Майка,баба и свекърва..

• 7 352
  • 80
  •   1
Отговори
# 45
Аз още помня как преди месеци обясняваше в друга тема, че ако двама души се оженят, то те вече са отделно семейство, нямащо общо с родителите ...
Лично на мен дори ми обясняваше как родителите нямали право да се месят в живота и битието на новото семейство.
Ех, ако не беше толкова отдавна даже бих те цитирала Wink

# 46
Ох, това, че мъжът бил мъж и за това не трябвало да се оставя сам ми докара сълзи от смях. Ако един човек, независимо мъж или жена, решат да правят секс, нито наличието, нито липсата на законната половинка ще ги спре.

По мои наблюдения, мъжете доста се сдържат, а ако останат за няколко дни сами просто искат да си правят някакви техни си неща и не е задължително да е свързано с оргии.

# 47
  • София
Оргиите нямат нищо общо, въпросът е принципен.
Не ако си болна и ти се налага, не ако те викат да им помагаш за нещо, въпреки че тук чудеса от тръшкане по този повод имаше.
Ако мъжът ей така си дигне шапката и забие при мама за по седмица, какъв вой ще се нададе и какви нахъсвания от вида "бягай с 200", не е истина.
Но, щом мамина Богданка отива на отглеждане при мама, може, че и възмущение срещу всеки, който само си помисли, че тая работа не е читава.

# 48
Сещам се за няколко причини:
1. Дете на годинка и режимът стани-седни, при това в чужда къща. Еми не е приятно, точно след годинката е доста труден период от майчинството - детето почва с белите, самотно е, скучно...

2. Не знам какви са битовите условия, може просто да й е по-приятно да живее на другото място.

Тя не ходи сама при мама, ходи с малко дете. Това е друго. Вид помощ за детето е.

# 49
Каква е драмата и мъжът сам да посети родителите си?

# 50
  • София
Ами под чуждо семейство имам предвид, че не е нейното /на свека/. От там насетне носът й работа в семейства който не са нейното няма! Така по-разбиремо ли е?
Друго - младите сега живеят при свекърите, т.е. мъжът е всеки ден до майка си, а момичето не може да иде при нейната майка - защо?

# 51
  • София
Ами под чуждо семейство имам предвид, че не е нейното /на свека/. От там насетне носът й работа в семейства който не са нейното няма! Така по-разбиремо ли е?
Друго - младите сега живеят при свекърите, т.е. мъжът е всеки ден до майка си, а момичето не може да иде при нейната майка - защо?
Много разбираемо е, за който иска да мери с един аршин.
Щото, не иде реч за посещение при мама, а за чест престой по седмица там, без зетя.
И това- в рамките на едно населено място.

С нетърпение ще чакам тема, в която дружно да защитите правото на мъжа да си преседява по същия начин и в същия ритъм при мама. Mr. Green

# 52
  • София
Щото, не иде реч за посещение при мама, а за чест престой по седмица там, без зетя.

С нетърпение ще чакам тема, в която дружно да защитите правото на мъжа да си преседява по същия начин и в същия ритъм при мама. Mr. Green

Ами реално погледнато мъжът й си жиее с мама, пък подскачате, че жената искала да постои при майка си - това е двоен аршин. Занчи единия може да е постоянно при мама, пък другия може да я вижда за по час на кафе - така ли?
Остават въпросите защо ходи сама и дали ходенето е защото не се е пуснала от полата на мама или защото не издържа при свека.

# 53
  • Paris, France
Бенисима, не съм съгласна със свекърва ти. Доста мъже, които са всеки ден със жените си си хващат любовници. Едва ли е защото жена му отишла някъде. В други семейства единият работи в друг град или държава или често пътува и няма проблем. Баба ми и дядо ми не бяха лепнати един за друг, защото дядо много пътуваше и понякога баба живееше сама. Не съм ги чула да се карат или да не се разбират. Отпразнуваха диамантена сватба. Съседите им бяха и двамата от къщи на работа и от работа в къщи и какви скандали имаше!

