Черен петък 2018

• 190 454
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 095
https://www.johnlewis.com/beauty/c50000296

Трябва обаче превозвач. Но при сегашния курс на лирата излиза много изгодно.

# 1 096
  • София
Момичета, меко казано съм бясна! Седмица след като направих поръчка в Sportvision, днес получих мейл, че е анулирана поради изчерпани наличности. Това за мен не е нормално... Само си правят реклама с тези намаления и накрая едно голямо НИЩО!
Има ли и други, поръчали от там?

Да и аз от там поръчах, още на 17.11 на детето обувки с 40% намаление  и вчера получих отменена поръчка. Преди няколко седмици пак имаха намаление и тогава също ми отмениха поръчката, а интересното е, че същият модел и номер са налични като артикул в сайта им. И аз като вас съм бясна и такъв хубав  имейл им изпратих, като им казах, че са мошенници. Днес да не повярваш са ми отговорили, че съжаляват но стоката им е изчерпана:angry:

# 1 097
  • Варна
Защо не подадете сигнал към КЗП? Това не е ли за тях?

# 1 098
  • Варна
Цитат
Момичета, меко казано съм бясна! Седмица след като направих поръчка в Sportvision, днес получих мейл, че е анулирана поради изчерпани наличности. Това за мен не е нормално... Само си правят реклама с тези намаления и накрая едно голямо НИЩО!
И при мен се получи почти същото- само,че при мен аргументът е , че стоката не е в добър търговски вид. Поръчах обувки за мен и мъжа ми и двата артикула са налични все още. Писах им и се надявам някой да ми даде смислен отговор за отказаната поръчка. Много некоректно от тяхна страна!

# 1 099
Точно това смятам да направя и сега ще им го и напиша. Ще подам сигнал!

# 1 100
  • Варна
Сподели после какво е станало, моля.

# 1 101
Бобо Зандер са писали, че ще имат отстъпка от 30 до 50 % от утре (до 25-ти) на сайта им.

Ако смятате, че поръчките са отменени неправомерно, защо не пуснете жалби до КЗП?

Утре ще ходя до Лили за парфюми, обаче ми се струва, че и техните намаления са фалшиви. Понякога изкарват такива цени на парфюмите (като стара цена), каквито абсолютно никъде няма и не е имало.

# 1 102
  • Варна
Вече на два сайта поръчвам една малка кукличка и ми приемат поръчките, а няма и час след това се обаждат да ми кажат, че я нямат в наличност. И даже не става дума за намаления, на редовна цена е. Е, дявол да го вземе, колко точно трудно е да напишеш на сайта, че е изчерпана? На няколко други видях, че точно така е отбелязано и не си правих труда да пиша поръчки. Ега ти мързеливците!

# 1 103
И да попитам на вас отваря ли ви се приложението на fashion days?

# 1 104
Здравейте, ще има ли намаление на спално бельо и къде? Интересуват ме детски комплекти с герои.

# 1 105
при мен се отваря, но излиза съобщение за черен петък и %
т.е не мога да разглеждам продуктите на сайта

# 1 106
при мен се отваря, но излиза съобщение за черен петък и %
т.е не мога да разглеждам продуктите на сайта

Да, това исках да кажа, но не се изказах добре. Явно е при всички. Благодаря ти Simple Smile

# 1 107
Здравейте! Магазините за мебели ще имат ли черен петък?

# 1 108

Аз поръчах оттам и супер бързо ми доставиха едни зимни боти на Найк за тийна вкъщи.

# 1 109
  • Sofia
Здравейте! Магазините за мебели ще имат ли черен петък?
По-назад писаха, че IKEA ще правят намаление, но само във физическите си магазини, онлайн – не.

И в тази връзка, да ви попитам – някой знае ли какви по-точно ще са отстъпките? На всички артикули в магазина ли? Харесала съм си една кутия за съхранение оттам, ама дали си заслужава да се блъскам със стотици други хора за намаление от 5-10 лв.? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт