VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 544
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 245
На това животно и един казан с мекици няма да стигнат, плюска кат за световно, като гледам не пробира какво яде.

Имам си нов анти-любимец - Пепа.

# 1 246
Арт Деко, откъде я извади тая история с баницата? Става все по-комично 😂

# 1 247
  • Испания
Аз не разбрах защо Ваня Костова е оставена без лекарства, както тя се изрази "останах без лекарства" и се налагаше да вари костилки от маслини.

Под "лекарство" имаше предвид отварата.

# 1 248
На Стефан как ли му миришат краката?Сигурно като брадата.

# 1 249
Продуцентите дали ги е яд сега за хонорара който са платили на Лорчето? По - голям тапет от нея май никога не е имало в това предаване.

# 1 250
Ивекс, не плачи.
Съчувствам за разочарованието.Head Band

# 1 251
Продуцентите дали ги е яд сега за хонорара който са платили на Лорчето? По - голям тапет от нея май никога не е имало в това предаване.
Имаше, но излезе по лични причини.

# 1 252
На Стефан как ли му миришат краката?Сигурно като брадата.
Защооо😂😂😂😂🐐

# 1 253
  • Испания
Костова има характеропатия.

# 1 254
  • София
Тия па нямат ли елементарни познания? Че вярват на тъпотии - диабет за една вечер и вълшебни маклинени отвари. Само Божана каза, че не бива вещерката да яде бял хляб. Аман...Роузито ставала зла като е гладна 😂😂😂
Stuck Out Tongue Winking EyeJoyJoy

# 1 255
Не ща да съм дама, искам да си парцуцам водчица 😆 Знаете ме ли ме вие аз колко съм нахална?! А?! Знаете ли ме, питам? Нищо не сте видяли. Поканете ме да ви изям манджите и да ви изпия водката! А ма ха! Не ме знаете колко съм нахална. 😆

# 1 256
Аз не разбрах защо Ваня Костова е оставена без лекарства, както тя се изрази "останах без лекарства" и се налагаше да вари костилки от маслини.

Под "лекарство" имаше предвид отварата.
Наистина ли, щото аз разбрах друго, но не претендирам, понеже с половин ухо... и да, може да не съм разбрала цялостната картинка на маслинената драма.

Но чух на Петко съветите за избор на жена. И си ги записах!

# 1 257
Пепа много досадна роля на кисела разбирачка от всичко почна, да я пускат да си ходи да записва нов хит за макарони на фурна.

# 1 258
Преживяй, Петко, преживяй... JoyJoyJoyJoy

# 1 259
  • Испания

Но чух на Петко съветите за избор на жена. И си ги записах!

Щооооооооо? Ще си избираш жена Уи?

Общи условия

Активация на акаунт