Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 7

• 97 313
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Според мен в плоски високи кутии с прозрачни капаци ще е най-добре щом са в чекмедже.
И аз така си мисля, още повече, че чекмеджето е и високо. Не знам обаче дали няма да падат при движение. Thinking  Иначе съм харесала сякаш икейските с малките отвори, от които може направо да се сипва.

# 376
Според мен в плоски високи кутии с прозрачни капаци ще е най-добре щом са в чекмедже.
И аз така си мисля, още повече, че чекмеджето е и високо. Не знам обаче дали няма да падат при движение. Thinking  Иначе съм харесала сякаш икейските с малките отвори, от които може направо да се сипва.
Има разни ограничители и органайзери ,които са за чинии, буркани, кутии,  в Икеа имаше голям избор на такива.

# 377
Преди месец показах моите кутии, които си купих и ползвам активно. Много са хубави и удобни. Със силиконови уплътнители , които чрез затваряне на дръжката на капака прилепват плътно към кутията.

Мисля, че ще бъдат изключително удобни за дълбоко чекмедже.
Различни големини са и са подходящи за всякакви сухи продукти.

# 378
Страхотни! От къде са?

# 379
  • Canada
Спагети, макарони, кори за лазаня ги държа в пластмасова кутия в оригиналните им опаковки. Капакът не го глагам понеже съм ги подредила вертикално, за да заемат по-малко място и да ми е по-удобно, когато вадя нещо.

# 380
Страхотни! От къде са?

Аз съм ги купувала, както преди писах, от физически магазин, но може да се намерят в Амазон. Предполагам, че евентуално и в български онлайн сайтове биха могли да се намерят.
Моите са точно от вида на втората снимка. Много ги харесвам, защото са различни размери и преценявам кои продукти в какъв размер да ги съхранявам. Например брашно и фузили съхранявам в най-големия размер. В най-малките слагам фиде, боб, леща. В средните пък слагам различни видове ориз. Обемисти са и биха могли да смятат за разхищение на място, но от друга страна за съответните купешки опаковки са тамън. Големите не помня колко събират, във всеки случай обемът им е около 2л. и отгоре, средните са 1.7л., а малките - 1.1л. Могат да се слагат и едни върху други.
Отделно са и красиви, с напълно прозрачна пластмаса, за която в Амазон пише, че не е токсична и няма BPA. Отделно пише, че могат и да се използват и във хладилник.
Има и още по-високи кутии за спагети, но от тях нямаше в магазина, може би са друг бранд (първата снимка в поста ми по-горе), при който капаците са с нещо като бутони.

https://www.amazon.co.uk/Storage-Container-Airtight-Plastic-Tran … ef_=fsclp_pl_dp_9

# 381
Сърдечно благодаря! Flowers Bouquet

# 382
  • FRANCE
Може ли да ми препоръчате кутии за зърнени закуски моля? Да се затварят плътно но  и да могат да се отварят и затварят от деца. Благодаря

# 383
  • София /Абсурдистан
Може ли да ми препоръчате кутии за зърнени закуски моля? Да се затварят плътно но  и да могат да се отварят и затварят от деца. Благодаря
В Джъмбо в домакинския отдел има много хубави.

# 384
Може би нещо подобно ще е удобно или с по- малка дупка, от която да пада храната. Имаше такива в Лидл .
https://www.pazaruvai-lesno.bg/plastmasova-kutiya-za-podpravki-g … ny-1-2-1-8-l.html
.
А подобни кръгли кутии за съхранение си взех 4 бр за 7.50 от Кауфланд днес

# 385
  • FRANCE
Много благодаря

# 386
  • София /Абсурдистан
Аз да попитам - къде държите чантите? При мен все не се намира място, където да ги подредя така, че да ги виждам всички.

# 387
Аз да попитам - къде държите чантите? При мен все не се намира място, където да ги подредя така, че да ги виждам всички.
Аз в един шкаф на холната секция, една върху друга са, но почти всички са меки, най-отгоре по-често използваните. На ММ много му бодат очите и все мрънка да ги махна оттам и да ги кача на тавана, той луд ли е?!

# 388
Моите чанти съм ги сложила в такава табуретка ракла.

Аз пък да ви питам да ми препоръчате някаква стойка за обувки. Да не е шкаф, обаче. За предпочитане висока и тясна. В момента, обаче не мога да напиша размер. Blush Ще стои в килера, на затворено.

# 389
  • София
Аз имам малко чанти, всички са малък размер и не държа да ги виждам постоянно. Тези, които нося рядко, са в една кутия в дъното на гардероба (под закачалките с роклите ми), а няколкото често използвани са подредени прави една до друга до споменатата кутия.

Общи условия

Активация на акаунт