Откраднат живот 60: Анатомия на гнева... Можем ли да останем завинаги влюбени?

• 31 170
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Тази история е по-измислена и изсмукана от живата жена на Банков, не смятах, че могат да я надскочат, ама ето на направиха го!

# 481
Вероятно момчето ще каже в съда, че брат му си е ударил главата и така ще оневини Христо.
То май друг изход няма.
И скъпата му женица дали ще се върне прк него в такъв случай? Пффф, как ме ядоса

A то пък, ако се върне ще е върхът вече. В най-трудния момент го обвинява и не го подкрепя и изведнъж когато го оневинят вече "айде, защото не си виновен, връщам се при теб". Голяма егоистка излезе.

# 482
Ако не бях погледнала канала, изобщо нямаше да разбера какво гледам. Много неадекватен сезон, за разлика от предишния. Къде са останалите герои?
мъртви. Фотев изби почти всички лекари в болницата.

# 483
  • Разпиляна във въображението
Цонев в случая не е виновен. Той работи с това, което са му дали. А хлапето как не си е отворило устата пред толкова много инстанции? Както и да е. Сега пък Христо май се бие, за да се подготви за боевете в затвора Simple Smile

# 484
  • София

Ама можеха да го разкажат за 15 минути, те цял епизод утрепаха. Добре,че поне Карамазов гледам, ама в нелепа история.

# 485
Добре бе, при аутопсията няма ли да се види, че има травма на главата? Егати тъпата история.
И аз това се чудя, какъв е шанса по време на аутопсията да не могат да  определят кога е настъпила травмата.

# 486
  • София
Промото, най-добрата част от епизода 😂😂😂😂

# 487
Добре, че беше промото - най-интересното май беше там Joy Раздвижи малко епизода Wink

# 488
Станция клю-клю заработи с пълна сила 👌

# 489
  • София
Изключително тъп епизод.
Даже го номинирам за най-тъпия и безсмислен епизод в цялата история на сериала (от всички сезони).
Единственото хубаво нещо е, че приключи.

# 490
  • София
Хайде Жекова и Ненева са разбрали за Банков и Чокова, цялата болница знае вече Simple Smile)))

# 491
  • Пловдив
Промото, най-добрата част от епизода 😂😂😂😂
Ох, да, добре, че дадоха сестричкитв, та малко да стане по-ведро 😊

# 492
Единственото хубаво на епизода беше Владо, нищо друго!

# 493
  • София
Ако не бях погледнала канала, изобщо нямаше да разбера какво гледам. Много неадекватен сезон, за разлика от предишния. Къде са останалите герои?
мъртви. Фотев изби почти всички лекари в болницата.
JoyJoyJoy
А на мен пъкк много ми хареса историята и серията, беше нещо различно. Това с боевете и татусите ми е малк туу мъч на мен пък, другото иди-дойди. А този крокозъбел от къде го изкопаха не знам, толкова хубави актриси имаме...

# 494
Айде плъзна новината, че Чокова и Банков са спали заедно. Нищо ново, ясно беше. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт