VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 458
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 575
Може разбира се. Никой няма да умре от една лъжица конфитюр. Препоръчително е да се ядат храни с нисък гликемичен индекс, които не провокират резки пикове и спадове в кръвната захар - зеленчуци, пълнозърнести, млечни продукти, някои плодове. Но няма забранени храни, има забранени количества.

# 1 576
Аз очаквам ако наистина в клипчето това са Божана и Петко, последния рязко да се е разболял от нещо и довечера да не го видим в предаването.

# 1 577
  • Бургас
Диагнозата е една,но симптомите и нуждите са различни.В храненето също.

# 1 578
И аз съм мнението,че Ваня реагира на нещо преживяно или усетено от Божана.
Вярно,че преиграва, вярно че търси внимание. Може и цял живот да си е била такава. С годините не става по-добре, обаче.
И както писах.. И аз не очаквах някои неща от майка ми като поведение, но факт. Годините са си години...и никой не знае с какви отклонения ще се събуди утре.
И докато Ваня мога да я оправдая с годините. Божана не.

# 1 579
19:19 мин " аз държа този, който ми приготвя храна да ме обича"
🤣🤣🤣 каква обич, какви 5 лева хаха как се заобичва някой за 20 дни и какво е показала тя вътре, че да бъде обичана ... винаги ходи при най - набедените за нещо и се прави на светица ...
иска съжаление ли да буди, с цел висок рейтинг за себе си ?
многострадална Ваня

# 1 580
В един от разговорите на Божана с ББ тя се изпусна, че била разочарована, понеже готвела, а Ваня била казала че "кръвното и било 13 и 9", явно за кръвната захар става въпрос. И Божана го е приела лично. Може от там да са тръгнали нещата. И аз мисля, че ако Ваня има проблеми с диетата и заболяването е трябвало да си уговори доставки като Кулагин и да не ги мисли продуктите и манджите вътре.

# 1 581
Абе, хора, не се излагайте... Къде е лъжица конфитюр, къде половин сладоледена торта?! Ще ме прощавате, ама то да не си диабетик, ще станеш ако така си хапваш... И не става въпрос само за гликемичния инсекс, а също и за калории и наднормено тегло, което се отразява на диабетиците...
Пък за петте филии бял хляб... моля ви се...

# 1 582
Ама и тая кръвна захар 14... Майка ми преди години се притесняваше за мен, защото ям много сладко, накара ме да се изследвам и ми беше 3 ...

# 1 583
В един от разговорите на Божана с ББ тя се изпусна, че била разочарована, понеже готвела, а Ваня била казала че "кръвното и било 13 и 9", явно за кръвната захар става въпрос. И Божана го е приела лично. Може от там да са тръгнали нещата. И аз мисля, че ако Ваня има проблеми с диетата и заболяването е трябвало да си уговори доставки като Кулагин и да не ги мисли продуктите и манджите вътре.
Ами, явно няма проблем с диетата и заболяването си.
Визирам факта, че много диабетици всъщност не искат да се чувстват болни/различни от здравите хора.Имам около себе си такива, пият си хаповете/инсулина, зависи до каква фаза са стигнали, ядат всичко и това е.
Та, нищо чудно и Ваня да не иска да е "различна" от здравите, затова и се храни наред с "масата" хора вътре.
Което е малко, всъщност доста тъжно.....но, приоритети.
Нора и Кулагин се грижат за едната си фигура само и са на специални доставки.А Ваня дори заради здраве не го прави.

# 1 584
Вярвам, че преценката на Ваня за Божана е правилна. И аз не бих яла от готвеното на човек, който се отнася зле с мен и е лош.

# 1 585
  • София
Довечера са номинациите, нали?
Кулагин и Божана според мен ще оглавят листата.

# 1 586
За клипа си мислих, че ще излезе някоя тъпотия.
Не вярвам някой от снощните да са се награбили.
Както някой писа по горе, може Яна да се е завърнала или окончателно е напуснала?

# 1 587
Много харесвам Ваня. Чувствителна и сензитивна е, за това няма как да не усети вампирската енергия на това зло Божана. Ваня е тиха, нежна, интелигентна, кротка болна жена. А Божана е като някакъв върколак, много груба. Направо ми дожаля като и хвърли отварата. Все едно и изхвърли здравето. И как можа да посегне на грейпфрута на болния човек. И то за да го направи с еодка, пияниците да пият. Много коварно и долно от нейна страна. Ваня е в правото си да се сърди и да е безкомпромисна. Те и изпиват и изхвърля т здравето, а тя да им прощава.

а какво ще кажете за традиционните бг и световни ценности наречени "чувство за хумор към себе си", "самодостатъчност", и "ЖДНИЖ - желание да не изглеждаш жалък" - когато ти липсват, тогава не е ОК май

# 1 588
Ричко ако не беше имунизиран и той щеше да оглави класацията. Сега гледах едно видео с него - ами много тъпо парче е без извинение. Типичен див селянин дошъл да покорява големия град. Как гордо обясняваше, че не можел да чака и да моли, той си взимал каквото си иска. В случая ставаше въпрос че е изял храната на Рози. И че му било скучно това разискване на всички теми....не зная какво е очаквал в това шоу да се случва, сигурно е мислил, че телевията ще гледат.

# 1 589
Кулагин също си има здравословен проблем, нали спомена за жлъчката си, навярно затова си е сключил договор. Не е тъп. А дори да е заради фигурата му, тя и добрата фигура е здраве когато идва от правилно хранене и спорт.
На Ваня като не и е проблем храната, да не прави драма заради някакъв чай от маслинови костилки! Супер жалка сценка беше...
Също ако има само два грейпфрута в кухнята, които са от общия бюджет, не ви ли се вижда малко егоистичто да искаш единия само за себе си, пък останалите 12 души да делят оставащия един?

Общи условия

Активация на акаунт