iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 104

• 53 754
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Момичета, колко време отнема доставката до БГ с поща и с ДХЛ?

# 601
  • София
Денис, и аз ще помоля за малко разяснение, какво точно трябва да се гледа при избора на пробиотик и дали само количеството определя възрастта на който го пие, ако има такава зависимост? Примерно 1-2 млрд. за 1-3 година и т.н. И дали колкото са повече вътре видовете, толкова е по-добър?
Условията, на които трябва да отговаря един ПроБ, зависят от:
- причината, поради която ще се ползва - има продукти, които съдържа щамове, разработени за различни проблеми - БВагинози, Уро-инфекции, проблем УНГ, дерматологични проблеми, за СЧТ, напр. при Хеликобактер пилори, колики при бебетата и т.н....
- профилактика или терапия
- възраст
- продължителност на приема
- потенция и т.н
Ако ти трябва по-общ ПроБ - избираш да е с повече щамове и достатъчно висока потенция за случая.

Момичета, колко време отнема доставката до БГ с поща и с ДХЛ?
Доставката е само пощенска и в зависимост от това, дали ще пристигне в Пощата или на Митница, времето за доставка е около 12 дни, + още  5-7 дни, ако бъде спряна на митница.

iHerb® код:   YUL919
 дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

# 602
  • София
Здравейте, какво правите в случай че от тракинга се вижда, че поръчката е влязла в БГ, но от пощата твърдят, че не е пристигнала.
Моята е с колаген, под 30 лева е субтотала, изпратена е на 1.10, а на 9.10 е в София.
Притеснявам се да не я върнат 🤔
И аз съм така - пратката е в София  от 11.10 и я няма на митница, няма и в пощата .... Мисля да пиша жалба до БГ пощи.

# 603
Здравейте, какво правите в случай че от тракинга се вижда, че поръчката е влязла в БГ, но от пощата твърдят, че не е пристигнала.
Моята е с колаген, под 30 лева е субтотала, изпратена е на 1.10, а на 9.10 е в София.
И аз съм така - пратката е в София  от 11.10 и я няма на митница, няма и в пощата .... Мисля да пиша жалба до БГ пощи.
Моята поръчка, която пристигна в София на 08.10. и така и не стигна до пощенския клон, вече пътува обратно. Писах жалба до БГ пощи - само бе заведена с вх. № и нищо повече.
Днес писах и до Iherb и те ми отговориха, че виждат, че пратката пътува обратно към тях и ще ми върнат парите.
Дори вече са върнати.

# 604
Здравейте!Тази поръчка дали ще отиде на митница?
 Subtotal: лв31.96
Loyalty Credit : -лв5.94
Shipping:
Delivery by Local Post | Change лв4.45
Rewards Credit : лв0.00
Order Total: лв30.47

# 605
Здравейте!Тази поръчка дали ще отиде на митница?
 Subtotal: лв31.96
Loyalty Credit : -лв5.94
Shipping:
Delivery by Local Post | Change лв4.45
Rewards Credit : лв0.00
Order Total: лв30.47

Здравей! Напоследък много се следи за надвишаване на сумата от 30 лв., така че вероятността да отиде на митница е голяма. Тук има потребители, които заради 20 ст. са плащали митническа такса и ДДС. Аз не бих рискувала и когато сумата ми е около 28.50 смятам, че съм постигнала максималното за съответната поръчка.

# 606
  • Пловдив
Тукашният Невробекс еквивалент ли е на вит.В комплекс ...този напр.
https://www.iherb.com/pr/Paradise-Herbs-Orac-Energy-Earth-s-Blen … an-Capsules/77881

# 607
  • София
Моята поръчка, която пристигна в София на 08.10. и така и не стигна до пощенския клон, вече пътува обратно. Писах жалба до БГ пощи - само бе заведена с вх. № и нищо повече.
Днес писах и до Iherb и те ми отговориха, че виждат, че пратката пътува обратно към тях и ще ми върнат парите.
Дори вече са върнати.
А как разбрахте, че не е стигнала до пощенският клон? Това така или иначе никъде не се отбелязва - тракинга свършва с " ARRIVAL AT DESTINATION COUNTRY " , а БГ пощи не признават този тракинг и не ги завеждат.

# 608
Знам, че не е стигнала, защото в "моя" клон ме познават и дори да няма номер на пратката ми се обаждат. Отделно на това в същия ден имах още една пратка, която дойде по график и от тогава служителките в пощата преглеждаха всички кашони от iherb, дори да са с други имена. После и управителката на клона ми звъня и уточнявахме подробности за въпросната пратка. През лятото имах една закъсняла пратка, която пристигна по време на почивката ми и като се върнах си ме чакаше в пощата Simple Smile

# 609
Bradley Cooper, благодря, жалко че нищо не може да се направи, бях си сметнала колаген за 3 месеца, беше и на промоция, не е честно...
сега ще се чудя откъде да поръчвам, този който го исках вече не е до 30лв

Пиши и жалба в БГ пощи, в 1 пост на 1 стр. има линк. Опитай, току-виж се размърдали/нямам предвид тези от твоя клон/ и открили пратката.

# 610
Ще опитам с жалба, да, ако има ефект ще споделя.
Тъкмо си казвах че досега не съм имала такъв проблем от 5 години, но все някога има първи път 😴

# 611
  • София
https://www.iherb.com/pr/Paradise-Herbs-Orac-Energy-Earth-s-Blen … an-Capsules/77881
Дори е по-хубав, защото съдържа две форми на тиамина, всички форми са с висока бионаличност и освен витамините В1, В6 и В12 /от Нервобекс/, съдържа и други витамини от група В

# 612
Значи добре го споделихте тоя витамин б микс. Добре изглежда, изкушавам се да поръчам и аз

# 613
  • Пловдив
Дори е по-хубав, защото съдържа две форми на тиамина, всички форми са с висока бионаличност и освен витамините В1, В6 и В12 /от Нервобекс/, съдържа и други витамини от група В

Hug
А по колко се приема от възрастен?

# 614
Здравейте, насочиха ме да попитам тук (извинете, ако не е приемливо предвид, че темата е за определен сайт и неговите продукти) дали https://apteka.framar.bg/30065332/%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BC … D0%BE%D1%80%D1%81 е добра марка (като качество) и дали съдържанието като форма на витамините и съотношение е добро. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт