Гаражът също ме интересува, ако някой е взел.
Къщата е  (по спомени) нещо такова- 62-68х30х32 или 38, не помня точно. newsm78 Но височината все пак идва толкова (над 60см) заради картонените кули..... Peace
А какво точно разбирате под "скъп ток", колко горе-долу? Thinking Ако конвектора се използва за отпляване на стая 3 метра на 3 метра и половина и не на много висока температура (да речем 20-22-23 градуса) и не като основно отопление колко скъпо би могло да бъде? newsm78 Стаята за която ми трябва отопление през деня е почти необитаема, влизам само да взема по нещо....Има ли възможност върху конвектора да се поставя по някоя дреха за доизсъхване (предполагам, че не, но все пак да питам)? newsm78

# 1 090
Мисля, че си пише да не се слага нищо отгоре. Аз съм с airlec.

# 1 091
Ще плащаш толкова ток...колкото вата /час работи и дърпа от мрежата...😃

# 1 092
Единият конвектор у нас е включен непрекъснато, когато съм в спалнята (но само през деня, страх ме е да не се подпаля, а и естествено, се изключва от време на време). Така че определено се отразява на сметката. Чакам да пуснат парното с нетърпение (нашето е силно и няма да ми трябват други средства за затопляне).

# 1 093
  • Г. О.
aDream, при мен не издава изобщо никакъв звук, просто спира да тик-така отброяването. Чудех се дали този вкъщи е дефектен или моделът си е такъв. Пф, пак ще остана без таймер, май.. натам вървят нещата:) Благодаря, че ми отговори:)

# 1 094
  • Варна
Тези джегингси с кожа само отпред хубави ли са, не се ли нацепва кожата? Гледам в нашия Лидл има изостанали черни мой размер и се чудя.

Общи условия

Активация на акаунт