абсурт, ако знаеш как бутам ММ да иде за по-дълго у техните, ама не ще. Става ми неудобно понякога от тях, защото много ни глезят и помагат, а той не отива да ги види с години. Е, те идват тук понякога.

# 54
  • BG
Бенисима, не съм съгласна със свекърва ти. Доста мъже, които са всеки ден със жените си си хващат любовници. Едва ли е защото жена му отишла някъде. В други семейства единият работи в друг град или държава или често пътува и няма проблем. Баба ми и дядо ми не бяха лепнати един за друг, защото дядо много пътуваше и понякога баба живееше сама. Не съм ги чула да се карат или да не се разбират. Отпразнуваха диамантена сватба. Съседите им бяха и двамата от къщи на работа и от работа в къщи и какви скандали имаше!

И аз не бях съгласна, ма кво да й обяснявам. Grinning  Аз явно му имах повече доверие от собствената му майка.  Слава богу вече 24 години той го оправдава. С което искам и аз да кажа на авторката, че ако младите се обичат, никоя мама не мож ги раздели.

# 55
абдурТ, пак да питам как реши, че е на отглеждане?

# 56
Много ми стана смешно как жената трябвало да не оставя, а да седи да варди мъжа си. Това са от ония старовремски бабешки мъдрости, от сорта дето мъжът трябвало да вижда жена си винаги нагласена, или пък от кръста нагоре - или пък надолу беше? Simple Smile

По казуса на свекървата - нищо лошо няма, че снахата си ходи за по седмица с детето при техните. Сигурно я глезунчат и и помагат за детето. Също така е много хубаво, когато бащата отиде с детето за няколко дни у техните. Сега при вас няма как да стане, защото живеете заедно, но като се отделят може да идва, а снахата да си почине. Такива свободни дни за единия от дваматса много готини. Така осгурява на другия релакс и да остане малко без ангажименти и, а пък той може да се види насаме със своите родители, да им обърне пълноценно внимание.

А вас какво всъщност ви тревожи, че ще избяга снахата, че синът ви ще кривне през това време, че не и харесва у вас, или? Мисля, че нямате основание.
Аз много обичам да си ходя при майка ми с детето за няколко дни, екстра ми е.

# 57
Много ми стана смешно как жената трябвало да не оставя, а да седи да варди мъжа си. Това са от ония старовремски бабешки мъдрости, от сорта дето мъжът трябвало да вижда жена си винаги нагласена, или пък от кръста нагоре - или пък надолу беше? Simple Smile

По казуса на свекървата - нищо лошо няма, че снахата си ходи за по седмица с детето при техните. Сигурно я глезунчат и и помагат за детето. Също така е много хубаво, когато бащата отиде с детето за няколко дни у техните. Сега при вас няма как да стане, защото живеете заедно, но като се отделят може да идва, а снахата да си почине. Такива свободни дни за единия от дваматса много готини. Така осгурява на другия релакс и да остане малко без ангажименти и, а пък той може да се види насаме със своите родители, да им обърне пълноценно внимание.

А вас какво всъщност ви тревожи, че ще избяга снахата, че синът ви ще кривне през това време, че не и харесва у вас, или? Мисля, че нямате основание.
Аз много обичам да си ходя при майка ми с детето за няколко дни, екстра ми е.

# 58

А къде е казано, че тя не иска мъжът й да е с нея? Май е негово решението да си стои до полата на мама, докато семейството му е на друго място.

# 59
  • София
Мдаааам, свека дойде да оплюе снаха си, ама не казва важните подробности - защо синът й не ходи при тъщата и детето при него ли остава, докато майка е при нейната майка? А защо момичето бяга за по седмица в друг дом ... май се сетихме.
Отделно не разбрах какво я тревожи всека това ходене - няма кой да прислугва на мумченциту й ли, или ???

Общи условия

Активация на акаунт