Звездни компромати- 383 част

• 89 176
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • Mediterraneo
Пфу, гледах досега Ицко Финци и жена му. Ужасна картинка, имат дете на година и половина. Той спокойно може да е прадядо на това дете. И колко възмутена жена му, че хората обсъждали връзката им...

# 436
Явно зализването с фибички на Ива Божкова е нова мода - и Есмер се е спретнала така:
Скрит текст:

Аз съм виждала така старите баби си прибират косите под забрадките.

# 437
Пфу, гледах досега Ицко Финци и жена му. Ужасна картинка, имат дете на година и половина. Той спокойно може да е прадядо на това дете. И колко възмутена жена му, че хората обсъждали връзката им... 
И на мен ми е малко странно, но защо за Мик Джагър има "Еха, браво, още може", а за Ицко Финци - "на тази възраст, той добре ли е с акъла?". Двоен аршин. Wink

# 438
Може да е коментирано вече ,но кои са главните герой в последната книга на Венета ,гледах я теи дни по Бтв и ми сана интересно?

# 439
  • Mediterraneo
И на мен ми е малко странно, но защо за Мик Джагър има "Еха, браво, още може", а за Ицко Финци - "на тази възраст, той добре ли е с акъла?". Двоен аршин. Wink

Ми не са ми ок нито Финци, нито Джагър, нито всички дъртаци, решили да младеят, пръскайки деца напред- назад.

# 440
  • На брега на реката
Нищо не разбирате от проекти вие! Joy

# 441
Есмер сега ще трябва да крие рамото с тату "Благой"...

# 442
  • До морето
Есмер сега ще трябва да крие рамото с тату "Благой"...

Е, ше мацне една червена роза отгоре, както направи  фолк-певицата Лиана, какво толкова. Даже му предлагам той да им плаща татуировките и после корекцията с рози. Ово е стандарт!!! Така ще се отличават всички, които са минали през кревата му - закичени с рози!!!

# 443
  • Viena
[quote author=qrye

Е, ше мацне една червена роза отгоре, както направи  фолк-певицата Лиана, какво толкова. Даже му предлагам той да им плаща татуировките и после корекцията с рози. Ово е стандарт!!! Така ще се отличават всички, които са минали през кревата му - закичени с рози!!!
Ще е нещо като"Долината на розите"

# 444
  • София
по-скоро "нанадолнището на розите"Simple Smile

# 445
И тя ли е имала татуировка с неговото име?

# 446
Не знам защо, но на мен връзката на Златка и Благой ми е много изкуствена. Имам чувството, че е някакъв параван или ПР, но не и истинска. Thinking

# 447
  • До морето
И тя ли е имала татуировка с неговото име?

Да, Благой в сърчице на ръката. Сега там има червена роза. Много стилно, а и различно и оригинално, също така!

# 448
Г-жа Енчева - струва ми се, че и тя залита по фитнес манията на Златка и Сидерова.
Винаги е имала хубаво тяло и предполагам доста се грижи за него, но напоследък почти всеки пост й е от тренировка.
Мъжът й и без това е достатъчно комичен до нея, ако тя изпъчи мускули съвсем ще станат крачун и малчо.
Скрит текст:

# 449

Общи условия

Активация на акаунт