VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 361
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 465
  • Испания
Ясно защо, но неясно за мен как така са го поканили като ко-водещ?
Ще хвана да гледам някое предаване, от вас знам, че е нагъл и даже на Гала дума не дава да каже.

Заповядай: https://gospodari.com/%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B0-%D0%B8%D0%BC%D0%B … 3#f19b92d35297e78

Тъпанарката имитира хъркането на бившия си мъж. Нямам думи.

Сигурно двете с Гала вече не са приятелки.

Напротив! Почти роднини са. Децата им се гаджета. Хубави деца.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 20:29 от smileys

# 3 466
Гала винаги е нащрек, когато водят със Стефо. Някъде по-назад писах в темата , че ми прилича на някакво пакостливо дете, а Гала все после пояснява и замазва какво е имал предвид. Много грозно беше, че го показа, че сега и ВИП ни се явява.

А за филмите - не помните ли играта около огъня , беше когато стояха отвън и играеха на филми, дадоха ни го в  една от първите нощи в лайфа. Вярно Кульо беше много сведущ и активен тогава.

# 3 467
smileys, благодаря, чак мъжът ми извиках да се посмеем дружно.Joy

# 3 468

Заповядай: https://gospodari.com/%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B0-%D0%B8%D0%BC%D0%B … 3#f19b92d35297e78

Тъпанарката имитира хъркането на бившия си мъж. Нямам думи.

[

Скрит текст:
И аз се шокирАх! Остава и бившият мъж да поканят та да демонстрира по-автентично как точно хърка

# 3 469
  • София
Имаше една лелка Джоджи, руса и едра, какво стана с нея...сега гледам са само млади, освен Патраши... newsm78
Джуджи е в някоя от кабеларките, мернах я наскоро като минавах през каналите.  Peace

# 3 470
  • София
По България он ер има предаване Джуджито.

# 3 471
Я надуй, Стефчо, дидириджуто....нимоа Joy

# 3 472
  • Испания
И тя е гоУем капацитет. От секретарка на Грашнов /светла му памет!/ до телевизионния екран. Смехът ѝ на пиииииииииииип! е убийствен.

# 3 473
Не видях Кулагин да е начетен и особено интелигентен, честно казано.
Скрит текст:
Мисля, че общата му култура е сравнително ограничена. Явно има вродено дар слово, защото постоянно бърбори, върви му мисълта и се обосновава, когато се налага. Но широки (по)знания... не.
Пу, големо одеяло стана, ше го свия.

Няма такова нещо като вродено дар слово. Малките деца натрупват пасивен речник, който после се превръща в добър активен, когато им се четат много приказки, пеят им се песнички, говори им се непрекъснато за нещата от околния свят. Явно, хората, които са се грижели за Кулагин от 0 до 3г., когато мозъкът е най-пластичен, са положили усилия и не са го оставили да гледа телевизия, където има само монолог. Говорът се развива под влияние на речта на възрастните. Отделно може и той да се е ограмотявал като ученик. В сравнение с поета Константин, на който всяко изречение започва с ''брат'' или ''копеуе", Кулагин има по-богат речников запас и по-добри езикови познания.

# 3 474
Синът на Джуджи е симпатичен, не прилича на нея.
Аз тази вечер обявявам бойкот на ББ - докато не вземе адекватни мерки, няма да гледам. Следя темата. Естествено, в понеделник ще видя кой ще излезе.

# 3 475
  • Испания
Синът на Джуджи е симпатичен, не прилича на нея.

Деляна не е грозна.
Скрит текст:
За мен е елементарна простакеса.

С Мари на Гала:

Скрит текст:

# 3 476
  • София
Джуджи е готина! Харесвам я!

# 3 477
Водещи-нЕма Simple Smile

# 3 478
Аз не я харесвам. Беше изключително натрапчива, когато водеше при Гала. Сега не знам как е, понеже не съм я гледала в новото й предаване.

# 3 479
  • Испания
Приготвих плитките чесън и Библията и чакам шоОто да започне.

ББ ще отмъщава на Кулагин за снощи ли?

Общи условия

Активация на акаунт