VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 368
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 330
  • София
Петко и Папи ще паднат от високо като излязат. То е ясно.

Обаче Ваня, тази Ваня, абсолютна изненада е поведението ѝ за мен. Когато някой друг обсъжда поведението на някого, тя се кръсти, моли го да престане, чете Библията. Същата после нарича една жена "мръсно животно"! Дуднетето и даването на непоискани съвети са нетърпи. И на колко години е тая жена?!? Много е зле физически? Съжалявам просто, ангелски глас, а такава гнила душевност.

# 3 331
А, ето я съфорумката с готиния подпис - System Error ...Sunglasses

Ето я и отварата ми...оная целебната, маслиновата

Laughing

# 3 332
  • Оптимист по принуда
Ох, най-после да жмяуна и аз.

Брадъре, знам, че четеш - трябва да излъчиш в къщата разговора за Мира, проведен от 'мъжете' в рокли. Така е редно, пък и интирижка ще завъртиш.

Второ - жУво ме интересува Насето по коя здравна пътека ще го изпроводите?

Туй ма вълнуваши, казах си.

# 3 333
Промото:
Скрит текст:

ББ наистина трябва да вземе мерки срещу тези агресивни селски прояви на безсилие от страна на "мъжкарите".  Confused

Защо да са прояви на безсилие? Група от мъжкари може да измисли и още по-тежки "наказания" в реалния живот. За това в реалността, си имаме закони и полиция, да ни пази. Във ВБ, тази роля изпълнява самият ВБ. Има си правила и както в реалността, така и там, някои поведения са доста гранични. Аз лично, ако бях на мястото на някои от участниците, бих завела дела за обида и клевета срещу Кулагин, а не да му рева, както направи Диона. Директно си ги обижда тях и семействата им и им нанася психически тормоз. А психическият тормоз понякога нанася по-големи поражения от физическия.  Дори и в промото за довечера обижда. Той това, обидата, за нищо я няма. Пък после реве, че го третирали били лошо. А какво, да си подложат и другата буза ли? Че после да ги наричаме безгръбначни. "Да би мирно седяло, не би чудо видяло" е казал народа.

# 3 334
Който иска, да готви. Ако в бг всички готвеха, нямаше да се продават манджи и полуфабрикати по магазините Simple Smile

# 3 335
Тъй де, да перефразирам лекинко народната мъдрост Да би мирно седяло, не би чудо видяло с  "Да би вкъщи седяло  - не би чуло обиди"...

# 3 336
А, ето я съфорумката с готиния подпис - System Error ...Sunglasses
Подписът ми идеално подхожда на тези сладури в къщата. Simple Smile

# 3 337
Делта, да кажеш на някого истината в очите може и да не е тактично, но не  е и обида, освен ако няма  някаква  грозна квалификация.
Но да мишкуваш и дрънкаш дори и истини зад гърба на "приятелите" си е долно лицемерие, не можеш да не се съгласиш.

# 3 338
Тъй де, да перефразирам лекинко народната мъдрост Да би мирно седяло, не би чудо видяло с  "Да би вкъщи седяло  - не би чуло обиди"...

Точно така. Нито пък те биха замерЯли с...топки... Simple Smile ))

# 3 339
Делта, да кажеш на някого истината в очите може и да не е тактично, но не  е и обида, освен ако няма  някаква  грозна квалификация.
Но да мишкуваш и дрънкаш дори и истини зад гърба на "приятелите" си е долно лицемерие, не можеш да не се съгласиш.

"Жена с мъж и с деца ходи да се излага като някоя махленска кифла"...викаш, той плюе, пък те да се правят, че дъжд ги вали. Може, обаче дори и Рози не издържа. Което доста говори за нагласите в къщата.

Защо да не си кажеш мнението за някого пред хора, които смяташ, че са ти близки?
Няма лошо. Проблемът е, че ВБ играе подмолно и после ходи да докладва на потърпевшия.
А както казах, няма как всеки да се харесва на всеки, но има едно нещо, което човек трябва да спазва и то е "бон тон". Не е нужно да обиждаш някого, когото не харесваш. Отиди и си сподели с хора, които харесваш, да ти олекне. Това няма да те направи лицемер.

Лицемер е ако се правиш на приятел на някого, а зад гърба му дудняш и го мразиш.
Обаче, кой в къщата е приятел с някого? Те са отишли там за победа и пари, а не да стават приятели помежду си.

# 3 340
Не харесвам Рич но ми стана жал как го насрахме незасужено.
Иначе и аз като Калугин ще се навия на по малък хонорар в замяна на самостоятелна спалня и храна. Диона и Божана не разбрах с колко са се замогнали

# 3 341
Те успяват и сами да се изложат. Ричето даже надмина очакванията ни. Паткан с изказването си за жените и манталитета на простак, Папи с това, че никак не е забавен, а дори е гадничък сухар. Ваня се оказа злобна, Божана инфантилна, Стефчо доказа с поведението си на нагаждач, че неслучайно е изпратил смс точно на Галка. Ева се видя, че се опитва да се прави, че е над нещата, но си е обикновена нагаждачка и тя. Розето, с нея и без нея, все тая. НасетУ е като бавноразвиващ се, 20 минути с бързия влак е нужно на неговата мислА, докато стигне от говорещия до мозъка му. А Мира, какво да кажем за Мира? Омъжена жена, която заявява в национален ефир, че е загоряла за секс и няма да прости на елементарен екземпляр, връстник на дъщеря й. Кулагин ли ги излага?! Той се изложи в Черешката. Бях потресена от него. Но сега не мога да кажа на черното бяло. Ще цитирам Сърчаджиева от снощи - "въпреки, че го заливаха с помия, единствено той излезе чист от нея".

# 3 342
Тайне, у дома готви ОфТета Joy

# 3 343
  • Испания
Тайне, у дома готви ОфТета Joy

А стихове посвещава ли ти?

Ваш Ричи е замръзнал някъде в началото на гифчето:

# 3 344
Делто, четеш ли си писанията въобще? Че ти в пет реда си противоречиш, какво остава  да развиеш цяла теза.
Значи някой може да ти е близък, но не ти е приятел - дай определение за "приятел" и съответно за "близък" тогава...искам да кажа - изсмучи си ги от пръстите. Joy
И да "сподели" зад гърба на някой в никакъв смисъл не е лицемерие. Ми да си мълчат бе, за какво ще "споделят", нали са играчи. И ти виждаш, че са смешни нищожества, но кой знае какво гониш и ти с тия несвързани писаници.

Скрит текст:
"Жена с мъж и с деца ходи да се излага като някоя махленска кифла"...викаш, той плюе, пък те да се правят, че дъжд ги вали. Може, обаче дори и Рози не издържа. Което доста говори за нагласите в къщата.
Защо да не си кажеш мнението за някого пред хора, които смяташ, че са ти близки?
Няма лошо. Проблемът е, че ВБ играе подмолно и после ходи да докладва на потърпевшия.
А както казах, няма как всеки да се харесва на всеки, но има едно нещо, което човек трябва да спазва и то е "бон тон". Не е нужно да обиждаш някого, когото не харесваш. Отиди и си сподели с хора, които харесваш, да ти олекне. Това няма да те направи лицемер.

Лицемер е ако се правиш на приятел на някого, а зад гърба му дудняш и го мразиш.
Обаче, кой в къщата е приятел с някого? Те са отишли там за победа и пари, а не да стават приятели помежду си.

Общи условия

Активация на акаунт