Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 52 💄

• 75 881
  • 759
  •   1
Отговори
# 705
Туити, Арденза , Дива 🤗 ,
Много ви благодаря! 💐💐💐

# 706
  • София
От новите продукти МОЙ  в ДМ някой пробва ли вече

# 707
Зaгледaх ги aз, aмa зaрaди aлкохол денaтa нa едно от челните местa в състaвa се откaзaх.

# 708
  • Стара Загора
Отстъпката за рожденик в ДМ може ли да се използва за продуктите в брошурата?

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 13:40 от Phoenix_

# 709
Момичета, някоя от вас да е ползвала на Алверде почистващото очен грим олио. Загледах го днес, ама не се престраших. То и нямаше подробно описание на български, пишеше само олио за почистване на очен грим. В края на състава /разбира се/ имаше и алкохол. Ама поне не беше на челно място, та няма да е голям проблем. Обаче доколкото видях не се води хидрофилно олио, а вероятно е сбор от масла/поне по етикета/, които после се отмиват или почистват с напоен козметичен тампон.

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 13:32 от Джаста Праста

# 710
преди години съм имала на алверде за махане на грим, зелено на цвят.Дразнеше ми очите и го изхвърлих.

# 711
  • Бургас
Някой с отзиви за новите мат червила на Лореал?-https://www.beauty.store.bg/p237612/l-oreal-paris-x-isabel-maran … -matov-efekt.html

# 712
Джаста Праста, видях в другата тема, че си взела новото ББ на Нивеа?
 Пробва ли го вече? Ще се радвам за отзиви.

# 713
petyovaa, още не съм го пробвала. Днес си го купих. Утре смятам да го изпробвам и ще дам после отзив.

# 714
  • София
Аз ползвам този ББ крем, много е добър, чак учудващо като за Нивеа, които по принцип не харесвам. Много добра покривност (по-добра от някои фондьотени), стои много естествено, не се набива във фини линии и люспички. Някой нагоре го обсъждаше във връзка с "озаряването" - ако под това се разбират някакви блещукащи частички - няма такива, завършекът бих определила като полуматов. На мен цветът не ми е докрай идеален, една идея по-тъмен и по-розов, отколкото ми е нужен (не съм чак много светла), но с добро преливане не е болка за умиране. Изобщо хубави неща мога да кажа, доволна съм. Да уточня, че ползвам показания на снимката - за суха кожа, макар че моята е по-скоро смесена. Има вариант и за мазна.

# 715
Мицеларната вода на Биотен за суха или чувствителна кожа (розовата) е страхотна. Новият ми фаворит е - особено през зимата ще залагам на нея, не на розовата на Гарниер.

# 716
На essence кой е по-добър ББ крема или CC крема. Някой пробвал ли ги е.

# 717
  • Бургас
Аз бях предложила ББ крема на Нивеа, с мазна кожа съм,но го бях взела заради слънцезащитния фактор, на мен цвета не ми е точен и си лъщя с него, естествено с пудра всичко се оправя,добър е и попива бързо, но някак не съм свикнала да ползвам ББ-та.Май ще си го оставя за лятото.

# 718
Тези на Нивеа с какъв подтон са? Конкретно medium?
На мен проблема с ББ че са само 2 цвята и светлия  е много светъл, тъмния розов. Аз съм с топъл подтон и много рядко ми пасват на кожата. Харесвам ББ на Гарние, но само класическия medium ми пасва и то не съвсем.  Medium за мазна кожа направо ми червенее.

# 719
Момичета, препоръвачйте крем за лице ( за суха / атопична кожа), че...зимата е някакъв ужас тази кожа : (

Общи условия

Активация на акаунт