VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 421
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София
На мен мъжът ми прилича на Стефан.
Божана според мен би направила всичко, за да излезе победител.

Бързо, бързо, върни си думите назад. Гала чете тук. Като нищо да вдигне кръвното до довечера жената

# 1 561
Съчувствам на хората, които имат някакво заболяване( аз самата имам не едно), но човек трябва да си преценява възможностите. Не може да влезеш в такова предаване, да не участваш в мисиите дори и да очакваш всички да се съобразяват с теб. Щом не се чувстваш добре, излизаш си и толкова. На Ваня просто ѝ харесва да е жертва, да се ожалва и другите да я съжаляват. Орева света за 1 пръст бульон  на дъното на буркана , при положение, че веднага след това ѝ направиха цяла доза. 2 часа обезкостяваха маслини и вариха, и тя пак се фръцна накрая. Не ѝ отива хич на годините, но е страшна лигла. ooooh!

Последна редакция: ср, 03 окт 2018, 18:51 от Осмичка

# 1 562
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз мисля, че това са Ричко-мекичко и Рози. Нали Алекс и Азис анонсираха, че там започва да се заформя любовна интрига.

# 1 563
  • София
Най-логично е да са Ричи и Рози, но жената от клипчето много прилича на Божана.

# 1 564
След дълго разследване съм на мнение,че Яна се е завърнала и това са Петко и Яна.Ще видим

# 1 565
Ми като има метаболитен проблем, няма да яде въглехидрати...нЕма да умрЕ без хляб.
Аз самата не ям, не че имам диабет...и се чувствам превъзходно.

# 1 566
Ричи и Рози би трябвало да са. Още снощи в края на предаването Алекс и Азис намекнаха.
Като цяло най-скучния сезон, а ако има следващи ще бъде още по-зле. Никой няма да иска да влиза, след като от сезона на Луна насам все има някой луд дразнител- миналата година Петров, тази година Кулагин. Ще гледаме разни момичета на повикване (Като Анжелина от Козарско) и фитнес инструктори, влезнали за да си вдигнат цената.

# 1 567
Тета, чукай на дърво, че си здрава и не знаеш какво е. Ако взима медикаменти не може без да яде и то по няколко пъти на ден. Иначе има прилошаване. И като няма друго....каквото има.

# 1 568
Ами тъй - и хората с диабет огладняват. Не винаги е възможно да си 100% на диета
Факт.
Обаче, едва ли единствената храна в къщата е хляб...който тя не трябва и да помирисва.Нали дават какво готвят и ядат другите?Със сигурност в хладилника има поне 5 неща, по-подходящи за ядене вместо 5 филии хляб....
Особено предвид факта, че за 10 години едва сега, една отвара й свалила КЗ.Ами, при това ядене на хляб, какво очаква?
Не че се учудвам, де.....знам какво препоръчват ендокринолозите, а тя сигурно сляпо слуша доктора си.
Както и да е, встрани от темата е.

# 1 569
Да яде...кой е казал да стои гладна???
Ама да не набива хляб...

# 1 570
И аз се втрещих, колко печени филийки беше натрупала в чинията.

# 1 571
При всички случаи, изключително се разочаровам от хора, които настояват да бъдат в ролята на клета жертва във всяка една ситуация.
Щом Ваня има този сериозен здравословен проблем, то би следвало да е направила уговорка да ѝ се осигурява достатъчно и подходяща за нея храна, независимо от останалите. И медикаменти, ако има нужда от такива или приема редовно... Не знам, това е елементарната ми логика на прост човек, всичко друго ми се струва неразумно и вредно за здравето.

# 1 572
Ами Ваня като разказваше за сладоледената торта??? П-о-т-р-е-с!

# 1 573
Много харесвам Ваня. Чувствителна и сензитивна е, за това няма как да не усети вампирската енергия на това зло Божана. Ваня е тиха, нежна, интелигентна, кротка болна жена. А Божана е като някакъв върколак, много груба. Направо ми дожаля като и хвърли отварата. Все едно и изхвърли здравето. И как можа да посегне на грейпфрута на болния човек. И то за да го направи с еодка, пияниците да пият. Много коварно и долно от нейна страна. Ваня е в правото си да се сърди и да е безкомпромисна. Те и изпиват и изхвърля т здравето, а тя да им прощава.

# 1 574
Мои познати диабетици ядат сладко от време на време. Предполагам, че може, стига да е в разумни граници...

Общи условия

Активация на акаунт