Откраднат живот 60: Анатомия на гнева... Можем ли да останем завинаги влюбени?

• 31 145
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
На Зорница май й беше смешно. Странно - когато тя беше в ситуацията на Кая с кафето, й беше неловко по едно време Grinning
Майче, наистина дежа вю. Joy

# 556
Днес епизода и на мене ми беше крайно досаден. Можеше и в 15-20 мин.да го видим това. Както някой каза, да си бяха поделили с Банков 1-вия епизод и толкова. За сметка на това Карамазов ми беше много приятен за гледане и слушане. Играе прекрасно и изглежда чудесно.
И едно лирично отклонение по женски: Като бяха по-млади определено харесвах Вергов, Карамазов ми беше прекалено сладникав. Сега Владо ми седи много по-приятно на екран и плюс това за мен в този сериал играе по-добре. От тази физиономия на Банков вече ми е лошо. И не е само от този сезон, игра подобно и в 4-ти.

# 557
  • София
На Зорница май й беше смешно. Странно - когато тя беше в ситуацията на Кая с кафето, й беше неловко по едно време Grinning
Майче, наистина дежа вю. Joy

Е то за това и е смешно, защото явно и тя получи дежа вю Simple Smile

# 558
Е то за това и е смешно, защото явно и тя получи дежа вю Simple Smile
Само остава после да каже на Кая "няма да ти се получи с кафето" Joy

# 559
  • Пловдив
А откъде ще дойде това с целувката на сестрите?До сега не са ги давали дори по коридор да се срещнат  Thinking

# 560
  • София
Значиии все повече Кая я бутат да прилича на Вяра Добреваа, с тая целувка съвсем. Дано не прави опити за самоубийство после.. 😩

# 561
  • София
А откъде ще дойде това с целувката на сестрите?До сега не са ги давали дори по коридор да се срещнат  Thinking
Е сега са се срещнали и е пламнала "любов от пръв поглед" Joy

# 562
А това С Банков и Чокова беше върха на простотията!

# 563
  • София
Че какво им е на Банков и Чокова. Единственият недостатък е, че правят секс в болницата. Нямат ли си домове?
Христо е жесток. Ох, този Карамазов. От осми клас съм влюбена в него. Mr. Green Heart Eyes

# 564
Хахахах и това си е така! Идеални са си. Карамазов 😻😻😻😻
А каква е тази целувка с Кая?

# 565
  • София
Целувката между сестрите я дадоха в промото. Някъде из темата има линк.

# 566
  • София
Кому беше нужно боядисването на Цонев? Пак се омешаха с времето. А човек не побелява така за 1, 2 години.

# 567
Без да съм фен: Владо Карамазов открадна шоуто😁😜
Двама се карат (фенското разделение между Вергов и Павлов имам предвид Stuck Out Tongue Winking Eye), третия печели Joy Joy
Шегувам се, Kарамазов е страхотен актьор. Радвам се, че вече и на екран може по-често да го гледаме, с нетърпение чакам и Дяволското гърло.

Има ли някъде качено краткото промо?

# 568
Целувката между сестрите я дадоха в промото. Някъде из темата има линк.
Мерсиии и!

# 569
Не разбрахте ли, че Кая не е била с мъж? Сега Кирилова ще я учи да се целува Animal Joy Cat

Общи условия

Активация на акаунт