VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 268
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 3 735
  • Брюксел / София
Взеха му храната, козметиката му, после ще им играе в мисиите .
Ма Петкан мн мил станал бе, като разбра каква подкрепа има Кулчо навън 🤔
[/quote
Значи Кулагин е голямо леке, но ги размаза:) Пак е прав: говори с тях като човек, простичко им каза да се държат нормално и че той ще участва в мисиите, но Насето примата изобщо не може фа схване играта.
Петко очевидно има инфо отвън, мн толерантен е станал към Кулагин. Даже му обеща, че ще разбере кой му пипа нещата. Събудиха се, че това е игра!

# 3 736
  • Оптимист по принуда
А някой знае ли какво е станало с бащата на сина й? Защо е гледала детето сама?

Да. Знам.
Сигурно не е задушавал лука за мусакичката.

# 3 737
Майко мила, тези вътре са от психар нагоре. Излагат се зверски и тъкмо си кажа това вече е върха,  те вземат, че надминат себе си.
Кулагин обаче как провокира и ги цели по слабите места. Яко превърта играта и ги пуска по пързалката. Тази къща не е виждала такъв играч.  Ако няма инфо отвън, значи е страшен психолог. Едва ли и ББ е подозирал какъв автогол си вкарва с него.
Ванчето най-после даде воля на агресията в себе си.
Да видим Лора докога ще се въздържа. Сигурно докато не последва примера на Божана. Champagne
Наско е като дебил. Като го чуя да пелтечи, зле ми става.
Папи, добре скри несесера, ама ако куклето разбере, ще види той.
Ричко се взе много на сериозно. Да му  се чудиш  на акъла.
Стефан е като радио точка. Вечно присъства в пространството, наблюдава, но и не иска преки конфликти. Като един сив генерал току подхвърли нещо, а после се ослушва.
Днес Мира май не е ревала за нищо, което е странно. 

Последна редакция: пт, 12 окт 2018, 22:36 от _Radi

# 3 738
  • Ню Йорк
 Петко ужасно много се вживява  Joy

А какво ще има дадат срещу тези кюлчета на победителите? Няма да ръфат станиола нали?

# 3 739
  • София
Петко ми прилича на клоун в тази мисия.

# 3 740
  • София
Ваня контролира живота на сина си откакто се е родил. Мисля че им купи апартамент над или под нейния, за да са наблизо.
Много искам да гледам едно хубаво интервю със снаха и.

Та после глигана да и скочи... Sunglasses

# 3 741
Единственото хубаво на това, че Ваня е вътре, че поне една снаха диша сега спокойно Mr. Green

Подозирам, че ако Ванчето отиде на номинации снаха й ще се погрижи да има най-високия вот за оставане в къщата Joy

# 3 742
  • Испания
пие водата.

# 3 743
  • У Диспансера ...♥♥♥
С осем гюлета и пак се раздава на макс 😆

# 3 744
Айде дееее, някой да каже какво й е казал Ричко

# 3 745
  • Ню Йорк
Петко обаче се усети как да се справя с кулчо. Очаквам развитие в тая посока. Wink

# 3 746
Не знам дали Ричи е женомразец, но Ваня със сигурност е мъжемразка. Изоставена като дете от баща си, после от бащата на сина си...

# 3 747
  • София
И пак не е гадняр. Участва в игрите въпреки, че му пипат и крият вещите. На негово място не бих го направила.
Не е разбира се, след всичко, което търпи пак играе за общия бюджет.

# 3 748
  • Испания
С осем гюлета и пак се раздава на макс 😆

Абсолютно, но някои хора пак няма да го видят.

# 3 749
Единственото хубаво на това, че Ваня е вътре, че поне една снаха диша сега спокойно Mr. Green

Подозирам, че ако Ванчето отиде на номинации снаха й ще се погрижи да има най-високия вот за оставане в къщата Joy

Аз не съм сигурна, че Ваня изобщо може да излезе, дори не знам, как е влязла там, може би са я спуснали с някакъв товарен кран направо в двора.

Общи условия

Активация на акаунт