VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 751
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 765
Дръжте си Пецан и РичитУ, аз взимам Стефко пчеларя, кат някой Исус е също

# 766
  • Испания
ЦББ

Страхотни са! А Албенчето е, както винаги, чудо!

# 767
  • Варна
Скрит текст:
Не, мога... Коментарът направо кърти! Joy

# 768
Ако искаш вярвай,съгласна съм. Но само още един път ще се повторя,да ме извиняват останалите участници. Представи си ме като два пъти Кулагин. Simple Smile
Само че, вече на етап след борбата с вятърни мелници,просто защото годините са ми повече от неговите.
Знам много добре как се чувства. Като прокажени да бягат от теб, само защото казваш неудобни факти и истини.
Да ме извините,за причиненото лирично отклонение.

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 00:02 от Thirteen#

# 769
  • Испания

УжасТ! Изпрати портретчето на Гала, за да си го закачи над спалнята вместо разпятие.

# 770
  • На южния бряг
Ева 100% мисли това, което каза за Мира, после защо започна да шикалкави не знам, но определено не отива на жена на нейните години да се извърта така. И Ваня и тя веднага ходи да се извинява стойте си зад думите.

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 23:54 от мама.на.двама

# 771
Цитат на: Скарлет

Той е влязъл с идеята да играе и да им сваля маските (както Миглена е казала- бори се срещу посрвдствеността. Аз ще добавя - и лицемерието) и точно това прави. Те се защитават защото ги е страх какво ще остане и какво ще видят хората под маските а и те самите.

Какви маски и какво лицемерие изкарвал Кулагин?Кой е този на който, ще му намилат нон-стоп на главата измислици и лъжи, обиди и то по-негов адрес и няма да се изнерви или няма да отвърне? И не, никой не е бил злобен към Кулагин, на никой не му дремеше за него, той направи всичко за да насочи вниманието към себе си(както уж направи и сега с Розата) и то по отвратителен начин и тогава вече всички скочиха! И това че повтаря нещо хиляди пъти, не го прави истина! Били лицемерни, не, просто щом другите не са като него, значи са лицемерни, щом не му правят четки, значи са лицемерни, щом му кажат колко е гаден и неприятен, пак са лицемерни. Просто за него всичко добро е лицемерно, тъй като в него няма подобно качество! А и кой въобще бе чувал за Кулагин, преди Вип-а? Нали трябва да се навири на камерите, иначе досега щеше да си е заминал.И съм съгласна с Петко, че на вън, тоя Кулагин, с това си държание, няма да оцелее дълго, просто вътре няма как да го разкарат, но съм сигурна, че когато излезе ще съжалява, че се е държал по тоя гнусен начин!

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 00:04 от Анонимен

# 772
Ева 100% мисли това, което каза за Мира, после защо започна да шикалкави не знам, но определено не отива на жена на нейните години да се извърта така. И Ваня и тя веднага ходи да се извинява споите си зад думите.
страх от номинации може би ...

# 773
  • Варна
Гала,излъчваш противност!
Гала с нейното тъпо протеже са много,а много противни.Не мога ,ще повърна,пфу ве,аман от двамата

# 774
  • софия
Имам странното усещане, че по-голямата част от пишещите тук завиждат на Петко или им е скъпо по заведенията му и се дразнят, че не могат да си позволят да ходят  newsm78

е за мен това е коментар със саркастичен тон Wink

# 775
Имам странното усещане, че по-голямата част от пишещите тук завиждат на Петко или им е скъпо по заведенията му и се дразнят, че не могат да си позволят да ходят  newsm78

А аз имам чувството, че завиждаш на Кулагин, няма причина иначе да го плюеш постоянно. Ако не харесваш някой, задължително му завиждаш. Харесва ми мотото ти. Stuck Out Tongue Winking Eye

Имаше шанс да я харесам тази Ева, но много, много се изложи. Дръж си на думата, бре жена. С такива впечатления си останала, казала си го на глас. А и какво толкова си казала?! Че постоянно повтаря сама колко е добра. Истина ли е, истина е. Струва ти се фалшива, лошо ли е да го помислиш? Не си я обидила, че е **рва, пропаднала жена, прекалява с алкохол и т.н. Голяма драма, голямо нещо. Аз исках да изпъкна, но всички нападаха Кулагин, затова реших теб да изкоментирам. По-голяма глупост този сезон, дори Нора не е казвала. Изложи се повече от Ваня!

# 776
Bcъщнocт Cтeфaн имaл coбcтвeн бизнec, cвъpзaн c пpoизвoдcтвo нa cвoи cтoĸи и тъpгoвия c тяx. Paбoтaтa мy в „Ha ĸaфe“ ce явявa пpocтo нeщo cтpaничнo, ĸoeтo нe мy e няĸaĸвa мeчтa. - пише едно издание.

Горкият Стефи, дори го е срам да каже, че произвежда и продава мед, друго е да кажеш, че произвеждаш свои стоки Joy

# 777
Взе си кошер (Галка), сега вади мед от него (суфлира в предаването ѝ, води се ВиАйПи, поканиха го във ВБ). Ми трудно е да се формулира, прав е.

# 778
  • Испания
Смешни са, меко казано.

Скрит текст:

# 779
  • Стара Загора
Завладяваща история от Ваня

Общи условия

Активация на акаунт