VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 518
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 320
Ричи и Рози ще направят белята Grinning

# 1 321
Наско към Мира-има само слабителен чай искате ли?хаха

Еее ,неее..... Жесток
Хапчета за критическата не и ли предложи ,той все повтаря ,че тя е "супер чувствителна "...
Е,то има и други нежни начини за успокояване на ''супер чувствителни'' души.
Joy
Мръсници. Десет пъти Отче наш. И Библията на всеки час.

# 1 322
Папи още ми е приятен, дано така остане. Стефан и той изненадващо не ме дразни.
Ваня как разбра, че е лично и нарочно ощетена с маслинената вода?
Божана взех да я харесвам. Даже ми се вижда хубава и умна, макар и малко луда.

# 1 323
  • София
А като простираха:Тука има детски дрехи.
И размятаха на Лора потниците Joy

# 1 324

И защо така ...?!

# 1 325
Е явно щото са адаши, папи-та. Иначе какво положително може да се види в Папи? Та той е разочарованието на сезона. Заедно с Ваня.

# 1 326
Аз днес учих латински с детето.
Vania in horto sedet.
Ваня в градината седи (дремуца).
Kulagin in culina laborat.
Кулагин в кухнята работи (се вихри)

# 1 327
Ти знаеш най-добре.

# 1 328
 Crazy Може би защото не съм гледала редовно и ми се вижда свестен. Явно изпускам нещо.

# 1 329
Е явно щото са адаши, папи-та. Иначе какво положително може да се види в Папи? Та той е разочарованието на сезона. Заедно с Ваня.

Аз наистина едно приятно нещо в него не виждам, нито едно, Ваня поне може да пее, Пепа и за това не става ...

# 1 330
  • София
Ваня води класацията. Много мрънкане, много жалване. Не понасям хора, които все хленчат за нещо и все са в ролята на жертва. Не зная как е направила кариера тази жена, все някой е трябвало да се съобразява с нейните настроения. А как си е намерила мъж ми е двойно по-непонятно.

# 1 331
Ако някой случайно е забравил, че и това се случи... Smirk

# 1 332
Хората като станат на по-големи години и стават уязвими. Нападат ги болести, тревожат се, губят увереност и... стават мрънкалници. Огледайте се около вас - лели, вуйни, майки, дядовци... Нека не им се ядосваме, а да ги разбираме. За нея елексирът в буркан беше съкровище, връщаше й здравето. Разбира се, че ще мрънка.

# 1 333
Равносметката от днес за мен : Ваня ми падна в очите, няма такава досадница. Божка си затвърди позицията на  самонадеяна квачка, Ричиту хрантутник майчин (Ивкин), Мира и се яде агнешко... hahaha Роузито е като героиня от латино сериал - Мара Подробната...Папи се опитва да си смени имиджа...Лора Караджова да я бяха взели за оператор, поне да си заработи хонорара.

# 1 334
Аз не разбрах защо Ваня Костова е оставена без лекарства, както тя се изрази "останах без лекарства" и се налага да вари костилки от маслини по рецепта на Стефанаки...

Рчито просто си яде милото, кво ся... Роза вместо да ходи да се реди на масата, тя утешителката на онеправданите. Не ѝ вярвам много... симпатяга е, ама бая се вживява и тя в драмите на тоя и оня.

не е оставена без лекарства разбира се, прави се на страдалница. Това с костилките Стефан и го е казал явно и тя си експериментира.
А тия порции дето си сипват само на мен ли ми изглеждат много малки. Кулагин па направо миши дози си сервира. Аз ще изям поне 3 от техните порции, Ричи не яде много много, просто малко готвят. Как може само 1 тава за 13 човека. Аз готвя една за 5. Чак се чувствам виновна че в нас толкова се плюска, а в брадъра се плюнчат на детски порции.

Общи условия

Активация на акаунт