VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 947
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 105
Той е сам срещу всички там. Нормално да не издържа. Те го взеха за чудовище. Но си е обикновен човек.
Пепа- ама по-спокойно спиш,като знаеш,че си го наредил,а? Или нещо от сорта...Нещастница.

# 3 106
Ами как няма да се разклати...да ти плюят по нещата, физически и психически да те заплашват някакви селяндури...той не може да спи сигурно. Един човек няма там - истински човек, да седне да си поговори с него, да го пита как е. А той опита...но така е и в реалността. Разбирам го. Победител е, разбира се!

# 3 107
  • София
Някой чу ли какво каза Пепа? Че тази вечер заспивал с удоволствие... като спомена причината преди това... разбра ли се коя е? newsm78

# 3 108
И както винаги- директен. И към ББ. Не цепи басмА на никой.
А ББ... Да не е Пепа?

# 3 109
Сам се закопа ББ с интервюто на живо с Кулагин. Почуди се как да го прекъсва

# 3 110
Някой чу ли какво каза Пепа? Че тази вечер заспивал с удоволствие... като спомена причината преди това... разбра ли се коя е? newsm78

Нещо пак му стъкмиха.

# 3 111
Ако Кулагин не излезе, ББ трябва да го направи победител.

# 3 112
Зрителите,съдбата,логиката,всичко го прави Победител Simple Smile

# 3 113
  • Пловдив
Хмм, наистина има едно гадно тенденциозно отношение към Кулагин. И не говоря за съквартирантите. Алекс и Азис си позволяват само за него да пускат провокативни шегички и да го изкарват най-голям дразнител. Ама удобно пропускат всички останали. ББ също разговаря с него по не особено уважителен начин. В лайфовете положението е горе-долу същото. Сега, то ясно, че е дразнител, НО с всеки следващ епизод другите се о@ират все повече и повече.
Дори аз вече се застъпвам за него, при все че в началото не го траех.

# 3 114
Не съм от почитателите на Кулагин, но да го замерят и плюят вещите му, а ББ да се прави на неразбрал, е отвратително. Като не им стига речникът и креативността да му опонират, минаха на инфантилни реакции, отврат.

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 00:45 от usmihni_mi_se

# 3 115
  • София
Ами как няма да се разклати...да ти плюят по нещата, физически и психически да те заплашват някакви селяндури...той не може да спи сигурно. Един човек няма там - истински човек, да седне да си поговори с него, да го пита как е. А той опита...но така е и в реалността. Разбирам го. Победител е, разбира се!
И той май е от малкото, които не излизат... а другите идиоти хем се разнообразяват навън, хем си сверяват часовниците... Sad

# 3 116
Кулагин също не изглежда добре. И двамата с Рози имат измъчен вид.

# 3 117
Съгласна съм, че е победител от всякаква гледна точка. Но няма да е  зле да се официализира, ако не излезе дотогава.

Много ми е болно да слушам как тормозят 1 човек, защото егата им са огромни и не могат да понесат дори шега.
Много ниски дъна са тия в къщата, вкл и Биги.

# 3 118
  • 221B Baker Street
Абе, това не са хора, това са изроди!!! А ББ е най-голямото лайно!!!

# 3 119
В началото на предаването аз също го недолюбвах, но в момента ми е най-приятния от къщата.

Общи условия

Активация на акаунт