Фермата 4 - Съединение - тема 4 (01.10. - 07.10.)

• 38 603
  • 649
  •   1
Отговори
# 405
  • Другата България
Не са ли коментирали Георги и ....някоЙ негови органи? Sunglasses

# 406
Фанатизмът не е само религиозен.

И кое му е фанатичното на Нури? Я се обоснови, защото аз като видяла профила на жена му във Фейсбук не ми се струва да е жена чието място е в тоалетната, има прекрасна дъщеря и са хубаво и според мен МОДЕРНО семейство. Няма забрадки, чудеса. Самият Нури е много уважаващ жените във Фермата.....дори с Христина не подходи с псувни, същото и с Радилена….няма да го чуеш да говори за лайна на висок тон зъбейки се на жена като Гошо или да се държи като Цецо или да сваля пиклите като Христина подобно на Ивайло. На място си е Нури....за мен.
Що ми слагаш думи в устата???? Ей така да се заяждаш с всяко мое мнение ли?  Да съм казала, че не уважава жените???  Той е фанатик на тема, че робство е нямало и че българите си измисляме история. Не харесвам такива лисици като Нури, защото съм убедена, че всичко е поза. Не ме интересува фейсбук, нито жена му, леля му, баба му, вуйна му.
Не ми харесва погледа му, не ме кефи Нури.
Просто ей така. Както на теб не те кефи Георги.  Get it???

# 407
  • Буркина Фасо
ами не е имало турско робство.  Laughing

# 408
  • София
Не знам от тематиката на предаването тази година ли, от типажа участници ли (макар и интересни), настроението тази година в темата е друго, няма смях, миналата беше друга бира. 🙄

# 409
Ами мисля да не ви развалям вече настроението и да не нарушавам зададения от 2-3 потребители тон , за да ви се върне пак настроението в темата. Да си хейтвате и харесвате дружно типажи. Лека вечер.

# 410
До като сте в разгара на спора да попитам: Георги каза във визитката си, че баба му и дядо му са в Сирия май, а и той нещо не ми изглежда съвсем чист българин. Ако е така както си мисля, не ме учудват крайните му изказвания по всички въпроси.

# 411
Meri, не мога да позволя да ме обиждат,ти би ли? Защо пропусна личната нападка срещу мен, а иначе мойте думи ги разчепквахте здраво? Мда, и аз ще ви спестя присъствието си, а на себе си много повече неща.

# 412
  • Sofia
Изпуснах ви няколко дена,но наваксах-и с гледане,и с четене  Simple Smile

Изобщо не смятам, че е себе си. Зад тази вечна лека усмивка виждам по-скоро лукавство, отколкото смирение.
Никакво смирение не виждам и аз. Не го харсвам изобщо, въпреки че работи много. Ужасен самохвалко е.
Моето усещане за Нури е абсолютно същото  Peace
Струва ми се,че се опитва да прилича на Райно,на Мустафа...,знам ли  Thinking.Но пък те се вслушваха в останалите,съобразяваха се,по-смирени бяха някак си.Докато при него се видя,че не търпи особено възражения /спора му с Роман за дюшемето,например/.Да не говорим,че не намери за необходими нито да си признае след това,че не е прав,нито да се извини.
Ей такива дребни неща ме карат да не ми е чист и да не го харесвам .

То не,че изобщо някой ми харесва особено този сезон,де Mr. Green.Като че ли за първи път нямам изявен фаворит.

Другото,което не ми харесва е,че на всички игри за награди до момента,наградите са само за пиене и ядене.Предните сезони  като че ли имаше по-голямо разнообразие.Сега половината ядат,другите седят и ги гледат...,направо отвратително.

п.п.Каранйотов,защо каза на Роман,че няма да може да му помага на дуела?Да не е решил да си ходи преди това? Mr. Green

# 413
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Защо пък да е фанатик? Нито си натрапва религията,нито вижданията за робството.
Всички провокации идват от другите хора,които повдигат темата,с цел да се заяждат и да излагат Нури..защото виждат,че е най-добрият елемент във фермата и всичко може и прави.

С какво арогантният,озлобен Георги,който е все в центъра на скандалите,е по-хубав от него? А,да..носи българско име и това автоматично го прави повече от други.👎

# 414
Полвината избегАха като се стигна до клането на петела.
Единия християнин вярващ/ съмнително/, другият мюсолманин, третия вегетарианец.
Хареса ми разсъжденията на Лили и Александра- ами това е част от живота.
Ивайло и той с проповеди.
Гошо не го издържам вече.
И неговото ми е яка роля- все с приповдигнат тон, все с някакъв прекален поатос говори.

# 415
  • София
Е това е типичното лицемерие на хората, които се убеждават сами, че пилетата се появяват голи в тарелка в магазина.

# 416
  • DE
Тези май не са наясно как се е случила еволюцията  Thinking
"Преминаването към лов е било решителна стъпка в човешката еволюция. Ловът изисквал комуникация, планиране и употреба на инструменти, а всичко това изисквало по-голям мозък. В същото време, добавянето на месо направило възможно да се развие този по-голям мозък."

# 417
И Роман може да си заминава. Дразни яко.

# 418
Бай мангал отива на дуел
От сега съм за Роман.

# 419
  • Sunshine state
Каквото и да си говорим и колкото и да е работлив Нури, той загуби вота на зрителите с тези си твърдения. Както и Цецо - вчера окончателно изгуби дори и минималния шанс, който имаше. Нури, Цецо, Хриса ги пиши бЕгали от формата.

Общи условия

Активация на акаунт